szokott lenni valmien kawa találka? nem hungaroringi nyilt kawa pályanapokra gondolok hanem valami kilences talkra gondolok...megnézegetném szívesen a többiek gépeit...lopni pár ötletet:) élménybeszámolók...:)
szép a kék, de a honda és yamaha reklámokat leszedném róla.
Ha nagyon szőrszál hasogató akarsz lenni megnézheted a ram-air ülepítőket is, mert az is szokott hiányozni.
Kösz fiuk!
Az idomokba benne van a szivacs,a termo 102-nél bekapcsolt.
Kormányütköző ép,nem volt javitva.
A kipuf.felfogatás megvan,bár sportdob volt rajta ezt meg is mondták.
A hütőfelfogatást nem figyeltem,lánc,lánckereke rendben volt./lógás,cápásodás/
1-2 gyári csavar hiányzott.Az oldalidomból,meg 1 az első sárvédő felfogatásáról.
Szia.Ezeknek a gépeknek hibáik lehetnek. Hütö kiegyenlitö tartály a felfogatásnál ki reped. A kormány ütközöt jol nézd meg. Nincs e hegesztve vagy javitva. Hütö alul SZAKSZERÜEN van fel fogatva. Ugyan is alul az idom tartja.A kipufogo lengövilla alat fel van e fogatva. Ha nincs,akkor nincs e hegesztve a csö belülröl. A többi ami szokot.Kormány csapágy. lánc, lánckerék,gumik álapota,fék stb.
szépmoci! gyárinak néz ki még a matricázás is mármint a gyári helyeken van a matrica még a kleen felirat is. a tipushibái talán a benzincsap leesése, az első fékolajtartály tartóvasának elrepedése a rezgéstől... azért prócáld ki elötte mindenképp! haver is vett egy szép gépet azt költött is mindjárt rá 2kilót...melegítsd föl a vizet 103 foknál nyit e a termó, meg ilyen apróságokat is megnézhetsz... telószivering amit okosan le lehet törölni, fékbetétek, lánc lánckerék amit gyönyörűen újra lelehet takarítani (mindt havernak csakhogy a kerózástól szakaszosan nyúlott neki a lánc igy észre sem vette) akkor gumik..az idomok mögött szivacsanak kell lennie az alsó és az oldalsó idomdaraboknál..persze ezmá lehet szőrszálhasogatás meg okoskodás, csak ez a pár dolog mindjárt 100körül van. azt lehet van egy gép amin minden klapfol azt egy petákot nemkell ráköltened..én megvenném:) a 2002 eseknek szebb a faruk szerintem meg a hátsó futómű is keményebben néz ki a merevítéssel....persze ez csak esztétika, és kiek mi jön be...
egyébként énsem azt a gépet néztem ki amit vettem, véletlenül akadtam rá nemtetzett a kékszín , de kihagyhatatlan vétel volt. azt mostmár csak a kék:)
Megnézem,meg a kartergázt is szokták igaz?
Váltó felfele-lefele.
Arra gondolni se merek hogy nem lehet elvinni próbautra,mert akkor valami gubanc van vele,meg kenjék a hajukra.
Pedig érdemes megnézni, még a hűtő kupakját is. Könnyen meg lehet így állapítani ha hengerfejes, bár erre az évjáratra nem jellemző.
Mielőtt megvennéd a próbaúton 200-ról -lehetőségekhez képest- erős fékezés sokat elárul.
Ha nagyon szőrszál hasogató akarsz lenni megnézheted a ram-air ülepítőket is, mert az is szokott hiányozni.
A felszerelés pedig:fémfékcső,sportlégszűrő,Fabric púposplexi,Harris markolat,LSL bukógomba,és az aprókavics rendszer.
Leirásról,meg képről egybe van az is.
Még megnézem azt is,aztán döntök hogy melyik a nyerő
Az idomokba benne van a szivacs,a termo 102-nél bekapcsolt.
Kormányütköző ép,nem volt javitva.
A kipuf.felfogatás megvan,bár sportdob volt rajta ezt meg is mondták.
A hütőfelfogatást nem figyeltem,lánc,lánckereke rendben volt./lógás,cápásodás/
1-2 gyári csavar hiányzott.Az oldalidomból,meg 1 az első sárvédő felfogatásáról.
egyébként énsem azt a gépet néztem ki amit vettem, véletlenül akadtam rá nemtetzett a kékszín , de kihagyhatatlan vétel volt. azt mostmár csak a kék:)
Ha pénz,koton zsebbe jössz velem megnézni komolyabban a motort?
Majd felkutatlak!
Váltó felfele-lefele.
Arra gondolni se merek hogy nem lehet elvinni próbautra,mert akkor valami gubanc van vele,meg kenjék a hajukra.
Mielőtt megvennéd a próbaúton 200-ról -lehetőségekhez képest- erős fékezés sokat elárul.
(Húúú a reg.lapod elsőképe k...a jóóóó)
ma már nem méregetek!