Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyit válaszolt, hogy ha Debrecenben jár felhív. Tetszene a dolog, csak oda lenne az egyedi hang, viszont -beállítás után- jobban menne.
De sárgul már.....!
Halál a májra?!?
tegnap este fergeteges volt a kárpátia kecskeméten kicsit be is rugtunk
Igaz hogy nem ZX-9R de Kawa és SÁÁRGAAAAA!
Színkód?!?!?!? Érdekes ez a sárga szín egy Kawánál,de ha jól sikerül kiválasztani az árnyalatot,még akár üthet is!
nem rossz szín biza! a 636-os haver is legelőször egy sárga kawára alkudott,de nem engedtek az 1.3 millából igy lett ezüst.lássuk csak az eggyezést!
hmmmm! sááááárga! na nem az írígységtől! színkód?
De 100 kg-nál már tükör is kell!
Diéta?Férfi ember 100kg alatt csak karácsonyfa dísz.
A citromsárga nem rossz!
És számít utcán az a pár kiló többlet?!? Mert szerintem nem.Egy kis diéta,és máris néhány kilóval könnyebb a"motorod"!
Sárgaláz!
És tudod miért hagytam ki?!?Mert fogalmam sem volt arról,hogy típuson belül volt változtatás!
egy haver is próbált bizniszelni vtr-rel,megvette beregisztrálta,forgalmi meg ami kell és épp kitudott szállni 0-ba a motorból.még mindíg árul egy vfr800 02-őt, de senki nem keresi.én az olasz papiros 9-es vázat 35e ft-ért adtam el,60 -120e ft forgalmi vázzal, de az árat mindig a kereslet adja meg, most láttam a stilmoto hirdet gsxr és hajabusa vázakat 250e ért regdíj nélkül,vajon kapkodnak utánna? nagyon agyonvágta a magyar piacot a válság és a külhoni olcsó motor áradat.a 636-os cimbi tavaly 13000-et ment és ebben az évben még többet akar menni, a mult heti guruláson is tett 300km a motorba,összeismerkedtek 55 év körüli motorosokkal és ennek örömére gurultak eggyet. én is inkább a motorom kilóméteróráját pörgetem,mint a forgalmimban az éveket!
sikerült Boldival megegyezni a rendszerre?
VTR? gondolhatod hogy tolongnak az emberek!
Már arra gondoltam elbontom!
Vagy pályamotort csinálok belőle a forgalmit meg eladom!
Tényleg mennyiért lehet eladni egy forgalmit ? Esetleg vázzal?
Ha találok sárga 9est feldobom!
A 9 es marad! Abban még van anyag!
csá FŐNI! látom a sulycsökkentés neked is napirenden van,én is szabom-varrom fejben a technikát,sztán kiötlöm a tutit,köszönöm hogy elárasztottál képekkel remélem mostmár könnyebb lessz kitalálni a szint.a sárga kicsit morés,de pl az amcsiknál menő.még van kis idő sztán hajrá mert jő a szezon.ez bár magánügy keresték már a vtr-ed? nekem most ajánlottak 94-es f2-őt olaszt pályaidomokkal 180-ért, olasz vfr800 01-et 450-ért.
Hali Mester!
Engem sem nagyon érdekel hogy ki mit mond! Nem érdekel a fikázás hogy motorhibára hajlamos meg nehéz! Akkor is megtartom! nekem tetszik a többit meg leszarom!
Sújcsökkentés? Hmmm! Már én is gondoltam rá!
Nekem is full titán Akra rendszer meg leszedek egy két felesleges vas alkatrész oszt máris 15-20 kg ugrik le!
reményeim szerint!
jó,jó, én is ezt venném!
hát igen,ahol nem az évjáratot becsmérlik,ott tudnak ám szépet alkotni. basi neked könnyebb dolgod lessz ha maradsz a bordó színnél,ha én is eltudtam volna adni a régi 9-et már nekem is 98-99 vagy 00-01 lenne és befejeztem volna a motorcserét, és verettem volna vagy 120e-km ig.de a sors közbeszólt! a motorhibáin ennek a b tipusnak engem nem nagyon érdekelnek,csak ne a tátrában álljon meg,de hogy a francba szedjek le róla 40 kiló felesleget.ok az akra titán megspórolt kb 4kg-ot,de a többi 36-ot honnan vegyem el,és ennek a deknijein is ott van hogy-- magnesium! és a 636-os haver szerint is kicsinyít a sárga szín, ami nekem kell.az én motorom lessz az egyetlen sárga 9-es mo-on!