Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát semmi nem tart örökké.
Ja ha valakit érdekel, akkor tudok a dzsekiről képet feltenni.
Pontosan!Izzókészlet,elsősegély csomag.Elakadásjelző háromszög,pótkerék,....... ,na jó ezek már nem!
Jó estét!
Ha már büntetések....
Tudja valaki pontosan minek, miknek kell egy motorosnál lennie (izzókészlet, elsősegély láda.....)?
Kit minek a hiányáért bűntettek már meg?
Csak mellékesen ha valakit érdekel a ninja dzseki a kawánál a boltban 25 000 jó magyar forint (a régebbi modell), most vettem egyet.
Jó estét mindenkinek. Uraim,teljessen elfelejtetük hogy mi motorossok tartsunk össze. És teljessen mindegy hogy kinek mi a szakmája.Mindenki abbol él meg amit tanult vagy választot.Aki motorozik az kisegiti a másik motorost a bajbol. És ez az össze tartás a nem mindegy. Most akkor közösitsünk ki valakit csupán a foglalkozása véget? Attol még lehet jó csávó! Segitő kész nem-de.
Miért,már nem indul?!
Teljessen igazad van holnap hazatolom.
Egyébként lehet köpködni, elviselem, akik ismernek azok tudják milyen vagyok. Azok az emberek szeretnek, nekem ennyi bőven elég.
Ha Te (ti ) neked-nektek nem vagyok szimpatikus akkor sajna így jártam majdcsak kiheverem valahogy
Nagyon sok dologban igazad van a rendőrséggel kapcsolatban, rühelltem-rühellek kijárni kollegákkal a sílusuk miatt...( de őkis általában mindig jogosan büntettek...) lehet te sem vagy makulátlan illetve senki sem az...ugyanígy fikázhatnék bárkit de nem teszem. ha sérelmem van személyesen elmondom akárkinek...
Drága Kawakesi!
Akármit válaszoltam volna a kérdésedre szerintem a gyűlölködő válaszodat nem kerülhettem volna el...
Az, hogy a rendőrséget fikázod az a saját véleményed, különösebben nem érdekel, van benne igazad, meg van benne az is amit a tévében hallottál, láttál, esetleg volt tapasztalatod rendőri intézkedés közben...
Csodálkozol, hogy az alpári stílusod így reagálják le?
Pár gondolat:
-Ferit nem én választottam meg...nem rászavaztam, lesz lehetőséged másra szavazni meg másnak is...
-ha jobboldal kerül a kormányra akkor is ugyanezt a "szart" fogod előadni nekem mert tudod mindig jó szidni valakit...
-álljuk át...ez nem óvodás grundháború ( nincs kedvem a te fajta agyatlan tahók miatt a fél életemet sitten tölteni)
-fogalmad sincs milyen ember vagyok, ha nem tudod meg lehet a legjobb haverok lettünk volna...( csak tudod valaki olyan mint te)
-fogalmad sincs mi csinálok , hogy intézkedek , mit csinál egy rendőr , csak azt mondod amit a tv-ben lehet hallani...
-igazad van csináljon mindenki azt amit akar, és akkor majd meglátjuk mi lenne...szerintem téged is ért jogsérelem. Akkor mért nem járt a szád , hogy tahó rendőrök?
-fogalmad sincs az IQ -mról, de lehet a tiedéről a válaszoddal elárultál pár dolgot...
Fikázhatnám a kamionosokat meg akárkit ,de nem teszem, mert ismerek mindegyikből bunkót és normálisat. 100ával példázhatnám...
Ha megbírságol valamiért egy rendőr pl. övért akkor kösd be magad és nemfog. Ha a stílusod nem alpári lehet még ha nagyobb gázt is csinálsz akkor sem fog...de lehet igen. Ha nem adsz magadnak támadási felületet akkor nincs miért megbírságoljon. Ha ennek ellenére mégis megvan a jogorvoslati lehetőség.
Nagyon sok minden szart dobálhatnánk egymásra amit meg is tettél, de szerintem találkozunk még személyesen, majd akkor szívesen gyűlölködő mondókádat. Sokat hallottam már sok értelmes ember szájából hidd el.
Az adatlapod nem kötelező kitölteni, én megtettem...
SE RÁ FÜTTY!
Az ember ott próbál meg segíteni ahol tud.
Ha ez lesz az első nagy vasad,akkor azt Tatáig térdig érő hóban is el kellene vinned örömödben!
Elhiszem amit írsz nekem nincs szerelési tapasztalatom.Nem szoktam szétbombázni a gépeim.Másnak sem szerelgetek.Lehet,hogy a zzr megjelenése miatt divatból elnevezték annak,mert jól hangzik.A lég-olajos gsxr-n valóban csak hideg levegőt szállított.Azt láttam amikor még az előző gazdája légszűrőt cserélt rajta.
Hali! Voltam a mociért,de nemtudtam elhozni mert esett a hó.Megnéztem rajta a dolgok nagyrészét amit mondtatok minden ok.Beindítottuk,101 foknál bekapcsolt a ventillátor az is ok. A hangja meg olyan a mocinak,hogy a haverral összefröcsköltünk mindent a gyönyörüségtől .Márciusban újra próbálkozom a hazavitellel.
Csóró rendőrökről most aztán mondtunk mindent.Kawaseki írása kisebb lavinát indított.Mindenkiből váltott ki indulatokat.Ha nem általánosítunk akkor is a nagy részük egy P.Ö.C.S.!
Volt ilyen csöve az FZR 1000 nek '87-'88, '89-'95 Exup valamint a GSX-R Levegő olajos szériának is! Csak ott nem porszívócsővel volt megoldva! Szépen elrejtették az idom alatt!
Az első szériamotoron megjelent Ram-Air a ZZR 1100 '90-es modellen volt! KAWASAKI
Hülyeséget írnak!
Szedtem már szét néhány porszívó csövest!
Tudom!
Amikor olvastam róla még '93-ban ott azt írták,hogy ezen szívja a luftert.Aztán hogy hova viszi a levegőt nem tudom.Mondtam,hogy nem értek hozzá. A motor revüben olvastam róla.Ha én rosszul írtam,akkor ők is.Gondolom azért értenek ahhoz amit leírnak.
Mostmár hozzászólok én is a rendőrtémához!
Furti2-őt személyesen ismerem! A szomszéd utcában lakik!
Nem szeretem a rendőröket én sem!Szerencsére Furti2 azon kevesek közé tartozik aki ha rendőrgúnyát húz nem felejti el honnan jött! Ha nem motorozna akkor sem lenne ez másképp! Ő ilyen!Félre ne értsetek nem akarom fényezni!Csak a személyes tapasztalatom! Lehet hogy "szerencsés" vagyok de itt a kisvárosunkban több rendőr is motorozik!
Van aki utcán van aki terepen rendszám nélküli enduróval! Mindegyikkel jó a kapcsolatom!
Kijavítalak!
A porszívócsöves ZXR-ek nem a csövön keresztűl szívták a friss levegőt! Sem a '89-'90 H sem a '91-'92 J és K modellek!
A porszívócső szerepe csak némi hideg levegő vezetése a hengerfejre!Esetleg még marketing csőnek is nevezhetnénk!
De semmiképpen nem Ram-Air csőnek!
Bizony szépek még mindig!A 3-as 4-es kép főleg nagyot mutat!
Ez a szívóhang a 9-esnél a legjobb talán!Ha ennek odab@ssza az ember a gázt,ez üvölt mint állat!Nincs ember aki nem figyel fel erre a hangra!
Az egyszer biztos,hogy a zxr a legszebb vas.Nekem is a gyengém volt a gégecsöves.A maga idejében tényleg a legszebb volt. A zx7r még most is megállja a helyét kinézetre.De a gpz900r is egy gyönyörű gépezet. Lehet ,hogy futóművileg nem veszi fel e versenyt a modern sportgépekkel,de a gsx-f650,xj6 vagy cbf600-l simán felveszi most is a versenyt.Sopronban láttam egyszer eredeti állapotú gpz900r-t,egy utolsó '92-s példányt.Gyönyörű volt. A gazdája mondta,hogy ő a második tulaja.Egy vén szivartól vette.Enni lehetett volna róla.A kawa sok esetben kora előtt járt.Például a mostanában hangzatos anti-hopping kuplunggal.A hangjuk pedig összehasonlíthatatlan.Egyiknek sincs ilyen szép szívóhangja.
Értem!Én akkor lettem Kawa buzi,amikor 18 évesen megláttam igaziban a zöld ZXR 750-est!A gégecsöveivel,és a semmihez sem hasonlítható járását és hangját!És persze a formáját!Mert anno talán még jobban igaz volt a Kawákra,hogy a formaviláguk messze megelőzte a korukat!Én úgy gondolom,hogy ha a régi azonos korú gépeket összehasonlítjuk,akkor a Kawa a legszebb!Egy ZXR még mai szemmel nézve is szép formájú,sokkal inkább,mint az akkori vetélytársai.