Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Először is sokkkkkkal bikább. A súlya is kisebb. A régi menetkészen 240kg,a 9-s kb 205kg.Könnyebb irányítani,kényelmesebb,nem annyira hasalós.A régi jobban orrközpontúbb volt,kézreállósabb.Azt jobban is szeretem. Majd átvariálom ahogy én szeretem.Sokkal nyomatékosabb,szépen lehet lavírozni vele városban.Amikor először megláttam tudtam,hogy meg kell vennem. De ha úgy lett volna pénzem mint ahogy nincs,a régit tuti meghagytam volna mellette. Amióta az eszemet tudom a kawák vonzottak.Az rs125 és a gsxr750 egy kis ballépés volt.Igaz az rs-t is szerettem,pedig kényes egy dög.A faluban rohangászni jó lenne.Bármit mondanak is mások a kawa ugyanolyan jó mint bármely másik.Kicsit nyersebb a járása a többihez képest és talán egy picit idegbetegebb,de a többit is ugyanakkor kell szervízelni mint őket.Kellő odafigyeléssel ők is elszaladnak 100-120ezret.
És ha a volt motorod/750/ és a jelenlegi/900/ közti különbségekről kérdeznélek,akkor mit mondanál?Jelentős?Persze papíron minden jobb,de ezt hogy érzi a pilóta a valóságban?
Ez egy öszvér darab. '92-ig a gégecsöveken szívta a luftert.'93-tól '96-ig az új 7-s gyártásának kezdetéig az idom bal oldalán szivornyázott.A blokkja viszont a zxr750r-nek az alapja más gyújtás dobozzal és ram-air-l.Ettől az évjárattól 122 nyihaha van a gépben a korábbi 108-l szemben. Az amerikai piacon innentől hívták 7r-nek,nálunk még zxr-nek Itthon szívesen hirdetik 7r-nek a jobb eladhatóság hiszemében. A kettő közt sok külömség van,ami nem csak a lámpában merül ki.A 7r állítolag nyomatékosabb kisebb fordulaton is a dupla ram-air cső miatt. Aztán a hátsó rugóstag is kényelmesebb(állítólag).A váza hasonlít,de a blokk felfogatás máshova esik(állítólag).Azért írtam többször hogy állítólag,mert nem tudom pontosan.Nem vagyok motor szakértő guru. Sajnos.
Most szégyellem magam,hogy Kawa "rajongó" létemre ennyit sem tudok! De a régebbi tipusoknál vannak hiányosságaim!Meg persze az újaknál is!
A remegés az nálunk fordítva van ,a tárolást azóta megoldottam!De azért kösz szépen a felajánlást,jó tudni,hogy vannak még segítőkész,rendes emberek!
Na ez itt már jobb, de itt meg a háttér "gyenge."
Viszont ez felett már szemet hunyhatunk.

Ja ha még mindíg problémád van a benga raktározásával abban tudok segíteni. Mond meg hova menjek érte, elviszem majd én itt nyugodtan eltankolgatom /hiace 10 lit/100 km/
Mind a ketten jól járunk, neked sem kell remegni a sógorodtól, én meg baráti alapon felvállalom ezt a kockázatot.
Szerintem ez egy kihagyhatatlan ajánlat NEM?
De csak bal oldalon van légbeömlő és kisebb mint a hetesé, az L-es zxr750
A H-snak meg a J-snek voltak a gégecsövei.
Próbálom beazonosítani a volt 750-esed,de nem tudom!A légbeömlője alapján ZX 7R-nek nézem,a kerek lámpája szerint ZXR-nek,és Te is ZXR-t írsz.Mi volt ő pontosan?
Lehet,hogy jofejek a motorozó rendőrök ! De akkor is mind leszivhat
Nekem Az indul a bakterház című filmből jut eszembe már szinte nap mint nap Bendegúz egyik mondata,amely kb. így hangzik: "ha az Isten elfelejtett volna parasztot teremteni,bizony semmi bajunk nem lenne!"És én itt a paraszt alatt nem a földműveléssel foglalkozó emberekre gondolok,hanem a sok Istenbarma bunkóra!
Osztom a véleményed 9363.Annyi gyökér p.ö.c.s. van hogy már hihetetlen.Nap,nap után tapasztalom a munkahelyemen.Leginkább a mostani 20 évesek.Semmi tisztelet nincs bennük mással,de még a haverjaival szemben egynek sem.Mindenki keresztül akar gázolni a másikon és a környezetével egyáltalán nem törödik.Sokadik éve doldozk kutasként de még mindig meg tudnak lepni az emberi hülyeséggel.Ha 100 évig nem születne ember,gyökér meg hülye akkor is lenne.
Ha az én példámnál maradunk,én akkor utáltam meg a sógoromat/23 éves kis f@sz/,amikor az egyenruhájába bújva elkezdett ellenem királykodni!Ha nem fordul rám,én ellennék vele úgy mint eddig,holott azelőtt is teljesen másképp láttuk a világot!Csak nálam egy embernek egy becsülete van!Ha valaki a barátaim közül/kevesen vannak!/ beállna a yardhoz,még nem utálnám meg,de visszább lépnék egy lépést,és talán már nem osztanék fel vele mindent,mint addig.Óvatosságból.Mert akkor elgondolkodnék,hogy vajon jól ítéltem-e meg azt az embert azidáig?!De attól nekem nem kell tartanom,hogy valamelyik barátom beáll a szervhez!Én egyébként sem vagyok arc senkivel,sosem játszom az agyam.Csak ha megtalálnak ok nélkül,akkor válok ellenségessé.A barátaim csípnek,az ismerőseim távolságot tartanak,az idegenek "elkerülnek".Ez így jó.Hogy sok a gyökér ember úgy általában?!Ez igaz,ezzel egyet értek!Mert manapság nem divat a tanulás,az olvasás,az agy fejlesztése!És minél butább egy ember,annál nehezebb vele "együtt élni".Én így a 40-hez közeledve pl. egyre komolyabban gondolkodom azon,hogy elvonulok a világtól,amennyire csak lehet.Mert nem tetszik az,amerre halad az élet pillanatnyilag.Na jó,de hagyjuk ezt a témát!
Ez a rendőr téma érdekes.Sok rendőrt ismerek a munkám által.Benzinkutas vagyok 10 éve elég sokat találkozok velük a kúton.Tényleg van egy két fasza gyerek közöttük,olyan is aki motorozik,de a legtöbb egy fasz!Nagy igazság hogy rájuk kerül a mundér istennek képzelik magukat.90%-a máshova nem is való,főleg a határőrből előléptetett zsernyákok.A csóró parasztot azt tudják basztatni de a tetves dakotáknak szólni se mernek.Ha meglátják őket inkább elszivárognak.Jó példa a veszprémi késelés ahol a balhé előtt elzavarták őket a brazilok.Külföldön nem merné ezt megcsinálni senki mert hamar kipicsáznák a haja alól.Az egész rendszerük úgy szar ahogy van.Amíg feljebb nem csinálnak rendet addig ne is várja senki hogy az útszéliek között más lesz a helyzet!Az a pár % aki jó fej az csak azért van ott mert nem kell minden nap dolgozni és elmegy mellékesbe pénzt keresni és a nyugdíjba vonulás után nyomja a maszekot a rendes szakmájában.Legalábbis az a pár jó arc akit ismerek így gondolkodik.
Jol latod. Kombi Felicia.

Egyebkent sokmindennel egyetertek a rendorallomany tekinteteben, de ugy erzem, hogy Furti2 kifejezetten nem szolgalt ra az elhangzott mizeriara. A nem rendor emberek kozott is van rengeteg gyoker, csak mivel Ok nem hatosagi kozegek az emberek ritkabban talalkoznak a gyokersegukkel. Ezert a rendorok gyokersege feltunobb mindenkinek. Egyebkent alap magyar szokas, hogy EN vagyok a kiraly, mindenki mas egy buzi. A masik tipikus eset, mikor EN OKOS vagyok ezert mindekint hulyenek nezek. Ezt a hibat altalaban a buta emberek kovetik el. Itt ember embernek farkasa, nem lesz osszetartas soha. Nezzetek korul Europaban: a roman nincs rosszba a szomszedjaval. Ez magyar "kivaltsag". Van egy ismerosom, rendor lesz, megutalom. Stimmel. Holott tovabbra is joba kellene lennunk es meg kellene tudni beszelni a megvaltozott dolgokat is. A baratsag pl. ilyesmiken alapszik.

En speciel orvendek annak, hogy a rendorok kozott akad egy Ninjas, akivel meg lehet forumozni errol-arrol. Ha tenyleg minden rendor egy nyomorult fasz, akkor en annal-inkabb orvenked minden kivetelnek.
Na léptem melózni! Éjszakás vok!
Dehogynem!Csak nem írtál semmit rá a végén,aztán nem tudtam,hogy akkor most mi van!
Persze!Miért nem kell?
Miért,lesz?
még nem ért ide! Még 2 nap van vissza a licitből!
És az mit jelent nekem?Mikor adod Postára?
A képen a harmadik undertail való a tiédhez!
Jól látom,hogy ez valami "újabb"csoda Skoda,amelyek már első kerék meghajtásúak?!?
ehez gondolom nem kell kommentár
Ez itt már "szellősebb"!
Azért van jó rendőr is