mindet néztem már,és azt akarom kérdezni,hogy nincs-e valamelyikőtöknek képe gyári fényezésű lila 2002-es ről,mert a szegedi nekem gyanus egy kicsit igy utólag.Csak azért mert az oldalidomon a vastag fehér csik nem folytatodik a "légelvezető"vagy mi a fene a neve,és a fejidom között.
Nekem eddig le sem lehetett őket állítani a csekk küldésről, amikor már kezdtem dúrván berágni akkor megértették, hogy nem kell küldeniük (2 levél, 3 telefon, stb.). Viszont most már szeretném használni a motort!
én amikor a motort kivontam a forgalomból ideiglenesen és átmentem a k&h-hoz hogy bejelentsem azt mondta az ügyintéző hogy visszautalják a befizetett összeg részarányosan fel nem használt részet , törlik a biztosításomat és amikor ujra forgalomba akarom használni csak náluk tudok új biztosítást kötni! hi! ez tavaly még nem úgy volt! hát akkor biztosítóváltáskor pá pá k&h mint a biztosítások szarértője!
a kötsög biztosító nem akarja küldeni a csekket, pedig már csak 2 hét van hátra az ideiglenes forg. kivonásból. Már küldtem nekik faxot is. Ilyenkor kérjek csekket egy alkusztól?
Van benne igazság, mert hiába mehetnél mondjuk egy 12-essel gyorsabban nem bírnád tankolni
Amikor nekem mondták, hogy 180-200 az utazója (magasabb plexivel), először én is sokalltam, majd meghajoltam a töbiek tudása előtt!
Amúgy ránézésre ilyen fék van a 12-esen is, de mégis erősebbnek érződik!
Amikor kicseréltem a fékbetétet (az előző már nagyon kopott volt és bennt fogott) 2 vészfékezést kellett csinálnom. 100% hogy ha nem cserélem ki előtte a betétet, nem tudunk megállni. Az már nem lenne vicces.
Igen szeretnék megállni egy olyan motorral, ami 2 személlyel is 250-et is mehet.
Próbáljatok ki sokféle motort és érezni fogjátok a különmbséget. Túramotoros fékje van na.
e
zt nézted már?
Amikor nekem mondták, hogy 180-200 az utazója (magasabb plexivel), először én is sokalltam, majd meghajoltam a töbiek tudása előtt!
Amikor kicseréltem a fékbetétet (az előző már nagyon kopott volt és bennt fogott) 2 vészfékezést kellett csinálnom. 100% hogy ha nem cserélem ki előtte a betétet, nem tudunk megállni. Az már nem lenne vicces.
Próbáljatok ki sokféle motort és érezni fogjátok a különmbséget. Túramotoros fékje van na.