Azt hittem azért nem válaszolsz, mert "drága", meg eladó lesz a Z gumi is akár párban is. 9000 van bennük, az első még egy szezont kibír. Hívjál nyugodtan, tudod a számom.
alkudoztam sedu? mivel a srácnak nincs net így csak szem tudom mondani az árakat.gsx1100f-be rak gsxr1100 hátsó futóművet és a felnin amit vett nincs guma. sajna kicsi a keresete igy az olcsó az ő megoldása.csak egyenesen fog vele menni, pár találkozóra elhasít,pár puncit meghasít. inkább bulis a csákó,tavaly felvitték a mátrába, akik ő után mentek halál félelmük volt ugy lengett a 1100f hátsó futóműve a kanyarokban.most bekeményíti és megpróbálja kiemelni a hátulját.
Na ezt így biztosra fejből nem tudom megmondani,de mivel a blokk maga ugyan az,így 99%-ra jó rá.De hátha ír valaki,akinek ez az évjárat van és ilyet használ!
Általánosságban a Champion jó szokott lenni (én azt használok minden kocsinál) a másik márkára már hallotam jót és rosszat is.
Ha jó Z1000-re átveszem tőled, mert úgyis aktuális az olajcsere!
Kawaszeki: Ha nagyon olcsó gumit keres a haverod (de még használhatót) akkor nemsoká le lesz véve a sajátom, amit a videóim között megtalálsz (Z1000 egyedi…). 3000-ret szerintem az is megér.
Kérdés: rossz szűrőt hoztak nekem? :) Olajszűrőt hozott haver, szerintem nem jó. Eddig mindig Hiflo volt font, most vettem Championt. Segítséget kérek, hogy számít e, hgoy melyiket teszem rá? Egyáltalán rá tudom tenni? F308-at hoztak nekem.
Hello seducertt!
Én vevő lennék a Dunlop-ra,mert a vásárolando 9-es hátsója cserés lesz nemsoká!
Persze senki elől nem akarom lenyúlni!
E-mail:himizoli@citromail.hu
A nagyobb mintás Dunlop 6000, a másik 7000Ft. Nincsenek megégve, egyenletesen koptak. A Dunlopban 5-6mm-es gyári minta van, csak néhány kört mentek vele.
hali sedu! egy haver olcsó gumát keres, mi az ára a gumijaidnak.amúgy köszönöm hogy válaszoltál a fékcsővel kapcsolatban,rágódom rajta. ezen még nekem kell rengeteget dolgoznom, rátankoljak vagy beléje.
Azert vigyazz! Nem minden valtozat 230 lovas es mar a gyengebb is 15 lityit szurcsol. Ha mondjuk egy 170 lovas valtozat becsocsal 12 litert, az nem keves, ha azt vesszuk, hogy egy 320d BMW a maga 150 lovat 6L-bol hozza ki. Igaz a turbo elszall, stb. Viszonylag rovid a szervizintervallum, node az RX8-akbol sem lesz matuzsalem...!
Ha jó Z1000-re átveszem tőled, mert úgyis aktuális az olajcsere!
így néz ki, amit nekem hoztak: http://bolthely.hu/generalspee...
és elvileg ilyen kéne bele: http://bolthely.hu/generalspee...
Bár mindkettőnél írja, hogy ZX9R.
Na most cseréltessem ki, vagy jó ez? Ja, az én gépem 99-es évjárat.
Én vevő lennék a Dunlop-ra,mert a vásárolando 9-es hátsója cserés lesz nemsoká!
Persze senki elől nem akarom lenyúlni!
E-mail:himizoli@citromail.hu