Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy ilyen Kawa meretileg pontosan azonos a ZX-9-el? Vagy csak ugy tunik?
Na az hianyozna, mint leggombarusnak a nyilzapor....
Én úgy tudom, hogy vissza lehet helyezni a forgalomba csak a közlekedési felügyelethez kell vinni vizsgáztatni.
Itt a 900B,csak ez ződ-fehér!
Basi2,merre vagy?!?
ezüst kawa 636 02-bűűűűűl.
most két szín között sodródom,természetesen ződ és a sárga. megkérnélek benneteket ha találtok valahol atraktív zx9r a B szériából zöld és sárga alapszínben,bármilyen más dekorációval tegyétek már fel ide dönteni kellene.köszönöm.na megyek dolgozni,beüzemelem a haver polirgépét és szétpolírozzuk a gixert,azért viszem a telót is hátha lessz alkalmam papparazizni is. aholy!
Mert mit vett a Haverod kilences helyett?
nem kapok jutalékot, a színe miatt lőttem le a ződ 9-est, a többi meg csak ott állt.a kék gixer 750 szép ám.de kinti és az árát nem irták ki.egy haverrel mentem oda, jó látni a sóvárgó tekintetét a tank meg az idomok meg minden olyan nagy,testes ,izmos, meg gázra jön kerékre, facsargatom ám a csávót,ja és a segge jól kivan emelve, csak azért mert mikor motort vett azért nem vett 9-est mert sok a súlyadója! had szenvedjen!
Arra mondjuk azt,hogy szép állapotban van!Mert szép akkor lenne,ha K-val kezdődne és awasaki-val végződne a neve!
Remélem hogy igazad van!
Neeeeem!
A kék-fehérre!
Vagy egyszerűen csak eladó.NAGYON!Egyre több ilyen felbukkanása várható a piacon!Szerintem!
ez is hitvány egy dög! a kilencvenes évek elején-közepén inkább az volt a kérdés hogy van-e eggyáltalán japán motor meghirdetve.
Remélhetőleg nem a sárgára gondolsz,mert az elég otromba!
Egy 2002-es 990-ért kicsit necces szerintem!
Valami trükk van ott!
Most topicon kívül:az a GSX-R szép ám!
Aha,már néztem!Szépnek látszik!
Jutalékot kapsz tőlük az eladások után?!?
vagy hutyutyu-hutyutyu mostatututi!
kedden voltam mezőberényben és csabán, 1.280 volt áthúzva az űlésén lévő papíron és 990 az új ára,és mo.-i rendszámos. tehát fizeted és rinnggingingingi--viiiiiiííííííííííííííí!
csak a mély lila szín ami egyedi,de megpolírozva napfényben lehet szép.az air-port mai ajánlata.
Lehet hogy a topauton láttam,már nem vagyok benne biztos.
De van ilyen zöld-fekete 2001-es gyári.
Én nem találok ilyen paraméterekkel ott zöldséget!?!