Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

12 órától a mávnál leszek állásinterjún, utánna keress,minden napra van valami császkálás,ja és a festő,az is ittvan épp hadházon.és more.
üdv! az egy nagyobb levegővételü irás lessz,válaszolok,de várd ki.csak még a blokk a robiba van,és festőt is kell szerezzek,mert az unokaöcsém ha kisüt a nap őrjöngeni fog.türelem.
kawaszeki csak most olvastam a választ, ma mennék, előtte felhívlak!
Szerintem hatosé a sámli!
Vennék kilencest máshonnan, de ezekről a helyekről semmilyen motort nem vennék!
A magnézium felnik 130KHUF a pár.
LÁmpa passz... elő kell szednem....
20/5-AGO-AGO
20/5-246-246
crazyJoe:
Nem nagyon emléxem. Volt valaki ott, mikor a Freon motorját csináltam?! Passz!
Elég sokan megfordulnak, szóval nem nagyon vagyok képbe....
De majd jelentkezz
Helló a magnézium felniket menyibe adod? és az első lámpát elérhetőséged légyszi valamit adj + köszi
Ago.kb 1hónap mulva mennék a 6 ossal a megbeszélt dolgokra.Freon belövésénél voltam ott.
Nemtom, hoyg jó-e rá!
Szeritnem igen, de passz!
Az enyémen volt fent, míg versenyeztem, az meg 2001-es volt.
Csak most találtam a garázsba!

Van még a garázsba jó pár cucc. Igy hirtelen:
pár centin karcos első lámpa (2000-től)
hátsó kerék (zöld)
első hátsó magnézium felni (zöld)
Hullámos féktárcsa

Ezek jutottak most az eszembe....
Kawasaki ZX7R.
Sportlégszűrő: brutto 11.500HUF
Jet Kit: brutto 38.700HUF
hello ha 99 évjáratra jó akor igényt tartanék rá . Egy kis rövid leírást adhatnál róla hogy megyit dob a gépen meg hogy mit csinál
Szeva . Nem irtad meg hogy mivan azzal a zx9-el ami a garázsodban áll.

Üdv:kiskovi
A hátsó ülés nekem is furi, de az legyen a legnagyobb baja!
De lehet,hogy az egész motor az!
Virtuális hátsóülés
Hátsó ülés nekem is furcsának tünt! ránéztem egyből szemet szúrt!
Azt megint nem értem egy képel, hogy lehet motort eladni?
Én hétfőn kérdeztem meg,mert én is viszem amint száraz lesz az út!Itt Nyíregyházán a Kawánál 8 ezer,a Suzuki Carmonál 17.A Yamaha Karsainál is 8 -10 ezer.Tapasztalat?!Ez egy egyszerű "manőver",nincs mit elrontani rajta!Amelyik szerelő ennyit sem tud megcsinálni,az nemigen dolgozik ebben a szakmában!
mert hogy mennyiert csinaltak vagy hogyha csinaltad akkor meg a tapasztalat?
Mindenképpen jobban megéri,de azért nézd meg alaposan!650-ért biztos elvihető,annyit meg megér!Olyan furcsa azon a képen a hátsó ülés.Vagy csak nekem?!
Miért kérdezed?
hali! naná hogy megéri, csak tényleg a zöld az eladhatóbb,de a kék még piacképes.100e lealkudni nehéz,de ha nagyon eladó biztos van alku. mivel pesti a gép alaposan nézd át, ha úgy érzed hogy nem frankó a motor álj odébb,van másik.ne hamarkodd el a vételt,most vagy később eladni szinte lehetetlen. ha jól látom 720 az ár,ha megveszed és nem frankó gyorsba talán 450-500-ért tudod eladni. otthol vagyok sedu,ha gondolod jöhetsz.
érdeklödnek csinaltatott vagy csinalt valaki karbi szinkront mostanaba ?
Ez egy elfokolhato jelado csillag. Zsir! Amint lesz 9-esem, veszek ilyet is! A tobbi Muzzy's cucc mar megvan hozza. 1000 LE-s lesz!
Hali.De jó hogy már itt is fennt vagytok mert legalább meg tudom kérdezni hogy mennyibe lenne egy Zx7r-hez való sport légszűrő + egy karburátor kitt.
Előre is köszi.