Rossz iranyba filozofaltok mindannyian. Az, hogy ay akarhany kilos motort akarhany kilonkkal hany ezredmasodperc alatt allitjuk fel, az csak attol fugg, hogy milyen gyorsan folyik ki belole a benzin fekve.
Hát nekem térdig bent volt alatta a jobb lábam. Úgy, hogy valahogy nem nagyon volt ingerenciám próbálkozni vele. Hogy amúgy fel tudnám-e állítani azt nem tudom.
én nem tudom ki milyen erős fizikálisan és ki hány kilós,de azt tudom,hogy 72 kilós pali vagyok a k5 600 gixerem meg 190 kg és már estem párszor,de ugy felkaptam a földröl,mint a szart,,,..
lehet,hogy szégyenembe,hogy sokak előtt borultam,lehet másért,de hogy simán felállitom lábra a földről,mint a szuart az tuti
Rossi és társai az bizony egy külön kategória!Egy ismerősöm mondta egyszer magáról,hogy Ő jól vezet/autót/.Ja,mondom,azért ez eléggé relatív!Mert akkor Schumi mit mondjon magáról?!?
Látod én simán levttem magamról. Trabant alatt emelő nélkül cseréltem kereket.
Rossi nem a kedvencem, mert nagyon sokszor sportszerűtlenül nyert, amúgy ő egy nagy tehetség, mi meg átlag motorosok vagyunk.
Jelentem 55kg vagyok. A Hring célegyenesében a széria ezreseket úgy hagyom ott mint a szél.(Lehet K7, új 1000RR vagy bármi) Eddig egyszer dőlt rám a moci miután egy autós nekem jött. Meg se próbáltam felemelni. Megvártam amíg jön a segítség.
Bocs,de én csak a Rossi alkatúakra gondoltam,nem konkrétan rá!A sört én is iszom,de sörhasat nem "vettem" hozzá! Ja,és gyúrós sem vagyok,csak egészségesen élek/mozgás,táplálkozás/!Egyébként természetesen értem én,hogy Te mire gondoltál ezzel a súly témával!A valóságban nekem sokszor attól esik le az állam,amikor a 60 kilós motoros úgy "dobálja" maga alatt a vasat,hogy az már elképesztő!Az én tiszteletem az övéké!
Rossi szándékosan girhes, és több km-t ment versenytempóban mint én közúton, és ő még sohasem ült -szerintem- 200 kilós motoron. Nem akarok saccolni, de a gp masinák elég közel lehetnek a 150 kilóhoz. Jól van te gyúrós vagy, más kategória, mint az átlag elpuhult 80 kilós Magyar (jelenlévők kivételek )! Én már állítottam fel a lábamra dőlt kilencest, illetve mentem már nehezebb motorral 70 kilósan. A férfinak sör hasa van (mert sört iszik) és úgy segít a takarításban, hogy fölemeli a lábát, amikor az asszony porszívózik!
Azt azért nem osztom,hogy egy 200 kg körüli motorra egy 100 kg-s pilóta "feltétlenül" szükségeltetik!Nem megy úgy a motor! Bár 45-ösöm nincs,csak 44 egyelőre,de fejlődőben vagyok.És már ez is alkalmas a motorozásra,bár hozzá én csak 78 kg vagyok pillanatnyilag a 184-hez.Na a lényeg az,hogy én nem osztom a 100 kilós álomhatárt,mert én nem vagyok annyi! Mondjuk én max 85-ig akarok jutni!Szóval ha a Rossi alkatú emberkék megülik a nagyvasakat,akkor mi 100 alattiak még nem csüggedünk!
A 7-es sárga színe nagyon ütős. Eladáskor lesz gáz, mert most már annyira igényesek lettünk (Magyarok), hogy csak gyári színű motorokat akarunk megvenni. Nekem a polírozott ducati telókra azt mondták azért van felpolírozva, mert törött volt
Egyetértek a 100 kilóval, de magasság is kell hozzá. Én 98-101 között vagyok 185 centivel, eddig senki nem mondott kövérnek. Egy bő 200 kilós motorhoz kell 100 kilós pilóta. Ha a bicepszed 45 centi körül mozog, akkor annak már súlya is van. Attól nevetségesebb nincs, mint a 70 kilós barátom papucsban az 1500-as chopperén, de tavaly eladta, mert most 1800-ast akar venni
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
lehet,hogy szégyenembe,hogy sokak előtt borultam,lehet másért,de hogy simán felállitom lábra a földről,mint a szuart az tuti
Rossi nem a kedvencem, mert nagyon sokszor sportszerűtlenül nyert, amúgy ő egy nagy tehetség, mi meg átlag motorosok vagyunk.