Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

részvétem basi! nekem a muterom báttyának a felesége--orvosi műhiba-- és volt kollégám akivel 8 évig dolgoztam eggyütt--öngyilkosság-- jártam a temetéseket a mult héten.
750-es vagy 900-as a gpz-d.igy este már nehezen megy az azonosítás.nekem egy általános iskolai osztálytársam venné meg a 9-est,eddig kizárólag etz-250-nel nyomult,és annó odaadtam egy körre az utcában a cbx 550-met,alig birtam leszállítani róla.most elég hideg napok következnek,én meg azt akartam hogy próbálja ki a 9-est,és a 750-es vfr-t.amelyikkel nem esik el azt eladom neki.csak még hitelt kell intéznem neki,egy évben kb 5x fogja majd használni,a siroki motoros hét lessz az egyik,ha feljut a hegyekbe motorral.
hát ecsém én lassan annyit mentem télen mint nyáron:) mais tegbapis kinvótam...ma elmentem zzr 1200haverra túúúrázni...
fain vót!
Hy!Itt ma +17 fok volt,húztam is mint az elmebeteg! Mint nyáron!Rám is rohadt a ruha!Többiek nintendóztak?!?
Részvét....
Semmi gond Zoli!
Részvétem.
Bocsánat nem zavarlak ilyennel.
Szííííívesen! Örülök hogy OK lett a gép!
Jaa! Talán a 7 végén befejezem! Holnap lesz egy temetésem ami egy kicsit megviselt! Közeli rokonomnak volt autóbalesete!
Köszönöm a segytségeket, váltó kicserélve, motor összerakva. Meggyógyult a kicsike. Váltósor kicserélve, léptetővillákat nem bántottuk, mert semmi bajuk nem volt. Egyben, működik.
Basiék.. köszi az infókat
A fasz kivan ezzel az országgal! Eddíg kintről lehetett olcsón motort venni! Mostmár itthon is lehet!Forgalomba helyezettet olcsóbban kapsz mint egy kinti papírost, és ez még rosszabb lesz! Rengeteg bedőlt hiteles motor lesz szezonkezdésre!Szarért hugyért lehet már motort venni! '98 as 900 RR 500-ért tudok most!
Elkészült az üléstakaró
Az együléses idomhoz levetted a mintát?
A jövő 7 en vicem az idomodat!
Szeva.Nagyon komoly képek
Főleg a szemüveges
A GPZ!
Igen! Igen a 9 est akarom megtartani! Azért már úgysem kapnék semmit! A VTR-ért talán!
A 9 esben még talán van anyag!
Már ezerszer megbántam hogy lecseréltem a GPZ-m!Igaz hogy '84-es volt de arra a 8 év alatt nem költöttem annyit mint a VTR-re 3 év alatt! Igaz hogy már 5 éve megvan de az ucsó 2 évben csak 3 ezer Km-t mentem vele!
Az még motor volt! 8 évig volt meg!
Ma raktam össze a karbit a 7 végén talán kipróbálom!
honda cbr 900rr 93-as 460eft-ért meghirdetve,nem tom elhinni hogy ilyet estek az árak.akkor az én 9-esem 300eft? akkor nem bele hanem rá tankolok.
meghirdetted a vtr-t basi? talán a kilencest akarod megtartani,hogy boldogulsz a karbival.
holnap valamiféle gurulás lessz debrecenben, állítólag a böszörményi úti mol kutnál lessz gyülekező,fél 10-kor.onnan állítólag a vekeritóra megy a vonulat.egy kawa gpz1100 dfi tulajjal beszéltem most,németországból hozták neki a nagyon állapotos gépet.szinte élményvolt hallani a tiszta motorhangját,semmi csörgés,zörgés,és hibátlanúl fütyült a benzinpumpája.nagyon tisztán szólt,egy igazi veteránt láttam,gyönyörűen járt a motorja.
ja pestre persze
hy seducertt! ha minden igaz hétvégén jn haza srác aki fennt tanul vagy jövő hétvégén jön és akkor felviszi a gumikat és akkor bármikor megnézheted és akkor jo majd üzenek ha minden oké meg megadom a számát azt jovan. légy jo pá
Helló basi2!Átvettem a sárvédőt,köszönöm szépen!
Volt olyan, hogy egész évben csak egy hónapot voltam itthon, akkor mentem 3000km-t. Akkor tényleg nem érdemes motort fenntartani. Kiszámoltuk, ha csak arra kell valakinek kocsi, hogy hetente bevásároljon, akkor olcsóbb a taxi (a kocsi árát nem számoltuk, csak a fenntartását)!
irj az info@agomotors.hu-ra
mi futárral szoktuk küldeni, mert úgy nem veszik el