Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Épület gépész vagyok. Az anyagit nem emlitem.Én raktam rá.Amiota meg van.A roman hegyekben voltunk egy párszor turázni. És nem voltam megelégedve a gyárival. Erre le cseréltem. Ezzel jobblet.
Háát izé ..... tudod,meg minden,de ez akkor egy egyedi motor,amilyet eddig még sem itthon,sem pedig a fricceknél/az eladók között/ÉN sosem láttam! Szerintem nem ez van.Akkor meg kellett volna kapnia hozzá az F-es teljesen fekete farokidomját is.Persze kérhette "két részletben" is.Félre ne érts,nem fikázom a motorodat,eszembe sem jutott,mert egy szép darab,de ezek tények!
Fiuk!eltérö fényezésü motort gyárilag rendelt már valaki? Ez a vas szinte téli. A motor kiálitások le mentek.Miért nem kérhet valaki egy évvel fiatalabb fetéssel egy biciklit. Ha meg fizetik?A fricceknek van pénzük. Ez nem titok!
Nem akartam a hullámos tárcsa miatt vitát!
Csak kérdeztem, hogy 10.000km után miért van rajta hullámos! Vagy enyire tele vagy, esetleg az előző tulaj volt enyire tele, hogy lecseréli!
Mert bizonyos körülmények között jobb a hullámos fékhatása/a hűtés miatt!/,de abban is szinte biztos vagyok,hogy a kettő közti különbséget utcán sosem fogod megtapasztalni!
Ott a 2 pont
A hondások motorjaikra ABS szereltek.Vajon miért? A zx10-sen vajon miért van fodros tárcsa elöl-hátul.
Kb.ennyi most a piaci ára,ha el is akarja adni,nem csak hirdetni!Quad?!De milyen?Kínás 2 forintos?!?Lehet,hogy az ilyen quad még ajándéknak is kib@szás!
Szép a bringa, de itt valami akkor sem stimmel. Ez olyan, mintha 2 évjárat lenne összevegyítve.
Figyelj,én csak egyet állítok,de az 100 %!Az pedig az,hogy a ZX900 E típust/mint a tiéd/nem gyártották ezzel a színnel!Ez a 2002-es F típus színe!Ami a tiéden eredeti,az a farokidom.Ha nem átfényezve van,akkor az egész cserélve lett a motoron,kivéve a farokidom és az első sárvédő!Ettől persze még szép motor,de valami miatt lecseréltek rajta majdnem mindent!
Köszi! Szerintem az a vas képröl rendben van. De meg kell nézni személyesen. A fodrosról meg csak anyit,hogy probáljátok ki a gyári ill: hullámos tárcsák közöti fékhatás külömbségét.És a jobbikat hadjátok rajta. Meg hát a sport legyen sport!
Na meg még ez egy szép motor,legalább is képről!http://www.topauto.hu/kawasaki...
Jajj,a kurva életbe,mért nincs má március
Nagyon viszket már a seggem,persze nem a kosztól
Abba a km tényleg gyanus :) 15.000 után nem nagyon kell láncot meg kereket cserélni! De szép állapotban van!
Csak nem züüüd :)
Sziasztok!
Légyszi szavazzatok az alábbi motorra! A szavazók közt is kisorsolnak 3 kawás dzsekit.
http://www.kawasaki.hu/ER-6n#/...
Köszi
Szép az a 9-es!
Egy kérdésem van! :)
Ha 10.000lm van benne minek van rajta hullámos tárcsa? :)
Csak ne azt mondjátok, mert jobban néz ki :)
ehun-e!
http://www.hasznaltauto.hu/2458885_kawasaki_zx-
9_2002
csak ebbe meg a km,meg a gyertyacsere a gyanus
Szép a motorod!
Én is valami ilyesmit szeretnék tavasszal,vagy kéket.
Van is kiszemelt példány,csak fosok hogy elviszik addig.
Most rágom a körmöm 1 hónapig hogy le tudjam foglalozni márciusba,és ne vigyék el addig.
Egyet értek veled100%ban. Az elöitéleteknek semmi értelme. Innen vagy onnan nem veszünk vasakat. Akit átvertek már vásárlással az szarul esik. De azért ő a felelős.NEKEM IS VOLT BENE RÉSZEM! A méreg nekem kellet lenyelnem.
Hali!
Ez szerintem mindenkinek gyanus,aki picit is ért hozzá!
Még quadot is ad hozzá ajándékba!
Nagyon meg akarnak szabadulni tőle,meg szerintem fényezett,vagy idomcserélt
Ja,borsodi vagyok:)
Üdv!

Már bocs,hogy beleszólok ebbe a "nemvennékborsodbólszartse"-témába,de szerintem hiba az általánositás,már csak a saját példámból kiindulva....4.ik éve van meg a motorom,beleraktam 40ezer olyan km-t,ami szerintem minden motor álma,teszem azt hideginditás után legalább! 10 km-n keresztül 4 fölé még soha nem pörgettem,a szervizintervallumokat megfeleztem,és talán ha 3-szor volt üresben leszabályoztatva,stb.,szóval jobban vigyázok rá,mint magamra,tehát ami a lényeg,hogy nem az számit,honnan veszitek...!
De gyári. Egy behozt bicikli.Ezért az eus rendszám. Én vagyok az első tulaj itthon. Németböl hoztam be.Egy kedves barátomé volt.Hobbinak tartva. 4879km volt benne mikor megvettem. 3 éve a tulajdonom. Fektetve még nem volt!
Tényleg ennyi a piaci ár mostanában? +quad?
Mire gondolsz?
Hali.
Nézegettem a használtautót. Ez csak nekem gyanus?
http://www.hasznaltauto.hu/2644086_kawasaki_zx-
9_2001
Tud valaki valamit erről a gépről?