most akarok veni inen vágot slicket ha téleg ojan mint ahogy leirta akor nagyon megéri megveni ha meg szar lesz akor ráhuzom a fejére a gumit és rágyújtom
Ez a hirdetés felkeltette az én érdeklődésemet is . Bár nálam az a helyzet, hogy elől egy 50%-os kopású Metzeler M1 fut, de a hátsója már elfogyott . Metzeler M1 már ritka, mint a fehér holló, Metzeler M3-at nem találtam jó áron eladót . A hirdetésben szereplő áron adnának, ugyanilyen Corsa III-at 180/55-öt csak hátsót lakhelyemen.
Kérdésem ha csak a hátsót cserélném le, vajon nagyon érezhető a kétféle márkájú gumi használata a hétköznapi túrázásnál, kisebb adrenalin gyorsulásoknál ?
Ugyanezen oldalon hirdetnek megszólalásig a gyárira hasonló mintázattal vágott gumikat.
Vajon akkor ez tényleg nem átverés?
én már rendeltem tőle 1 szer ,teljesen korrekt a gumikkal max pár köröt mentek pályán de nem látszik rajta és ennyit nagyon megér szerintem max hátsót kapsz ennyi pénzért,
Egyáltalán nem tűnik olcsónak (te pénzed de én max. 25-30-at adnék érte)! Leírtam a motorgumikba, de itt is ismétlem magamat: úgy kérdd az eladótól, hogy egyáltalán ne csomagolja be és akkor átvételnél látni fogod van-e átverés! Így is felveszik a postán.
Vet
t már valaki innen gumit? Tényleg jó állapotúak, nem átverős vajon? Mert az ár az nagyon csábító, de nekem az ilyen mindig gyanús, remélem ok nélkül..
ZSÍÍÍR!
Na ugyanezeket nézegettem tavaly 2,5 3 szoros áron. Enyiért viszont már megéri a pénzét. Pont ugyanazt akartam kérdezni mint kilenháromhathárom, de ezekszerint te sem tudod, hogy mindenhol van e akció. Úgy emlékszem ez van több színben is sajna a "ződ" nem megy a szemem színéhez. /a mociéhoz se/ Majd felhívom a hozzám közeli kawa kereskedést mit tudnak erről, a nagy baj az, hogy szűk két hét fizuig. Ja kösz a képeket és az infót. Ha addíg elfogy a készlet akkor minden kawásnak küldök egy ilyet /még magamnak is./
Ja egyépként te hogyhogy vettél magadnak ilyet? Hiszen ezen nincs is "kapucnyi"
Majd a hét vége felé lesz még 1 pár utcai gumim eladó. Rakok majd fel képeket.
Kawaseki írtam neked mailt a kipura. Kellene vmi szép gyári Yoshi, Arata, vagy Muzzy dob olcsóért, lehetőleg rugós rögzítésű!
Ha rám hallgatsz nem próbálsz meg telefonon alkudni. Én nagyon haragszom az olyan emberekre akik még nem is látták élőben és alkudoznak. Oda kell menni egy kerek összeggel és ha jó a gép letenni az asztalra. Szokott működni!
A kawa -főleg az újak- eddig sem voltak a legnépszerűbbek itthon, ezután még kevésbé lesznek azok. Én tudok 2 embert aki most vett zöld sport gépet és pont ezért döntött a Kawa mellet...
Szerintem az is jobb lett volna ha kérnek pár ezer forintot a válságra hivatkozva és kihozzák nullásra, vagy fele annyiba.
passz, de szerintem minden kawa boltban, mert amikor én vettem mondták, hogy ha nincs a méretemben, akkor megnézi a többi boltban is. Igaz nem sok van már belőlük. Én Bp-en vettem az enyémet a Boráros térnél.
Hali. Vágom
Hirtelen csak a mobilommal tudtam képet csinálni (nem túl jó).
Igen nekem zöld van. Nem tudom, hogy van más színben a boltban.
Az biztos, hogy zöldben még van XL-es.
Ha felhívod a kawa boltot biztos tudják mik vannak még.
Ja vannak benne protik váll könyök, vékony gerinc is, meg 2 3M fénycsík a karján.
Van benne igazság,csak most Fejér megyébe kicsit macerás elmennem.
Na majd látom hogy milyen a kék,aztán meg mit mondanak a lilára utolsó árat.
Ha ugy alakul akkor a zőőődet is megnézem,van itt most annyi mint a szemét
Gondolod ha a zx kupát lefujták akor ezek fényébe oda fogják dobni az ingyen garázdálkodást kawa esti formájába?Hát csekély esélyt látok rá de NE NEKEM LEGYEN IGAZAM...csak eddig nem nagyon haragozták szét az idei időpont leosztást kawa esti tekintetbe ez némi pesszimizmusra adhat okot
Ez a hirdetés felkeltette az én érdeklődésemet is . Bár nálam az a helyzet, hogy elől egy 50%-os kopású Metzeler M1 fut, de a hátsója már elfogyott . Metzeler M1 már ritka, mint a fehér holló, Metzeler M3-at nem találtam jó áron eladót . A hirdetésben szereplő áron adnának, ugyanilyen Corsa III-at 180/55-öt csak hátsót lakhelyemen.
Kérdésem ha csak a hátsót cserélném le, vajon nagyon érezhető a kétféle márkájú gumi használata a hétköznapi túrázásnál, kisebb adrenalin gyorsulásoknál ?
Ugyanezen oldalon hirdetnek megszólalásig a gyárira hasonló mintázattal vágott gumikat.
Vajon akkor ez tényleg nem átverés?
Üdv
http://kepesmotor.hu/sport_gum...
Vet
t már valaki innen gumit? Tényleg jó állapotúak, nem átverős vajon? Mert az ár az nagyon csábító, de nekem az ilyen mindig gyanús, remélem ok nélkül..
Na ugyanezeket nézegettem tavaly 2,5 3 szoros áron. Enyiért viszont már megéri a pénzét. Pont ugyanazt akartam kérdezni mint kilenháromhathárom, de ezekszerint te sem tudod, hogy mindenhol van e akció. Úgy emlékszem ez van több színben is sajna a "ződ" nem megy a szemem színéhez. /a mociéhoz se/ Majd felhívom a hozzám közeli kawa kereskedést mit tudnak erről, a nagy baj az, hogy szűk két hét fizuig. Ja kösz a képeket és az infót. Ha addíg elfogy a készlet akkor minden kawásnak küldök egy ilyet /még magamnak is./
Ja egyépként te hogyhogy vettél magadnak ilyet? Hiszen ezen nincs is "kapucnyi"
Kawaseki írtam neked mailt a kipura. Kellene vmi szép gyári Yoshi, Arata, vagy Muzzy dob olcsóért, lehetőleg rugós rögzítésű!
a slick gumik mÁr elkeltek, kÉs?bb lesz mÉg bel?lÜk.
Szerintem az is jobb lett volna ha kérnek pár ezer forintot a válságra hivatkozva és kihozzák nullásra, vagy fele annyiba.
Hirtelen csak a mobilommal tudtam képet csinálni (nem túl jó).
Igen nekem zöld van. Nem tudom, hogy van más színben a boltban.
Az biztos, hogy zöldben még van XL-es.
Ha felhívod a kawa boltot biztos tudják mik vannak még.
Ja vannak benne protik váll könyök, vékony gerinc is, meg 2 3M fénycsík a karján.
Kár érte, tavaly a Kawa est hatalmas buli volt !
Na majd látom hogy milyen a kék,aztán meg mit mondanak a lilára utolsó árat.
Ha ugy alakul akkor a zőőődet is megnézem,van itt most annyi mint a szemét
Gondolod ha a zx kupát lefujták akor ezek fényébe oda fogják dobni az ingyen garázdálkodást kawa esti formájába?Hát csekély esélyt látok rá de NE NEKEM LEGYEN IGAZAM...csak eddig nem nagyon haragozták szét az idei időpont leosztást kawa esti tekintetbe ez némi pesszimizmusra adhat okot