most két szín között sodródom,természetesen ződ és a sárga. megkérnélek benneteket ha találtok valahol atraktív zx9r a B szériából zöld és sárga alapszínben,bármilyen más dekorációval tegyétek már fel ide dönteni kellene.köszönöm.na megyek dolgozni,beüzemelem a haver polirgépét és szétpolírozzuk a gixert,azért viszem a telót is hátha lessz alkalmam papparazizni is. aholy!
nem kapok jutalékot, a színe miatt lőttem le a ződ 9-est, a többi meg csak ott állt.a kék gixer 750 szép ám.de kinti és az árát nem irták ki.egy haverrel mentem oda, jó látni a sóvárgó tekintetét a tank meg az idomok meg minden olyan nagy,testes ,izmos, meg gázra jön kerékre, facsargatom ám a csávót,ja és a segge jól kivan emelve, csak azért mert mikor motort vett azért nem vett 9-est mert sok a súlyadója! had szenvedjen!
kedden voltam mezőberényben és csabán, 1.280 volt áthúzva az űlésén lévő papíron és 990 az új ára,és mo.-i rendszámos. tehát fizeted és rinnggingingingi--viiiiiiííííííííííííííí!
csak a mély lila szín ami egyedi,de megpolírozva napfényben lehet szép.az air-port mai ajánlata.
A kék-fehérre!
Valami trükk van ott!
Itt van-e!
csak a mély lila szín ami egyedi,de megpolírozva napfényben lehet szép.az air-port mai ajánlata.
De van ilyen zöld-fekete 2001-es gyári.