Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez tenyleg nagyon zsir! Atom-zsilett!
Szép,de szerintem sem az oldalidomok,sem a fejidom,sem pedig a tank nem a gyárija,hanem egy 2002-esé.Vagy ha igen,akkor profi munka!
Szép a vas, miért nem mentek vele többet? Kényelmes, jól fogyaszt, stb.
Miskolc, vasgyári autókereskedés, direkt nem motort írok, mert ott még hihetetlenebb tapasztalatok vannak. Volvó V70 700k. Pont megtetszett, apróban kép nem volt. Azt mondja a fószer, hogy az eleje tört egy kicsit, elment a futómű, hűtő, lámpa, motorháztető karcos, csere érdekli. 3x megkérdeztem, hogy nem-e tört jobban, nincs-e más baja. Lementem debrecenből megvenni, szerencsére nem trélerrel. A kocsinak nem volt egy épp eleme, motor-váltó benyomva az utastérbe, összes légzsák (4-6db) off, az első kerekek rávasalva a dobokra, a slusszpoén: a kutya is ehhez volt kikötve!
Kivétel meg erősíti a szabályt.
Azért Magyarország keleti felében is vannak jó vasak. Nagyon általános ez a szemlélet,hogy csak nyugaton vannak jók. Én Békés megyei vagyok. A vasam most lesz 8 éves,nem volt még piszkálva. Csak a szokásos karban tartások lettek elvégezve. Bár igaz hogy csak 10500km van benne. De tuti a bicikli.
Budan van. Hulladek...
Nézetem a használtautón egy 9est 799e, 31e km, nézem a fotókat 2005ös kép és, jé télleg 31e van benn. Ezek szerint közel 4 év alatt 1 métert sem ment . Hihető?
Nem fogok itt lejáratni senkit, személyesen megbeszélhetjük a tapasztalatokat. Elég az hogy böszörményben laktam, ismertem a motorokat és a szerelőket is. Debrecenről se fogok sok jót mondani, de itt van tényleg jó szerelő is, mondjuk aki használja a nyomatékkulcsot, stb.
Ugye hogy neked is van böszörményi tapasztalat
Szerintem nem általánosítok 1-100-ig tudok konkrét példákat sorolni.
De mind1 am... általánosítan nem szabad sztem...
Jó a böszörményi vételel én is rábaxtam de nem álltalánosítok de miből gondolod hogy nem szakszerű javítással lett helyre rakva a motor?Ki mondta ezt neked vagy hol tapasztaltad?
Ezekkel a városokkal kapcsolatban –nem csak nekem- rossz tapasztalataim vannak. Nem olyan általánosítást írtam, hogy olaszból (bár valamennyire ez is igaz lenne).
1. Minimálisan olcsóbb motorok, így kedvezőnek tűnő vételek
2. Nem karbantartott-főleg törött szakszerűtlenül javított motorok
3. Én már megjártam, sokszor azzal is hogy csak lementem megnézni a gépet (szabolcs-borsod főleg Miskolc).
4. Nem érdekem, hogy ezekből a városokból ne vegyél motort (böszörményben laktam, sámsonban lakott a legjobb barátom, most debrecenben lakom).
5. A böszörményi vasaknak híre van.
6. Nem 1 példára lapoztam!

Pestet nem írtam, mert van 1db. Jó tapasztalatom. Jó motort vettem piaci áron, olyan volt mint a hírdetésben, de a beszámításnál gáz volt. A telefonban kialkudott összeg+500K lett a különbözet, a bankba nekem kellett igazolásért járnom.

A legjobb ha viszel mindig magaddal hozzáértőt. Ha felülsz egy –akár széthajtott- 1000-es gépre elkap a hév és megveszed.
Kerem a Foldrajz egyest. Na majd seducertt kifejti....
De Sámson az Debrecen mellet van 10km-re azé nem olyan nagy az eltérés sztem... De mind 1 csak érdekelne a válasz mondom nem vitázni szeretnék csak érdekelne
egy adott region belul is bizonyara vannak elteresek, lehet hogy hajdu-bihar tenyleg jobb kornyek, mint borsod - nem tudom - igy "joggal" nem emlitette debrecent.

en mar szivtam be (altalaban az eletben - nem csak jarmuvekkel kapcsolatban): borod megyeben, nyirsegben, szegeden, kecskemet kornyeken es del-kelet pesten is. ezek mind olyasmik voltak, amikhez hasonlo meg sosem fordult velem elo Nyugat-Magyarorszagon. emiatt en pl. speciel Kelet-Magyarorszagrol semmit nem vennek, sehonnan (Debrecenbol se!). Ebbe mar Pest is benne van, mert ha barmit venni kell, vagy elintezni, akkor maradok a Budai oldalon. Szamomra eles kulonbseg van a Duna ket partja kozott.
Jó értem de akkor se kellene általánosítani látod most lehet valaki piacát rontotta el mert kemény erről a környékről szeretne vásárolni a debrecenieket miért nem irta ide hhmmm
Crazy,

Jaaah.. a te gyereked "nyúlt" le egy motoromat?! :)))))))))))
Nyilvan mar megegette magat...
Csak most olvasom kedves seducertt akkor légyszí fogalmazd meg hogy sámsonból miért is nem vennél motort csak az igazságot csak hogy tudjam én is hogy kicsi falunkból miért nem ajánlod a vételt, érdekelne.... (nem veszekedésnek szánom a soraim csak érdekelne)
Na erre én is kíváncsi lennék, h szabolcsból miért nem vennél motort?
Helló miért nem vennél légyszi mond már meg hogy mit is kellene figyelni mert nekem pont most lenne aktuális vételem pont arról a részről.... Hátha sikerálna de ha elmondod akkor lehet nem fogok xart venni....
Ha kell fényezni szóljál, az egyszerűbbeket meg tudom oldani. Délután hívlak, sok sikert!
sziasztok!
nem tudja valaki,hogy a vez.tengelyeket lefogó csavarok közül a négy hosszabb(ami gondolom nem véletlenül fényes)hová való?nem figyeltem eléggé mikor szétszedtem,és kikövetkeztetni meg nem tudom,mert mindenhol egy vastagságu anyagot fog le...
ago!
Jah.a két kölökkel
Az a hátsóülés tuti,hogy fotoshop programmal készült utólag.Látszik a körvonalon,meg amúgyis túl lapos.