egy haver is próbált bizniszelni vtr-rel,megvette beregisztrálta,forgalmi meg ami kell és épp kitudott szállni 0-ba a motorból.még mindíg árul egy vfr800 02-őt, de senki nem keresi.én az olasz papiros 9-es vázat 35e ft-ért adtam el,60 -120e ft forgalmi vázzal, de az árat mindig a kereslet adja meg, most láttam a stilmoto hirdet gsxr és hajabusa vázakat 250e ért regdíj nélkül,vajon kapkodnak utánna? nagyon agyonvágta a magyar piacot a válság és a külhoni olcsó motor áradat.a 636-os cimbi tavaly 13000-et ment és ebben az évben még többet akar menni, a mult heti guruláson is tett 300km a motorba,összeismerkedtek 55 év körüli motorosokkal és ennek örömére gurultak eggyet. én is inkább a motorom kilóméteróráját pörgetem,mint a forgalmimban az éveket!
VTR? gondolhatod hogy tolongnak az emberek!
Már arra gondoltam elbontom!
Vagy pályamotort csinálok belőle a forgalmit meg eladom!
Tényleg mennyiért lehet eladni egy forgalmit ? Esetleg vázzal?
Ha találok sárga 9est feldobom!
A 9 es marad! Abban még van anyag!
csá FŐNI! látom a sulycsökkentés neked is napirenden van,én is szabom-varrom fejben a technikát,sztán kiötlöm a tutit,köszönöm hogy elárasztottál képekkel remélem mostmár könnyebb lessz kitalálni a szint.a sárga kicsit morés,de pl az amcsiknál menő.még van kis idő sztán hajrá mert jő a szezon.ez bár magánügy keresték már a vtr-ed? nekem most ajánlottak 94-es f2-őt olaszt pályaidomokkal 180-ért, olasz vfr800 01-et 450-ért.
Hali Mester!
Engem sem nagyon érdekel hogy ki mit mond! Nem érdekel a fikázás hogy motorhibára hajlamos meg nehéz! Akkor is megtartom! nekem tetszik a többit meg leszarom!
Sújcsökkentés? Hmmm! Már én is gondoltam rá!
Nekem is full titán Akra rendszer meg leszedek egy két felesleges vas alkatrész oszt máris 15-20 kg ugrik le!
reményeim szerint!
hát igen,ahol nem az évjáratot becsmérlik,ott tudnak ám szépet alkotni. basi neked könnyebb dolgod lessz ha maradsz a bordó színnél,ha én is eltudtam volna adni a régi 9-et már nekem is 98-99 vagy 00-01 lenne és befejeztem volna a motorcserét, és verettem volna vagy 120e-km ig.de a sors közbeszólt! a motorhibáin ennek a b tipusnak engem nem nagyon érdekelnek,csak ne a tátrában álljon meg,de hogy a francba szedjek le róla 40 kiló felesleget.ok az akra titán megspórolt kb 4kg-ot,de a többi 36-ot honnan vegyem el,és ennek a deknijein is ott van hogy-- magnesium! és a 636-os haver szerint is kicsinyít a sárga szín, ami nekem kell.az én motorom lessz az egyetlen sárga 9-es mo-on!
Már arra gondoltam elbontom!
Vagy pályamotort csinálok belőle a forgalmit meg eladom!
Tényleg mennyiért lehet eladni egy forgalmit ? Esetleg vázzal?
Ha találok sárga 9est feldobom!
A 9 es marad! Abban még van anyag!
Engem sem nagyon érdekel hogy ki mit mond! Nem érdekel a fikázás hogy motorhibára hajlamos meg nehéz! Akkor is megtartom! nekem tetszik a többit meg leszarom!
Sújcsökkentés? Hmmm! Már én is gondoltam rá!
Nekem is full titán Akra rendszer meg leszedek egy két felesleges vas alkatrész oszt máris 15-20 kg ugrik le!
reményeim szerint!