üdv! az egy nagyobb levegővételü irás lessz,válaszolok,de várd ki.csak még a blokk a robiba van,és festőt is kell szerezzek,mert az unokaöcsém ha kisüt a nap őrjöngeni fog.türelem.
crazyJoe:
Nem nagyon emléxem. Volt valaki ott, mikor a Freon motorját csináltam?! Passz!
Elég sokan megfordulnak, szóval nem nagyon vagyok képbe....
De majd jelentkezz
Nemtom, hoyg jó-e rá!
Szeritnem igen, de passz!
Az enyémen volt fent, míg versenyeztem, az meg 2001-es volt.
Csak most találtam a garázsba!
Van még a garázsba jó pár cucc. Igy hirtelen:
pár centin karcos első lámpa (2000-től)
hátsó kerék (zöld)
első hátsó magnézium felni (zöld)
Hullámos féktárcsa
Én hétfőn kérdeztem meg,mert én is viszem amint száraz lesz az út!Itt Nyíregyházán a Kawánál 8 ezer,a Suzuki Carmonál 17.A Yamaha Karsainál is 8 -10 ezer.Tapasztalat?!Ez egy egyszerű "manőver",nincs mit elrontani rajta!Amelyik szerelő ennyit sem tud megcsinálni,az nemigen dolgozik ebben a szakmában!
Mindenképpen jobban megéri,de azért nézd meg alaposan!650-ért biztos elvihető,annyit meg megér!Olyan furcsa azon a képen a hátsó ülés.Vagy csak nekem?!
hali! naná hogy megéri, csak tényleg a zöld az eladhatóbb,de a kék még piacképes.100e lealkudni nehéz,de ha nagyon eladó biztos van alku. mivel pesti a gép alaposan nézd át, ha úgy érzed hogy nem frankó a motor álj odébb,van másik.ne hamarkodd el a vételt,most vagy később eladni szinte lehetetlen. ha jól látom 720 az ár,ha megveszed és nem frankó gyorsba talán 450-500-ért tudod eladni. otthol vagyok sedu,ha gondolod jöhetsz.
Hali.De jó hogy már itt is fennt vagytok mert legalább meg tudom kérdezni hogy mennyibe lenne egy Zx7r-hez való sport légszűrő + egy karburátor kitt.
Előre is köszi.
LÁmpa passz... elő kell szednem....
20/5-AGO-AGO
20/5-246-246
Nem nagyon emléxem. Volt valaki ott, mikor a Freon motorját csináltam?! Passz!
Elég sokan megfordulnak, szóval nem nagyon vagyok képbe....
De majd jelentkezz
Szeritnem igen, de passz!
Az enyémen volt fent, míg versenyeztem, az meg 2001-es volt.
Csak most találtam a garázsba!
Van még a garázsba jó pár cucc. Igy hirtelen:
pár centin karcos első lámpa (2000-től)
hátsó kerék (zöld)
első hátsó magnézium felni (zöld)
Hullámos féktárcsa
Ezek jutottak most az eszembe....
Sportlégszűrő: brutto 11.500HUF
Jet Kit: brutto 38.700HUF
Üdv:kiskovi
Azt megint nem értem egy képel, hogy lehet motort eladni?
Előre is köszi.