'97-es,hibátlan,karc nélküli,gyári állapotú volt szeptemberig,akkor ugyanis eladta.Nem sok értelme volt,hogy a garázsban kerülgette!Ilyen volt,mint ez a képen/nem találtam jobbat,nagyobbat/!
A zöld Kawa esete nekem azért gyanús,mert ha már az újabb modell jött/a 2002-es/ és az annyira tetszett az embernek,hogy annak a külsejét kérte az előző modellre plusz pénzért,akkor szerintem 100-ból 101 ember egyszerűen megvenné az újabb modellt.Én legalábbis így gondolom,ezt tartom logikusnak.A km-t én nem vitatom,mert a saját tesóm is 6 ezret tett a hatosába 3 év alatt,pedig van pénze tankolni.Vannak ilyenek is!
Luxusadó? A kúrva anyjukat! Itt egy megoldás lenne csak: az összes geci politikust és még a legtávolabbi rokonát is "kiiktatni". Kitaposni a belét az összes szarházinak!
Ne legyél pesszimista, van kiút, a ződ kawát is biztosan úgy rendelték, és külföldön ahol van pénz tankolni nem is mentek vele, csak a szobában tárolták, még le se mosták, nehogy rozsdásodjon!
a most motort agy autót,gépjárművet vásárlóknak üzenem hogy január 23-tól feri új adót vezetett be .luxusadó terheli a gépjárművásárlást, 24 magyar ft/cm3 a fizetendő feri járulék,ha te leszel a tulaj,ha üzembentartó leszel akkor a tulaj fizet 16ft/cm3,te mint üzembentartó 8ft-ot. na ehhez szóljatok hozzá! sok országban segitik a járműcserét,pl az olaszoknál 300 euróval többért számítják bé a géped, itt lehúznak mint a sz@rt a wc-n. magyarország motorország, ez az ország sz@r ország! blöró ezt fogja énekelni a szezonnyitón!
Sziasztok.
Ezt a motort megtudom nézni,ha érdekel valakit itt van nem messze tölünk(szegedi vagyok).
http://www.hasznaltauto.hu/2458885_kawasaki_zx
-9_2002
Üdv.Mad
Cucold fel a géped,anyi dologgal ami 2hétre elég.Sátor,hálozsák,konzerv,stb: És még ülj rá ketten. Az aszony pakolt már neked?Na azok tudnak össze cuccolni. Teherautonak nézik a mocit. És ezért van ez a rendszer.Hegyi utakon,erősebb féknél sütöttek.A terhelés azon az uton tulzot volt.
Kérdés: a kuplungot ha visszaraktam, a szerkezet csavarjait hogy kell meghúzni? Forog. Álló helyzetben, üresben meg szabad fordulnia a kuplungnak? Hogyan tudom leellenőrizni, hogy rendesen felraktam a helyére?
Én az öszes politikusnak aranyba mártanám a kezét (folyékony halm áll)
Kíváncsiság!
azaz azóta is cipeli mindenhová..no de Ducatit..csapok is majd a kezére..
Ezt a motort megtudom nézni,ha érdekel valakit itt van nem messze tölünk(szegedi vagyok).
http://www.hasznaltauto.hu/2458885_kawasaki_zx
-9_2002
Üdv.Mad
Ma elment a sárvédőd!