Hali!Nem szokásom kamuzni!Ugyanolyan mint Kapucnyié,és nincs más színben!Illetve már ilyen is csak Pesten a központban,de pl. L-es méret az már ott sincs.De az enyém már itthon lóg a vállfán!
Ami biztos, az az, hogy a kilencesen vastagabb volt, pont olyan mint a Fazeren. Majd este próbálok képet csinálni, van még egy láncom is...
Tegnap újra megbolondultam, vettem egy 110R-t megint.
2001-ig 530.2002től 525.z750 520.A szakító szilárdság nem mindegy tehát ratyi az elszakad mint a sz.r.Nem azért olcsóbb egy lánc mert kisebb a haszon rajta,hanem mert jobb
520 520... most hirtelen nincs elottem a meret. A 750-en ugyanolyan lanc volt, mint a krosszmotorokon. konkretan CZ lancot vettem ra, emlekszem. a ZX-nek vastagabb lanca van, a szemtavolsaga is nagyobb. szerintem a Z1000-nek ugyanolyan van, mint a ZX-nek.
mindenesetre akkor holna elokeresem a lanckereket, utanajarok a szabvanyoknak es a lanc dobozat is eloveszem. holnap megvitatjuk ujra.
Köszönöm a fáradozásodat a ződ sajna semmiképp nem passzol, 57 ropi meg meg tényleg sok, mert egyébként vettem volna annyiért tavaly azt hogy kilencháromhathárom tizennyócé mit vett lehet csak géprongyot?
Ja?
Indexed már van?
Bocs, de a szivem nagyobb volt az eszemnel. Most jutott eszembe, hogy a Z750-en vekonyabb lanc van mint a Z1000-en ill. a ZX-9R-en. Az en lacnkerekem nem is jo Neked! De ha megis kell, akkor megnezem. Bocs, suger voltam.
Sajna nincsenek jó híreim.
Azt mondja a srác, hogy nincs más színben és nem is volt ebben a típusban. Az újabb fajtából van narancssárga, de az 57 ezer.
Gondolom az nem jó.
Ok, egyszer haza jutok, mint E.T. es akkor megnezem a lanckereket.
Vagott slickre gondoltam, a Z-rol visszamaradt elso fagumi nekem is megvan. BT-012. Hulladek. Annyira van jo a hejjdeszar is. Amugy annak nem is jo a merete! Keskenyebb felnihez kellene - nem fuzott supermoto kerekem van, hanem alukerek. Suzuki GS 500 polymobil mozgasszervei vannak A mociban.
Egyebkent keresek egy masik Suzuki GS 500 kereket eladot, mert az enyem hibas. Hiaba probaltam megjavittatni, hiaba esztergaltunk, a torka veres igy is. 8-as van benne... Kel vennem egy masikat, mert ebbol igy csak perec lesz.
Valami kavar van a rendszerben, 2x ment el.
Cápa nézd már meg légy szíves, érdekelne!
Szerintem arra is jó lenne a vágott slick.
Ha kell egy jó mintájú első gumi (gyári Z) cserélhetünk.
Nem kell nyelezni sem, elég a fél gáz 2.-ban és megy a drift még a 190-es gumival is. Nem is értem miért akarnak a jónépek 180-ast?!
Március közepén lesz élménybeszámoló a slickekről.
macho trike
Van más színben?
Tegnap újra megbolondultam, vettem egy 110R-t megint.
mindenesetre akkor holna elokeresem a lanckereket, utanajarok a szabvanyoknak es a lanc dobozat is eloveszem. holnap megvitatjuk ujra.
Ja?
Indexed már van?
Sajna nincsenek jó híreim.
Azt mondja a srác, hogy nincs más színben és nem is volt ebben a típusban. Az újabb fajtából van narancssárga, de az 57 ezer.
Gondolom az nem jó.
Vagott slickre gondoltam, a Z-rol visszamaradt elso fagumi nekem is megvan. BT-012. Hulladek. Annyira van jo a hejjdeszar is. Amugy annak nem is jo a merete! Keskenyebb felnihez kellene - nem fuzott supermoto kerekem van, hanem alukerek. Suzuki GS 500 polymobil mozgasszervei vannak A mociban.
Egyebkent keresek egy masik Suzuki GS 500 kereket eladot, mert az enyem hibas. Hiaba probaltam megjavittatni, hiaba esztergaltunk, a torka veres igy is. 8-as van benne... Kel vennem egy masikat, mert ebbol igy csak perec lesz.
Cápa nézd már meg légy szíves, érdekelne!
Szerintem arra is jó lenne a vágott slick.
Ha kell egy jó mintájú első gumi (gyári Z) cserélhetünk.
Március közepén lesz élménybeszámoló a slickekről.