Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyibe lehetne onnan szerezni?
Hát ha gondolod?
Nézzek?
E-bay?
Pffu. Szerintem Furti válaszát félreértelmezhetted az én meglátásom szerint csak egy jópofa élc volt ami valamelyik filmből való egyébként / oo7 vagy ilyesmi ebben nem vagyok túl jó/ Tehát én értelmezésem szerint csupán csak egy ártatlan tréfa. Szerintem pont annak szánta Ő is. Egyébként meg nem kell álltalánosítani senkit, /kivéve cigányok / pláne, ha nem is ismerjükaz illetőt. Sokáig gondolkodtam, hogy leírjam e a véleményem a hozzászólásoddal, kapcsolatban /ha azt lehet annak nevezni/ mert ez nem az én ügyem, de az igaszságérzetem ezt diktálta és bocs ha úgy érzed, hogy belepofázok a gondolatmenetedbe. Engem is fingatott már meg rendőr jó néhányszor, viszont, olyan is volt, hogy intett menjek a picsába. Ha beleolvasnál pl. a yard, megoldások fórumba, ott legalább harmada rendőr és nagyon segítőkészek bármi hülye kérdésed van. Ha valamit nem tudsz akkor akár egy egész jogszabályt bemásol meg ilyesmi. Nem akarok senki védelmére kelni de szerintem itt mi fórumos motorostársak üssünk meg egymással emberi hangot mintahogy ez nagyábból eddig így is volt. Ezt előre is köszönöm Kavaszeki
Ez lemaradt!
A helyzet már-már reménytelen!
Normális ember nem megy olyan helyre dolgozni,ahol még sz..ni is parancsra kell!Aki meg a kivétel lenne,mert normális,az nem bírja abban a közegben sokáig!Saját sógorjelöltem a példa.Egy csiribiri f.szfej,aki örült ha hozzám szólhatott.Elment vámosnak pár hónapja.Első akciója az volt,hogy az apját hátulról felfűtötte,hogy nem lesz jó helyen a gázolajom a házuk alatti pince egyik név nélküli fakkjában,mert.......!Pedig már előtte is ott volt,jó ideje!Mondtam is a csajnak,hogy szívem szerint összeborítanám a fogsorát a buzi öccsének!Elhoztam onnan,azóta egyel kevesebb emberrel kell szóba állnom.És még haza is egyenruhában jár,mert úgy érzi attól lett ember!Szánalom!Szóval nincs az a nyomorult helyzet,amelyikben én azt mondanám,hogy belépek valamelyik fegyveres testületbe!/az én múltammal !/
ezt ne kezdjük el, kérek mindenkit! csajok motorok napsütés, debrecen -3, széllel szemben -10. a csoppis haver kiakarta próbálni a vfr-em mikor még nem volt rászerelve az idomzat, ráugrott a motora és értékelte.jó jó végre lesz már egy olyan motorod amelyiken nincs idom, és fúj a szél. ráadta a gyujtást a kulcsal és dobott egy hátast:mi ez az lcd tv itt középen kivetítő!
Már csak 25 nap!

A haverodnak nem kell gumi?
Írtam mailt!
hmmm! mátraházán a parkolóban majd kipalacsintázzuk a témát.
kár ezen baszakodni,hogy van köztük rendes is...
Adjál nőnek hatalmat és nézdd meg mi lesz belőle! Mi volt a balhé furtival?

- Drágám mit csinálnál, ha nyernék a lottón?
- Elválnék, és vinném a pénz felét.
- Akkor itt van 200 forint, és húzz a p*cs@ba! ... Volt egy kettesünk...
Nagy divat volt, hogy az ment pár éve rendőrnek, aki befejezte a diplomát és nem tudott elhelyezkedni, többek között a volt évfolyamtársaim. Volt egy fél éves gyorstalpaló és már nyomozó is lett egy óvóbácsiból! A diplomától nem sokkal lesz valaki inteligensebb. Nézz csak meg engem
Engem is nagyon sok sérelem és igazságtalanság ért a fakabátok részéről (pl.: ugyanott mentem át a záróvonalon, ugyanannyival, mint a fehér bora mindenféle megkülönbeztető jelzés nélkül. Nézte a féreg a tükröt és lemeszelt, szirénázva mennek kajálni, stb.) de mégegyszer van köztük rendes is.
monnyuk ríni ők is tudnak,de ennek ellenére még eszükbe sem jutott mellénk állni,átállni és közösen kiharcolni amit kell...
kawaszeki@citromail.hu. és köszönöm!
és még egy dolog, amit belevernek a bunkóképzőben mégpedig az hogy ha rájuk adják a mundért isteni hatalmuk lessz.nem mivagyuk ő értük,ők vannak mi értünk! ha lett volna furtiban egy minimális ......., és rákérdezek, rendőr vagy? ennyi lett volna : no comment! én meg teszek neki egy ! és ennyi.
sedu! a marlboró men megmondta, jobb a tűzben égni mint a hugyban ázni, és én is ezt vallom. az életben mindenki választhat! csak az a gond hogy a tehetségtelen barmoknak mondják, és most mindegy hogy a szülei vagy a haverok hogy ha nincs melód akkor menj rendőrnek. miért nem a diplomásokat alkalmazzák rendőröknek. mert ott van iq? nemrég volt esetem a nyomorultakkal, amelyik kiabált--felelőlenül-- amelyik osztotta az észt azok a birósági tárgyaláson is ott voltak, amelyik csak irt és befogta a pofáját az már nem volt ott, és mikor rákérdeztek hogy hol a társuk, két nyomorult halkan ennyit motyogott: külföldre ment dolgozni, leszerelt. nem a rendőrök ellen vagyok hanem a bukók ellen akik a rendőrruha alatt élik ki a tahó szenvedélyeiket,volt kollégám fia rendőrnek ment,azt élvezte hogy a cigányokat hajkurászták, megverték a hadházi körzetben,ez ellen vagyok. és az értelmetlen dolgok ellen, de ezt hagyjuk. még annyit hogy egy jogállamban van jogod tüntetni, ha a sétány pihenőpadját beküldöd egy üzlet ablakán ok nélkül garázda vagy viseld a következményeit, de ha csak arra jársz és agyba főbe vernek ok nélkül arra mit lépsz? és ott van eltemetve az igazság amikor azt mondja a főnököd-az előbbire visszatérve-hogy menj tömeget oszlatni.a tömegnek nem veled van baja, a tömegnek mással van baja csak azok a gerinctelenek a seggüket a nyomorultakkal védik. tehát a nyomorultak góréjának csak annyit kelletvolna mondani,aki megérdemli azt előállítjuk ,mi tömeget nem oszlatunk, álj ki vazze és mond el a tömegnek a való igazságot. ennyi! nemrég a hirtv adta élő egyenesben amint a vízfejű hót részegen összetört pár autót és mentegetőzött, nem hogy támadni de még menekülni sem tud a nyomorult a vízfejével, náluk nincs az a kötelező 250 fekvőtámasz 4.2km 10perc alatt.hmmmm! csak az érdemei elismerésére ott helyszinen tarkón kellett volna lőni. a gerinc az hiányzik belőlük, ez van én voltam ezt tettem, vállalom! én megirtam a választ és kérnék mindenkit ebből ne legyen kapadobálás!
Próbáld meg letölteni innen! Ha nem megy küldöm Mailban csak adj egy címet!
http://oriasmail.citromail.hu/...
Mail címed?
hali basi! kérhetnék tőled egy régi zx9 B service manual-t,úgy kompletten tokkal vonóval.
Kawaszeki van 2 rendőr barátom, akik nagyon rendesek, ez en kívül egy barátom bátyja aki szintén nagyon segítőkész, nem ugatós-büntetős fajta. Az egyik barátom motorozik, szerintem még sohasem büntetett meg motorost, a másik nem de nagyon szereti a motorokat. Ezek a kivételek. Az egyik munkatársa meg nem állított még úgy meg motorost, hogy csekk nélkül engedte volna el! A volt évfolyamtársam, meg úgy megbüntetett, mint az állat, pedig engem szorítottak le az útról, mondjuk az balogh volt, és meghúztam a volt csaját! Szerencsére ez a féreg már eladta a motorját! Ebben a témában tényleg ne áltlánosítsunk. Nem védem őket, de ha neked azt mondja a főnököd, hogy pestre kell menni oszlatni, akkor 2 lehetőség van: vagy csinálod, vagy keresel másik munkahelyet, ami nem könnyű! Én szerencsére nem vagyok rendőr, de az egyik –volt- legjobb barátom teljesen meghülyült, amikor bekerült közéjük.
szeretnék válaszolni furti fórumos tagunknak ama hozzászólásához amit nekem küldött,igaz válaszom nem fog az oldal elején lévő \\\\\\\"hozzászólás a kawasaki zx9r témához \\\\\\\" passzolni ezért még törölhetik is ,de értékes sorai választ kívánnak, ím-e. csak gratulálni tudok iq-lan válaszodhoz amiből kítünik hogy egy nyomorult zsaru vagy, egy száraz igen-nem helyett megvillantottad becses tudásodat amiben még meg is tudnál ölni a szent-SZAR érdekében. én is hasonlóan érzek irántad, és ha fegyvert kapnék én is lejátszanám a terminátor 1 hogy tisztísd ki a kuplerájt című jelenetét. biztos hogy nem úsznám meg élve,de az hogy sok nyomorult lépne előttem a vadászösvényre az tuti.és most értékelném a munkátokat nyomorultak.! személyigazolvány,jogosítvány,forgalmi engedély,biztosítás,zöldkártya,e.ü.csomag,elakadá
sjelző,megbüntetlek,feljelentelek ez teszi ki a tudásotok legjavát.napközben alkalmatlan alkoholista vízfejű vezetőitek szarát-mocskát tüntetitek el, és fényesre nyaljátok a seggüket,mert ők aztán sűrűn szarnak a tisztesség tányérjába.feri megtanított benneteket fegyvertelen tömeget oszlatni, ha feri csettint ti nyomorúltak ugattok , de egyszer a tömeg is visszalő,és kitapossa a beleteket a golyóálló mellényen keresztül is . ha unatkoztok egymásra lövöldöztök kínotokban , de nem lábon, kezen kell lőni az ellenfelet, ezt még nekem is megtanították a katonaságnál, innen látszik hogy még erre is alkalmatlanok vagytok ! ott amikor két nyomorult buzi szopatta egymást, és benneteket nyomorultak, amikor azt hazudták hogy orvvadászok lőttek rájuk ,mert hogy hazudni is tudtok nyomorultak, nem történt más csak az hogy összevesztek azon melyiküknek nagyobb a farka, és hogy kettőjük közzül ki legyen a köcsög .a katonaságnál az őrparancsnok az ilyen esetekre azt mondta: a hülyék, a buzik, és a heresérves nyomorultak lönek lábon, kezen, nyakon, a profi fejbe lövi az ellenfelét. és ha egész nap nem tudtok megbüntettni senkit akkor este megerőszakoljátok az állampolgárt, ezek vagytok ti nyomorult zsaruk .nem magam találtam ki ezeket,ti produkáltátok nyomorultak az életben, és ne habzodjon a pofátok hisz ti szolgáltok, mi pedig félünk! ennyi lett volna a válaszom, kommenteket és hozzászólásokat nem kérek.megköszönöm a fórum nyilvánosságát,hogy összeszedhettem a nyomorultak a való világban betöltött szerepüket, én nem szeretnék ilyenekkel -és még sorolhatnám--nni,nbh--szóval ezekkel motorozni, inkább motorozok egy moréval, mint egy ilyen nyomorulttal. a nagyrabecsült munkátok pedi egy köpöt sem ér! kawaszeki