Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kezd keményedni a licit, a 6 eurós undertail már 15.5 euró,a váz 25-nél is több lessz. vázat ajánlottak, de szerintem ellenőrízni kellene a tengelytávot,és jól megkérik az árát.
Most vettem meg az undertailod!
Holnap utalom a zsetont!
DHL-el jön! talán a jövő hét végén itt lesz!
Vázet tudok én is! Itthon! 25 ezerért lengővillával központi rugóval!
Olasz! Nem helyezhető forgalomba!
Viszont az a baj vele hogy magamnak akarom!
Halli Kawaszeki!
10-12 Euróig elmehet!
Én inkább erre mennék rá! Vinném a másik -olcsóbb- kinyomtatott hirdetését és a karc miatt csúnyán lealkudnám! Az új láncszett elég drága, fiatalabb is, később a zöld többet fog érni, és inkább egy picit karcos legyen, mint újrafestett...
Képen szép, az oldalidom szerintem festve volt, látott néhány pályanapot is a gumiról. Ha megengedik vedd le az idomokat! Ha nagyon rendes a srác a légszűrő házat is megengedi hogy megnézd!
Zoli biztosan kibír egy szezont, szerintem olyan 15,000-et elmehetsz vele, elég jó túrás gumi! Örülök, hogy tetszik. Én pont a másik végletet vettem: vágott pirelli slickek. Jó lenne nyílt napra is menni a géppel, de sajnos nem lesz ZX kupa, maradnak a kawa esték! Én már eleve úgy számoltam hogy egy szezon 1 első, és 2 hátsó gumi.
üdv basi! a kék undertailra tettem 6 eurót, még licitálok a két kormánycsutkára, a hátsó ledlámpa jó lenne de nekem már sok és az eredetiből van 2db. a tükürtartó 2.5-n áll, látom érdekel, csak mennyi az az érték ameddig neked jó az ár, ha az én licitem lessz a legmagassabb egy csomagban eljön az eladó szerint. még a vázon gondolkodom,de lehet azt is elhozom. elsőlámpám van 2db hibátlan és aki már ment a régi kilencessel sötétben az biz több fényt kívánna a sötét országútra, szóval a lámpára sem licitálok,talán a műszerfalra teszek de már határeset. este 6 után záródik a licit addig eldöntheted, azt a kawát még nem bontják ami mo.-van és azt sem mondták biztosra hogy megvan és jó a tükörtartó. bocs de ép kipuszelepet tisztítok,és csak ritkán nézek a gépre.
Bocsi anyi kiegészítés az előzőhöz,nehogy félreértés legyen látom a te b2-öd ződ, tehát a kabátod is nyilván az, ettől függetlenül a fénykép érdekel, de ahol vettet, ebből a fajtából tuti kell legyen a piros fekete vagy narancssárga fekete. Arra értettem a vásárlási szándékot. Vágod?
Igazából én kíváncsi lennék rá, csak most nincs zsé!
Nézegettem én ezeket régebben szalonba, de ökör áron adták . Olyan 55-70 ezer forintig. Gondoltam hamá kawa van a kabát is legyen az de lefagyott a mosoly az arcomról hamar Gondoltam is magamban azért, hogy a hátamon is reklámozom Kawasaki Szan motorját, nem kéne ötször drágábban adni mint amit ér. A full protectoros egybebőrruhát nem is mondom. Azér mer rá van írva KAWASAKI ippeg az öreg b2-esem ára. Namost vagy motor, vagy bőrruha? Hát gondolkoztam egy kicsikét Végül is arra jutottam, hogy a bőrrucira hiába ülnék.
Aztán később találtam két részes protkós rucit elérhető áron, na mondjuk nem "Kawasaki"
Pár képet rakj már azért fel, és ha jövőhónap fizetésemig van még raktáron esetleg érdekelne, feltéve ha van rám való méret és ha nem ilyen ződ.
Esetleg még ez
http://www.hasznaltauto.hu/2638379_kawasaki_zx9r_200
2
Ha a lilát nem adják 1.05-ért akkor ezzel próbálkozok,persze holnap átnézem hogy érdemes-e
Képről szépnek látszik!
Na lássuk!
http://www.hasznaltauto.hu/2698340_kawasaki_zx9r_2001

ez lenne az
Vagy a lila,vagy van még egy Kecskeméten,az 2001-es kék.
Igazából a lilát szeretném lejjebb cigánykodni,mert egész jol egyben van a motor.
Már 1.1-re sikerült,de nem biztos hogy összejön annyi.
A 2001-es meg alapból 990-ről indul.
Képről az se rossz,holnap megyek megnézni.
Megvan már,hogy mire teszed?
Hello sedu!
Megjött a gumi,egy szezont elmegy biztos
Kösz szépen!
A kék undertailra licitálsz? A tükörtartó érdekel! Jelenleg 2,5 Eurón van!
Az első hatékony Ram-Air a ZX9-ban volt.
Megvannak a slick gumik, egy kicsit több is van, mint kellene. Van 2 190-es eladó.
halli! Mennyi Eurón áll a tükörtartó?
Ok,köszi,figyelni fogom.
hali basi! az e-bay.de-n ma jár le egy pár régi 9-es alkatrész ,én az undertailra licitáltam a tükörtartó most 2.5 en áll érdekel-e mert az eladó azt közölte hogy ha egy licitáló több terméket hoz el akkor a termékeket egy csomagban adja fel. egy lehetőség!
HALLÓ!

Látom tatai vagy... Ha meglesz a gép akár böllenhetünk is egy karikát..van pár kawa a bandába : O))) majd figyeld a Tatabánya környéki szobát,ott általába felbukkannak időpontok tervek.ha kedvet érzel rá ne légy rest.

ÜDV!

u.i. a porszivó csöves tényleg nem ram eres : O) csak a hengerfejre köpködi rá a szarvasbogarakat : O)))))

ZÖLDHATALOM!