Ez a lánc kérdés nem egyszerű, ahogy látom. Ahány netes oldalon nézem meg, annyi féle. Az egyik azt mondja, hogy RK 530GXW. A másik RK 525 GXW. Az RK katalógusban 530GXW-t ír, de a 2001 utániakra már "csak" 525GXW. De ott ír még külön 520GXW-t is. Na igazodjon el, aki tud.
Amúgy a kérdés: a szám, hogy 525,530 az a lánc szélességét jelenti nem? A hossza meg a szemek számával van megadva, hogy 110 szemes (vagy csapos?)?
Nem tud valaki FJR1200-hoz gyári légszűrőházat, esetleg sport légszűrőt (4db), vagy fém tütéket? Adnék cserébe gumi tütéket, vagy Magyar forintot. Ezt fogja kapni a Skoda, és úgy néz ki nem 1.6-os, hanem 1.8-as motorja lesz, majd szombaton kiderül.
Tényleg esik a hó debrecenben. Május elsejére +1 fő kunmadárra.
aBBAN CSAK A PAPÍR ÉRHET VALAMIT. éN NEM RUHÁZNÉK BELE sok pénzt.
A Conti gumikról (sport attack) lebeszélnék mindenkit, aki tényleg sportosan használná.
Azt elfelejtetem megkérdezni, hogy valaki tud-e címet, ahol a "jót jó áron" alapon megrendelhetem.
Hmmmm vasárnap készültem meglátogatni a Motorkiállítást... Hát elég nagy csalódás már előre, ha nincs Kawa képviselet ... Gondoltam feszítek pár kép elejéig az asszonypajtival valami 2009-es modellen
debrecenben most is sűrűn havazik, és nem aprózza el,lehet máshol a postás viszi ki mindenkinek, itt alanyi jogon jár a hóesés. átnézek a 636-os cimbihez ők a budapest motorkiállításra motorral készültek menni, gondolom sítalpakon!
Egy kis segítség kellene lánc ügyben. Utána olvastam, oké, kell a DID 530 ZVM jelölésű lánc (130le feletti). A kérdésem az, hogy a katalógus árlistákban még az alábbi felsorolás van megadva: 108,110,114,118,122. Ezen számokból melyik szükségeltetik a 99-es ZX9-R-hez?
A Conti-sport tényleg jobb mint a road,és itt felénk is ennyiért dobálják mint amit írtatok.A mintázata egyforma mindkettőnek és vizes úton is frankó.A michelin 2ct-t ma nézte egy ismerősöm és 114.000 párban szerelve.Az olajok szav ideje max 5 év,de ha 4 évig csak tárolva volt változó hőmérsékleti viszonyok között(-15,+30)akkor már csak szekír kenyőnek jaó.Ha nem volt sokáig tárolva rossz helyen akkor természetesen hozza a viszkozitási indexet.De a szav. időt mindenen nézzétek meg,mert még a közértben is eladják a szart is.
A gumi nem kell senkinek?
Amúgy a kérdés: a szám, hogy 525,530 az a lánc szélességét jelenti nem? A hossza meg a szemek számával van megadva, hogy 110 szemes (vagy csapos?)?
Tényleg esik a hó debrecenben. Május elsejére +1 fő kunmadárra.
A Conti gumikról (sport attack) lebeszélnék mindenkit, aki tényleg sportosan használná.
Azt elfelejtetem megkérdezni, hogy valaki tud-e címet, ahol a "jót jó áron" alapon megrendelhetem.
Hmmmm vasárnap készültem meglátogatni a Motorkiállítást... Hát elég nagy csalódás már előre, ha nincs Kawa képviselet ... Gondoltam feszítek pár kép elejéig az asszonypajtival valami 2009-es modellen
De sajna a Kawa nem képviselte magát!
Egy kis segítség kellene lánc ügyben. Utána olvastam, oké, kell a DID 530 ZVM jelölésű lánc (130le feletti). A kérdésem az, hogy a katalógus árlistákban még az alábbi felsorolás van megadva: 108,110,114,118,122. Ezen számokból melyik szükségeltetik a 99-es ZX9-R-hez?
Elöre is köszi!