Én nem is olyan régen néztem eladói szemmel a dolgokat, az echte 2002-es motoromért tavaly (6 éves volt) az 1 millát se akarták tetszőleges címletű papírkötegekben az asztalra tenni, még szezonban itt a fórumon is hírdettem. Akkor most egy 99-esért akarnak (10 éves és régebbi típus) ugyanennyit kérni. Az ilyen vételekről inkább lebeszélnék mindenkit! kb. 8 éves sokgazdás, még több km-es motorokról beszélünk. Olcsón/reális áron kell adni és elviszik.
Belegondoltatok már, hogy mindig csak vevői szemmel nézitek az árakat, és amikor majd ti is szeretnétek eladni, jönnek majd szemérmetlenül alkudni, mert ha el akarod adni odaadod ennyiért is-mondják majd. Persze árulhatod kicsit többért, úgyis lealkudják alapon, de a drágábbat lehet meg se nézik. Na csak azért elmélkedtem mert kicsit megugrott a törlesztőrészletem és lehet el kell adnom
Ma kapta meg a pénzt a srác! Írt mailt! Postára is adta! Illetve DHL!
Basszus azért durva hogy a mai világban ilyen van még! Feb 24-én átutaltam a lóvét és csak ma kapja meg! Nem értem!
A 2002-es évjárat csak ezzel a mintázattal készült,kék,zöld és szürke színben!Lehet az egyik oldalon megsérült valahogy a matrica,a másikról meg lehúzta,hogy egyforma legyen,hogy ne kelljen venni rá.Vagy csak így jobban tetszett neki.Passz!Így látatlanba nehéz okosnak lenni!Ha itt lenne a környéken megnézném én is,több szem többet lát alapon,de arra én nem járok.Azt írod,hogy: "ezért is érdekes az a festés"!Nem matrica hiányzik csak róla?Én már nem emlékszem az enyémre/az előzőre/,de szerintem ezeken az oldalidomokon a mintázat nem festve van,hanem matricázva.Vagy rosszul emlékszem?Nekem a mostanin is matrica minden a zöld festésen.Kivéve a tankot,mert ott rá van lakkozva a matricára is.De gyárilag a műanyag alkatrészek le vannak festve,lakkozva,és arra van ráragasztva a mintázat matricából.
Én úgy vettem a motort hogy csak az alsó idom nem volt eltörve,minden mást javítanom kellet.A tank oldalán akkpra horpadás volt hogy belefért az öklöm fele.Minden ki lett javítva,lefestve 30000-ret rámentem hiba nélkül.Nagyon meg vagyok vele elégedve.Nem kell minden apróságtól megijedni.
Semmi hegesztés nem volt,az idomokba is benne a szivacs,ezért is érdekes az a festés.
A fejidoma is tökéletes,a deknicsavarok is a gyáriak voltak,kulcsnyom se volt bennük.
A hűtőjén se volt komolyabb kavicsfelverődés.
Nem lehet hogy valami máshova gyártott motor,és más a fényezés,
Mint irtam régebben,németből hozta a mostani tulaja.
A fejidom belsejébe is belelátni,hogy volt-e műanyag hegesztve,főleg a rögzítő füleknél.Oldaldeklik vannak -e sérülve?A gyári csavarok vannak -e benne/deklikbe/?Szóval nem biztos,hogy nagy volt ott a baj,de hát te láttad,neked kell tudnod!
Éppen ha csak annyi baja van a kéknek,hogy idomjavított volt,attól még a motor lehet jó!Ha a főbb részek nem voltak sérülve,és ez egyértelműen megállapítható,akkor én emiatt nem félnék tőle!A tankon méresd meg a festéket rétegvastagság mérővel.Meg nézd meg a vázat,nincs e újrafényezve.A többi belefér!Karcmentes 7 -8 éves motort találni nem könnyű!
Valoszinű hogy ez lesz!
Az enyhén sérült zöld-fekete Tolnanémedibe marad nyilván.
Azon cserélve van minden,már a kopó alkatrészek.
Talán odaadná a srác 950-ért
Csak az az érdekes,hogy mindkét oldalán ugyanilyen.
Mostmár teljesen elbizonytalanodtam,pedig tetszik az a motor,és ott helyben megajánlanám az 1.05-öt érte.Hááát nem tooom.
Basszus azért durva hogy a mai világban ilyen van még! Feb 24-én átutaltam a lóvét és csak ma kapja meg! Nem értem!
csőhang
Már ugy is tele van a tököm az agyalással,odamegyek,ajánlat,proba,oszt ha jo akkor hozom oszt kész.
Ha nem adják akkor megyek a másikért.
A fejidoma is tökéletes,a deknicsavarok is a gyáriak voltak,kulcsnyom se volt bennük.
A hűtőjén se volt komolyabb kavicsfelverődés.
Nem lehet hogy valami máshova gyártott motor,és más a fényezés,
Mint irtam régebben,németből hozta a mostani tulaja.
Az enyhén sérült zöld-fekete Tolnanémedibe marad nyilván.
Azon cserélve van minden,már a kopó alkatrészek.
Talán odaadná a srác 950-ért
Mostmár teljesen elbizonytalanodtam,pedig tetszik az a motor,és ott helyben megajánlanám az 1.05-öt érte.Hááát nem tooom.
Némelyik 98-99'-es szebben néz ki mint az!
Én még 900-at se adnék érte.