Szia!Jól emlékszel,sajna még mindig kint vagyok a gépet meg nemsikerült elhozni.Jövőhéten megyünk haza akkor remélem hazatudom hozni.Kezd beállni az agyam ettöl a várakozástól.
Jól emlékszem,hogy Te mostanában vetted a motort?Csak közben külföldre mentél,vagy mi?!Már otthon a gép?Kipróbáltad mielőtt megvetted?Ilyen dolgokra emlékszem,de lehet,hogy keverlek valakivel!
Bocs, nem láttam, hogy hatosod van, arra bőven elég a 180-as. A kilences felnije ha jól tudom szélesebb, azon jobban áll a 190-es gumi!
Szerintem jó állapotú első gumit nyugodtan vehetsz használtban is, ott még nagyobb a különbség, mint a hátsónál az új és a használt ára között.
Ha eljössz hozzám érdekesség képpen meg tudom mutatni, hogy elméletileg 2 egyforma szélességű más márkájú gumi között mennyi különbség van.
Ok, köszi. Egy-két óra múlva úgy is kiderül, ha leveszem a régi szűrőt egyből fog látszani.. hogy mi a különbség a hiflo és a Champion között :)
Ahogy néztem, forma-forma, mindegy nemsoká megmutatja
nekem hátul most 190/50van fent! Nem igazán jó, nagyon behuzza a guminak az alját! most 180/55-öt szeretnék felrakni! Válság miatt sajnos hátra használtat rakok de előre szigoruan újat!
Egyébként én úgy tudom,hogy a 306-os annyiban különbözik a 308-astól,hogy a 306-os hosszabb,de felfogatásban,átmérőben,belső kialakításban ugyan olyan.
Szerinten nics lényeges különbség a 180/190 között. Mindkettőt ugyanaddig lehet borítani, kerékátmérőben minimális a változás, meg gondolom pályára is jó, mert sokan ilyen mérettel (de van aki 200-assal) megy. Nekem volt mindkettő, a szélesebb jobban mutat, kigyorsításkor nagyobb felületen tapad. Nem foglak rábeszélni, nem baj ha megmaradnak a gumik, szeretnék még pár évig motorozni.
Debrecenből akar valaki menni a Yeti Race-re 15.-én?
PÜ!
Szerintem jó állapotú első gumit nyugodtan vehetsz használtban is, ott még nagyobb a különbség, mint a hátsónál az új és a használt ára között.
Ha eljössz hozzám érdekesség képpen meg tudom mutatni, hogy elméletileg 2 egyforma szélességű más márkájú gumi között mennyi különbség van.
Ahogy néztem, forma-forma, mindegy nemsoká megmutatja
Debrecenből akar valaki menni a Yeti Race-re 15.-én?