Nyugi mar! Nyet problem, mar reg elfelejtettem, arra sem emlekeztem, hogy Te voltal. Forum az forum, nem visszuk at a valo eletbe! Mondjuk nem ezert, de en nem leszek ott a motorosturan. Viszont az index tovabbra is elado!
Köszi pipifax az emlékeztetőt, már megbántam, hogy a multkor "megszívattam" Cápát.
Sajnálom nem szándékos volt.
A volt haverom felajánlotta a saját indexét ingyen, de mint utóbb kiderült nem létezett az az index. Most megint ott vagyok mint először, nincs indexem.
Tudom így jár aki az olcsónál is olcsóbbat keres.
Ha véletlenül egyszer összefutok Cápával és szóba áll velem személyesen is bocsánatot kérek tőle.
Mégegyszer BOCS Cápa!
Én is nagyon-nagyon jó áron vettem az enyémet,és nem azért,mert sz.r!Ki lehet fogni jó vételeket!Persze ez nem azt jelenti,hogy minden olcsó motor jó,de az ellenkezőjét sem!
Mennék én is csak lehet hogy kiutálnátok a társaságból!
A Kawa még kosárban!
Így csak a VTR -el tudnék menni! Kawa matricát azt rakok rá! Esetleg lekenem zőőőőőőődre!
Dehogyis! Ő neki kell hátul jönnie, ha mögötte megyünk és lekapcsolnak minket -lassú hajtásért- ki fog megvédeni?
Az egyik rendőr barátom azzal szórakozott, hogy városban mérette magát trafival, hogy az egyenes végére mennyire tud felgyorsulni (180-200).
huu benne lennék énis bár a debrecen az pont a világ másik felén van...jóötlet ez a fórumos néha összegurulunk egyik gurigára..nemkell nagy találkozó, csak gurulni dumálni stb...mondjuk ha megyek akkor egy rendőr lesz veletek:)
Sajnálom nem szándékos volt.
A volt haverom felajánlotta a saját indexét ingyen, de mint utóbb kiderült nem létezett az az index. Most megint ott vagyok mint először, nincs indexem.
Tudom így jár aki az olcsónál is olcsóbbat keres.
Ha véletlenül egyszer összefutok Cápával és szóba áll velem személyesen is bocsánatot kérek tőle.
Mégegyszer BOCS Cápa!
A Kawa még kosárban!
Így csak a VTR -el tudnék menni! Kawa matricát azt rakok rá! Esetleg lekenem zőőőőőőődre!
Szavazzatok lécci erre a gépre, marátosném csinálta.
KÖSZÖNÖM
http://kawasaki.hu/ER-6n#/you
r...
Ha addig veszek,én is megyek.
Most van egy 2002-es 850ért ha valakit érdekel szóljon.
Ha összeáll a vasam én is szívesen ott lennék. Jó az ötlet
Lesz "kakós" is.
Az egyik rendőr barátom azzal szórakozott, hogy városban mérette magát trafival, hogy az egyenes végére mennyire tud felgyorsulni (180-200).