A "filmben" a leggyorsabb autó a végsebesség közelében 80-100 liter fogyasztással rendelkezik így a teli tankot egy negyed óra alatt ki bírja üríteni! Über alles.
Ehh... Zsir volt! Ember csak a bevagott kepeken tobbet ult ilyen kocsikban, mint amennyit mi itt osszesen egesz eletunkben fogunk (gondolom en). DB9, GT3RS
Én is 100kg vagyok de inkáb dögöljek meg mint hogy müzlin éljek.Van aki megehet bármit mégsem hízik,más meg rágondol a kajára és plusz egy kiló.A kilences azért még elbír minket.Nem vagyok kövér csak van egy kis pocak.
Nincs is semmi baj ezzel az éléskamrával,csak a mikor,mennyit,mivel az,ami nem mindegy!Illetve hogy az ellensúlyozásra mit tesz meg az ember!Az egészséges táplálkozás nem egyenlő a: sosem eszek semmi jót! -kifejezéssel.Mert enni jó,de az evés ne legyen több létfenntartásnál!
Hát én 170 cm magas vagyok 75-78 kg a b2 meg folyadékokkal tuti 250 kg. Tudjátok két gerincsérv műtét után én már a romet pónit sem szívesen emelgetném. Gyerekkoromban (15 éves) a 150-170 kg etz-ét játszi könyedséggel emeltem fel. Egyébként vékony testalkatú vagyok csak ugye egy kis pókhas bejátszik. Egész életemben nem ettem egészségessen sőt még azt sem szeretem aki egészségessen eszik. Ráadásul a mozgás nálam egyenlő kín. Húst hússal, kolbászt- kolbásszal, zsírt-zsírral, szalonnát- szalonával. Minden évben szúrok egy 220 kg malackát és én azt szeretem amikor a kamrám úgy néz ki ahogy a képen. Valamelyik hozzászólásban viszont azt olvastam és jót nevettem rajt, valahogy így szólt: "Férfiember 100 kg alatt csak karácsonyfadísz" Ezt én vállalom!
Ha szeretnél fogyni és elfogasz egy tanácsot: reggel rendesen eszel, ebédre főtt kaját, este pedig csak gyümölcsöt, vagy fehérjét (joghurt, sovány hús, stb.) DE MÁR KISEBB MEBNNYISÉGBEN, ÉS CSAK 19 ÓRA ELŐTT!
Sajna nincs undertail-om!