Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na látom beindult a rendőr sztori. Pozitívumokat keveset soroltatok fel melletük, pedig pont reggel olvastam itt a neten,, hogy, csoportszex volt a rendőrtisztin. Erre pl. én adok egy jó pontot a rendőrségnek.
Más: Kawaszeki amit én írtam neked azt meg azért írtam, hogy a rendőrség összes mocskát szerintem nem a furti hátán kellene szétkenni. Valszeg a példákhoz amit írtál pl.( Teve úti palota oldalbahugyozása stb.) furtinak kevés köze lehet. Ahogy Sedunak is nekem is vannak rendőr barátaim,
(az igaz, hogy azért lettek azok, mert máshoz nemigen értenek) de civilben jó fejek. Hogy utcán milyenek? Passz. Nyilván engem még nem állítottak meg.

Allant kettővel a motoros bige jó, csak sok rajta a ruha.
"jó ez a lány, semmibe nincs hiány"
Már megint lehagytam ezt a kqrva képet!
És erre a "gépre" rávinné valamelyikőtöket a "kényszer"?
A kényszer sok mindenre ráviszi még a beszari embert is!Szorítsd sarokba a szelíd cicát,s előjön belőle a vadmacska,mert az is benne lakozik!
A franciáknál majd minden évben eljön ez az idő, tüntetnek, gyújtogatnak rendesen, lezárják a kikötőt, de itt beszariak az emberek!
Ja,és ha eljő az idő,a "jó" rendőr is lőni fogja a tömeget!Mert eljön!
Itt felénk meg a sok határ őrből lett a rendőr!
Na ezeknél nagyobb arcu buzikat nem láttatok még! Mindenért beszólnak! akik meg rendőrök voltak alapból basznak rá!
Haverom megállt kocsival mert telefonált nem vette észre a megállni tilos táblát megy a kis köcsög volt határ őr megáll, rossz helyen állt meg ezért 7000, mondta de telozni álltam meg és csak itt tudtam megállni legalább kevesebbet adjon! mondja menyit? mondja neki 3000!
Erre a válasz jó! akkor 10000! Meg már írta is a csekket!
rohadt kis buzik!
igaz ez nem politikai oldal de még írok erről, arról hogy úgy hajtják ki a nyomorultakat hogy ma x összeget kell szétbüntetni ez a rendszer és a felfogás hibája! DE UGYE HA AZ ÁLLAMPOLGÁRT RAJTAKAPJÁK VALAMILYEN SZABÁLYTALANSÁGON AKKOR A PÉNZÉT AKARJÁK NOS JÓ! AKKOR HA AZ ÁLLAMPOLGÁROK KAPJÁK EL A NYOMORULTAKAT SZABÁLYTALANSÁGON AKKOR MI A POLGÁROK CSAK AZ ÉLETÜKET KÉRJÜK AZAZ A HELYSZINEN TARKÓLÖVÉS! FIFTI , FIFTI.
Na az egy különösen ellenszenves féreg!
a görény gergényi tudta üttetni a népet, de mikor őt idézték meg akkor betegség miatt nem jelent meg, sztán meg elévült a dolog.a belénél fogva húztam volna a bíróság elé. kapjad te is köcsög!
Én csak egyet tudok srácok!Mostanában egyre több olyan riportot nézek,amelyek a Rendőrségi túlkapásokról,b@szakodásokról,szakszerűtlenségekr
ől szólnak,és volt belső emberek mondják el.És ha kiadják a járőrnek,hogy napi szinten mennyi büntetést kell kiszórnia,akkor azzal ő sem tud mit csinálni,ha maradni akar a nagyszerű testületnél,akkor büntetnie kell!Persze ez úgy van,hogy a saját ismerősi körét egyik sem b@sztatja,mert abból ruha nélkül baja származhatna!Az egyik nem bántja a motorosokat,a másik a teherautókat,a harmadik pedig egy másik csoportot esetleg,különböző megfontolásokból!De ők helyettük megbüntetnek okkal vagy anélkül,másokat!Tehát olyan egyszerűen nem lehet,hogy "mindenkivel jó rendőr"!Egy másik ismerősöm régebben szintén vámosnak állt.Nem tudta elfogadni ami ott zajlott,ezért hozzáb@szta a kulcscsomóját a feletteséhez.Fegyelmivel elküldték,azóta a másik oldalt erősíti!Szóval érdekes dolgok ezek!
itt nem a sztori a lényeg, hanem az hogy az utcátol kezdve a sor legvégéig alkalmatlanok ülnek és ezt kellene megváltoztatni.ha van rajtad sapka azért, ha nincs azért! a haverék a szakadó hóesésben a kispóval elmentek driftelni, na nem a közúton hanem a fancsikai játszótéren, és más külsőségeken, ésszel. a palllagi úton mentek kifelé és a klinika után a biogal oldalában az eggyik földútról kidriftelt eléjük egy lada, ment is keresztben rendesen a pallagin kifelé. a cimbora látta hogy jött szembe egy terepjáró,a ladás is visszasorolt a sávjába és mikor teljesen közel ért a terpjáróhoz akkor csillant meg a tetején a rendőrségi villogó armatúra. ahogy a ladás elment mellette mindjárt villogott a terepjáró teteje,és fordult is utánna, a cimbi viszont látta hogy a lada az ugyanúgy rakta tovább a keresztet az úton. ment is a terepjáró utánnuk vagy ötszáz métert, de látták hogy a ladás az nem lassít. ötszáz méter után a terepjáró tetején kihunytak a fények és megfordult az úton. mire a cimbi , na ennyi volt a fény az éjszakában!
Amúgy többek között azért jelentettem át a lakcímem, hogy ez a féreg -aki égni fog- ne szórakozhasson velem. Mivel minden ismerősét rendesen megbüntette azóta elő is léptették!
Haver bösziben belement hátulról egy autóba az FZR600-zal. A kocsi megszivatta, nem jött szembe semmi, ő balra kanyarodott, de amikor meglátta a tükörben a motorost (kb. 60-nal ment az út jobb oldalán) akkor amikor már kb. 1m-t áthúzta a mondeót a szembe jövő sávba. A havernak nem volt hely, egy picit lekoccolta a kocsi jobb hátulját a térdével, aztán egy 20 centis padkán széttörte a kerekeit, miközben hátul fel volt gumipókozva vagy 10L benya. Én a helyszínen -nem egyetlen szemtanúként- elmondtam, hogy mit láttam. A mocsok CIGÁNY (volt motoros) előadó ismert, tudta, hogy motoros vagyok (a motoros mellett vallanék), és eltűntette a papírt! A bíróságon azért előadtam a dolgot. Egyből minimál büntetést kapott, és a jogsiját se vették el
Én is tudok ilyen sztorikat, de az ellenkezőjét is.
emlékszel-e sedu mikor a mikepércsin állt a bál a motorosok és az autósok esti müsora miatt. a havernek mindenét felirták,csak az alsó gatya színét nem. a haver a kiskapukon keresztül rákérdezett az indokra, válasz:csak azért hogy baszakodjanak!
ha valaki félreértette volna, nem a rendőrség ellen mint szervezet ellen vagyok hanem a nyomorultak ellen akiket alkalmaznak, azok ellen a lelki toprongyok ellen akik az út mellett vagy az asztal mellett nem is munkát végeznek! eset: a motoros haver közlekedett egy utszakaszon, majd balra kívánt fordulni, behúzódott a felezővonolhoz irányjelző villog, s hátulról beleszált egy kistgk. az utszakaszon 30-a megengedett, de ez értelmetlen,legyen 50-60-an ezzel már lehet haladni. behívta a vizsgáló tiszt, egy fenomén fasszopó kurva a két érintettet, a vizsgálati osztályra a rendőrségre. mondja nekik hogy az ügyet egy másik fenoméntól örökölte meg mert aki előzőleg vizsgálta azzal valami lett. szóval a lényeg hogy 50-50%-ban hibásak az előző fenomén vizsgálata szerint,és őneki ujból vizsgálódnia kell. na ekkor sztán kifakadt a baleset okozója a db-i baumaxnál valami igazgató, hányszor kell hogy elismerje hogy alkoholos állapotban kb 90-km/h sebességgel haladva hátrulról nekiment a motorosnak. mire a fenomén, igen de a motoros nyomát a helyszinelő a kereszteződésen túl a szembejövő sávban rögzítette 6m-re. mire a pali kikelve magából szinte már kiabálta: igen hölgyem a motoros ott ért először aszfaltot, addig a levegőben szabadesést produkálva repült! a továbbiakat nem részletezem, de a pali csapkodta a térdét hogy ilyen egy jogállamban létezik. ja és még öt szemtanu is ugyanezt vallotta akik látták az esetet.4-5 hónap mulva sztán ugy tudom megkapta a határozatot hogy nem hibás és rendezték az ügyet,de hiába volt rajta egy 50 forintos agv jó sisak, az agyrázkódás amit kapott kihatott a további életminőségére is. tehát az asztaloknál is ugyanaz a helyzet, tehetségtelenek gyüjtőhelye a testület.
A PIROS motor vagány, De a rendőröknél korántsem ilyen rossz az arány. 2 cégnél is dolgoztam anyagbeszerzőként, igaz hogy kultúráltan próbáltam közlekedni, de volt hogy a tgk-val pályán 140-el előztem a fehér autót 4 szürke kalappal (nyáron) és nem állítottak meg! Az ismeretségi körömben a fele nagyon rendes! Ha viszont valaki magas C-n kezdi velük tuti, hogy úgy is válaszolnak! Azt aláírom, ha alapból gyenge a személyisége (jelleme) a ruha felvétele után nagyon nagy állatokká tudnak változni. Viszont őket is fenyítik a túlkapások miatt.
Na,kezdesz közelíteni az igazsághoz!
Bocsi! Lemaradt egy nulla!
Nem lehet,hogy a végén a számokat illetően egy kicsit túlzásba estél?!?
na ez kell nekem! ez a tuti.tuti. megpróbálom nagyítani és nyomtathatóvá tenni.sztán kéne még valami fincsi dekor rá és egyedi a vas. köszönöm basi!
Szerintem is nyomorult az összes!
Irigy kis gecik, akiket egész életükben szopattak, és amikor egyenruha van rajtuk azt hiszik ők az istenek! Tisztelet a kivételnek... 10000-ből 1!
köszönöm a válaszodat pipifax! ha egy naiv hétvégi sofőr lennék, iq 0-a tudással,meg sem szólaltam volna, DE. ez a köcsög réteg,mert ez nem faj,ezek alapból .......... irhatnék bármit, mondom bármit,ezek ahogy kijönnek a bunkóképzőböl, szokás kondásképzőnek is nevezni de a kondás az egy szakma,szóval ahogy kijönnek azt hiszik istenek! 9363 is megirta ahogy ráöntik a ruhát onnantól ők az istenek? nincs pszihológiai vizsgálat amely kiszürné azt a %-ot aki alkalmatlan fejben,agyilag? nem voltam kamionos egy percet sem, de olyan cégnél voltam alkalmazott ahol állandóan mennem kellett, telephely volt sztán irány a világ négy sarka. de azt megállapítottam hogy a nyomorultak mindenütt tahó, bunkó,köcsög,korrupt, szarházi nyomorultak voltak. már nem választ el semmi attól hogy ha fegyverem lenne ott a lesötétített suzukiban a vigyorral a pofáján és a kamerájával eggyütt küldjem a tulvilágra. ha a rotakapa otthon a földből kilök egy felnem robbant pl. kézigránátot már vinném is a nyomorultk suzukijához, tenném a dolgom az tuti. annó a cégem 206-os dobozos mercijével hasítottunk újszász felé, a volt tulaj beszabályoztatta az adagolót hogy 100-nál többet ne hasítson a gép, igy 90-nel pumpálta a sofőr a masinát a cél felé. elénk vágódik egy astra és ha jól emlékszem valami felirat villogott a kalaptartón,megálltunk, kiszállt belőle egy kopasz nyomorult és jött oda hozzánk,megállt a sofőr ajtajától 1.5m-re és ordítva bekiabált: mi ez, személygépkocsi! közben az astrából még két hájfejű nyomorult támolygot elő, húzgálták a hájas seggükön a nadrágjukat,és pont akkor értek a mercihez mikor a soför srác elővette a forgalmit és fennhangon kiszolt a nyomorulthoz: igen ez a jármű személygépkocsi! és kidobta a forgalmit az ablakon.akkora röhögés tört ki közöttünk utasok között hogy zengett a merdzsó belseje. a két hozzánk odajövő hájfejű meghallotta a söfőr válaszát azonnal sarkonfordúltak és visszamásztak a koporsójukba. a kopasz nyomorult felvette a forgalmit, zavartan belelapozott, és utánna a sofőr ölébe dobta és szó nélkül otthagyott bennünket. ez volt az a pillanat amikortól körívesen beleszarok ,és leszarom őket egytől eggyig, ő mint nyomorult már akkor megakart volna büntetni mikor a flegma pofáját elhagyta a szó hogy mi ez személygépkocsi! mondtam is a sofőrnek, egy sörétessel kellett volna válaszolni a nyomorult pofájába,igen te köcsög! én csak az aljadékkal találkoztam, és sok más is, mindenki! és amint lentebb irtam,eléglett volna egy no comment vagy valami egyszerű semleges válasz ,de látszik az isteni tehetségük, de inkább nem részletezném. az a köcsög is ott ujszásznál is azt bizonyította ezek nyomorultak mind egy szálig.
Vietnámi veterán!