Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A csaj jöhet,a 10-es nem kell!
9363
Szia kawaszeki!
Köszi előre is
Végre ez volt a sokadik próbálkozás
Még ma postára dobom!
Na megjött a címed az m sn re!
Akkor írd be ide!
Erre sem jött meg!
Ide is elment
Még midíg nem! Próbáld meg erre!
basi2@citromail.hu
Elküldtem újra
Nem kaptam meg!
Na akkor motorozzunk egy kicsit!
a kép jöhet, de a gsx 1100f elől-hátul 16 col-on gurul.csak egyenesen szeret menni a drága.mondjuk igy is bután fog kinézni,de a csákónak tetszedjen.
Kawasszeki: első gumi nem kell a haverodnak? Este csinálok róla képet.
A munkahellyel nekem is hasonló a sztori: az előző helyen elküldtek, mert feszegettem a beígért emelést a próbaidő végén és ezzel egyidőben a cég se kapott több megrendelést (elátkoztam a sárgákat). Most is beígértek egy elfogadható fizut –az új munkahelyemen- és csak a 70%-át kaptam meg. Nem csak motorozni kell innen elmenni. Most gondolkodtunk azon, hogy el kellene cserélni a panelt (ráfizetéssel) egy kertesre, de már lemondtunk róla. Nem fogjuk magunkat ide lekötni.
bár pont ugy néz ki mint a yzf 750r,macskás!
tudnál még lökni pár ilyen régi 9-es képet,nem is mutat rosszul a zx7 lámpáival.sajna nekem most csak egy 600 f5 lámpám van,de ötletnek nem is rossz.látni akarok!
a 9-es felnije 94-97-ig 5.5, 98-tól 6. tudod sedu én is megmutattam a gumikat a havernak,kétszer is megkérdezte az árát és látszott hogy számol-matekol fejben. nekem most jelzett visssza az a srác aki elvitte a 9-es vázát hogy jó lett,tökéletesen fut, de mostmár ő is fut mert kitették az állásából és fut lót mert munkát kell keresni különben nem lessz kész a motorja. azt irta lejön debrecenbe megmutatni a gépet,a válaszomban irtam neki hogy ide ne gyere koma, inkább találkozunk a mátrába,erről a pudvás helyről elfelé húznak a motorosok.hátsógumiban én is a 180-ast részesítem előnyben, titkon reméltem hogy megépül a moto-gp pálya, meg lejutok kaposujlakra a kawa-stunt napra, azért vettem a 190-est hogy az autópálya úgyis lezabálja a közepét.
Hali!
Erről a sisakról tudtok valamit?
Ha kell valakinek 120/70/17 Metzeler MeZ4 akkor sikítson. 5mm minta, gyakorlatilag újszerű 5000Ft-ért vihető
Én is most készülök lecserélni a sisakomat. A HJC-ről engem is érdekelnének tapasztalatok.
Nesze neked motorozás,Nyíregyháza is elhavazva!
Megkaptad a címet basi2