Ezt én sem értem hogy hogy oldják meg! Nekem Pl a VTR -en a gyári hátsósárvédő betétben van az akksi is!Ha arra rakok egy undertailt akkor hova teszem az akkut? Mert akkutartó dobozt nem árulnak hozzá!
Szóval ezek a kérdések megválaszolatlanok számomra is!
Ezeknek a felmerülő hiányosságok a tulajdonos kreativitására vannak bízva!
Ok rendben a licit téma!
Igazából még talán ha ezer kilométert mentem vele,azt sem éppen a legideálisabb körülmények között.Annyi biztos,hogy orrba-szájba nem csúszkál,mert az azért már így is kiderült volna!Meg én csak közúton használom,ahol annyira azért nem motorozik a határokon az ember!
lenne egy kérdésem basi! ha felteszel egy ilyet-undertail- akkor ugrik a sárvédőbetét, a hátsólámpa középső felfogatása a keresztvasra esik viszont a két oldalsó a levegőben lóg mivel az a sárvédőbetétben van.akkor mi tartja a lámpát? nekem is van undertailom 98-01-hez de a csúnya kivitel, van váznyulványom kompletten üléssel, de ha a sárvédő helyére beteszem az undertailt akkor csak két patent fogja,és oda a biztosíték box felfogatási helye. szépnek szép csak szét kell vágnod a sárvédőbetétet és ugrik kis raktér! a nemét e.bay-n találtam a régihez -B- is megpróbálok licitálni rá, és ha elhozom lemásolod magadnak.
A gumi?!Talán valami Michelin,de hogy milyen,passz!Nincs most itthon a motor/Anyámnál tárolom télen/,úgyhogy most per-pillanat még megnézni sem tudom!De gyári,nem vágott, nem slick.
Szóval ezek a kérdések megválaszolatlanok számomra is!
Ezeknek a felmerülő hiányosságok a tulajdonos kreativitására vannak bízva!
Ok rendben a licit téma!
Mien guma van rajta?
55 euro rendszámtábla tartóval együtt!+ posta