Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem esik akkor lehet csapatni. Ha sírós idő van, akkor meghívok minden ZX9 tulajt egy palacsintára Debrecenben.
Ezzel csak az a baj,hogy most még lehetetlen megmondani,hogy március 15.-e még tél lesz-e,vagy már száraz tavasz!
A ZX-6 forum tavaj szervezett egy balatoni Ninja talalkozot.
Lehetne egy találkozót csinálni az egri vár tövében, ott olcsó a kaja is. Aztán Sirok Mátraháza-Gyöngyös nálam nagyon bejönne.
Nekem teccik az ötlet,a helyszín is tökéletes!
Szerintem szervezzünk márc 15.-re egy gurulást, mert minden rendőr pesten lesz! Mátraháza előnyben!
Én nem hallottam még ilyenről!
szokott lenni valmien kawa találka? nem hungaroringi nyilt kawa pályanapokra gondolok hanem valami kilences talkra gondolok...megnézegetném szívesen a többiek gépeit...lopni pár ötletet:) élménybeszámolók...:)
Mondassz vmit,már abba is hagytam a körömvágást!
Pedig ha lekaparnád,akkor a súlycsökkenés miatt 2-vel többet menne végre!
Nem én raktam rá,higgyétek el,de én már nem kezdem el kapirgálni,ez már így marad.
Na végre!Szép!Bár a matricázás nekem sem tetszik,nem Kawás.De ez részletkérdés,és nem is nekem kell,hogy tetszen,hanem neked!
szép a kék, de a honda és yamaha reklámokat leszedném róla.
Ha nagyon szőrszál hasogató akarsz lenni megnézheted a ram-air ülepítőket is, mert az is szokott hiányozni.
Na,itt az enyém közkívánatra.
A felszerelés pedig:fémfékcső,sportlégszűrő,Fabric púposplexi,Harris markolat,LSL bukógomba,és az aprókavics rendszer.
természetesen
Köszi,de van még egy zőőőőd,az tolna megyébe van.
Leirásról,meg képről egybe van az is.
Még megnézem azt is,aztán döntök hogy melyik a nyerő
Szép az a bringa. Nagyon egyben van képröl. Sok kilométert kivánok neked-
Kösz fiuk!
Az idomokba benne van a szivacs,a termo 102-nél bekapcsolt.
Kormányütköző ép,nem volt javitva.
A kipuf.felfogatás megvan,bár sportdob volt rajta ezt meg is mondták.
A hütőfelfogatást nem figyeltem,lánc,lánckereke rendben volt./lógás,cápásodás/
1-2 gyári csavar hiányzott.Az oldalidomból,meg 1 az első sárvédő felfogatásáról.
Szia.Ezeknek a gépeknek hibáik lehetnek. Hütö kiegyenlitö tartály a felfogatásnál ki reped. A kormány ütközöt jol nézd meg. Nincs e hegesztve vagy javitva. Hütö alul SZAKSZERÜEN van fel fogatva. Ugyan is alul az idom tartja.A kipufogo lengövilla alat fel van e fogatva. Ha nincs,akkor nincs e hegesztve a csö belülröl. A többi ami szokot.Kormány csapágy. lánc, lánckerék,gumik álapota,fék stb.
szépmoci! gyárinak néz ki még a matricázás is mármint a gyári helyeken van a matrica még a kleen felirat is. a tipushibái talán a benzincsap leesése, az első fékolajtartály tartóvasának elrepedése a rezgéstől... azért prócáld ki elötte mindenképp! haver is vett egy szép gépet azt költött is mindjárt rá 2kilót...melegítsd föl a vizet 103 foknál nyit e a termó, meg ilyen apróságokat is megnézhetsz... telószivering amit okosan le lehet törölni, fékbetétek, lánc lánckerék amit gyönyörűen újra lelehet takarítani (mindt havernak csakhogy a kerózástól szakaszosan nyúlott neki a lánc igy észre sem vette) akkor gumik..az idomok mögött szivacsanak kell lennie az alsó és az oldalsó idomdaraboknál..persze ezmá lehet szőrszálhasogatás meg okoskodás, csak ez a pár dolog mindjárt 100körül van. azt lehet van egy gép amin minden klapfol azt egy petákot nemkell ráköltened..én megvenném:) a 2002 eseknek szebb a faruk szerintem meg a hátsó futómű is keményebben néz ki a merevítéssel....persze ez csak esztétika, és kiek mi jön be...
egyébként énsem azt a gépet néztem ki amit vettem, véletlenül akadtam rá nemtetzett a kékszín , de kihagyhatatlan vétel volt. azt mostmár csak a kék:)
Torpedó!
Ha pénz,koton zsebbe jössz velem megnézni komolyabban a motort?
Majd felkutatlak!
Megnézem,meg a kartergázt is szokták igaz?
Váltó felfele-lefele.
Arra gondolni se merek hogy nem lehet elvinni próbautra,mert akkor valami gubanc van vele,meg kenjék a hajukra.
Pedig érdemes megnézni, még a hűtő kupakját is. Könnyen meg lehet így állapítani ha hengerfejes, bár erre az évjáratra nem jellemző.
Mielőtt megvennéd a próbaúton 200-ról -lehetőségekhez képest- erős fékezés sokat elárul.
Ja ja se szöveg,se idex biztos bukás után regenerálódik a gép.
(Húúú a reg.lapod elsőképe k...a jóóóó)
Köszi basi
ma már nem méregetek!