most a görcs rángassa a kezem de a moto-marketnél van egy 2002-es igaz lila színben erősített lengővillával,tükörtartó nélküli kivitel,sárvédő természetesen levágva.990 a legvége szerintem,ez jó ár,de nem néztem meg jobban,lehet kakukktojás is? a300e ft-os zx9 re meg nem irta a hirdető hogy most szétszedve van. sedu ha nincs munkád akkor belelehet fogni,de megtartod vagy eladod.
Én is ezen gondolkodom,csak sajna fosok hogy elviszik áprilisig,mert akkorra lesz meg a lóvém.
Van még a használtauton 1150000-ért is 1 zöld 2001-es.
Az is patentul néz ki.
Ilyenkor esz a fene hogy miért nincs már meg a lé,mert valamelyiket elhoznám biztos.
1 óra alatt simán megvan! Egyedül! Két embernek lehet hogy hamarabb megvan! Főleg ha tudja az egyik mit csinál a másik!
Meg persze jó szerszám kell hozzá! Ami megint nem 2 forint!
és íme megjött a mester basi! hát basi ezek szemmel és füllel javítanak. kb 1 óra a blokk ki, hanyatlökni és kivenni a főtengelyt,még hengerfejtömítés sem kell cserélni. a munka az ami nehéz és a szaktudás!
Hali maister!
Szétdobtam a karbim! Ceffet szar!Szerintem nem Mission Imposible ! A filc! tomítések a tengelyek végén nem tömítettek! A ház nincs kikopva! Ma mértük őket! Valami tömítést kell a tengelyekre mahinálni aztán GYÍÍÍÍÍÍÍÍ próba!
Most lehet hogy lesz egy 29000 Km-es Austriából!
http
://www.hasznaltauto.hu/2329751_kawasaki_zx900r_200
2
Sziasztok!
Köszi a tegnapi infót!Nekem az 1.3 sajnos sok egy kicsit,de biztos megéri az a motor!
A fentihez mit szóltok?Van valami trükk,vagy miért ilyen"olcsó"?
Azt látom hogy 2001-es,nem 02-es.
Ennyiért nem volna sok.
Szétszedte már valaki? Hangról megállapítod hogy hajtókarcsapágyas?
Haveromnak is zörgött a '98-as! Mi is azt hittük hajtókarcsapágyas!
Aztán szétszedtük és láss csodát! A hajtókar csapágyak tökéletesek voltak!
Viszont a Főcsapágyak vagy más néven nyugvócsapágyak rá sültek a főtengelyre, megforogtak a blokkban! Tehát blokkcsere lett a vége!
Szóval akkor látod hogy mi a baja ha szétszedted!
és az ország bukik befelé a pénügyi csőd felé, csak idő kérdése hogy még több motor legyen meghirdetve 0%-al,névreírásért,hitelátvállalással és már a mocidra-nehogy cikizésnek vedd én pl személyszerint elbontottam az üzemképes,tk,forgalmis motoromat kawa zx- a bontósok fognak licitálni rá.
jól számolom a szükséges lapkavastagságot ha igy csinálom?
mért hézag+lapkavastagság,és ebből kivonom a szükséges hézagot,jelen esetben a 0,3mm-t?és ami marad,olyan vastagra kell köszörültetnem...0,22-031 a jó hézag,én inkább egy kicsit a nagyobbik határérték fele hajlok!
komplett ram-air 30e,elsősárvédő 10e, a két kis fül a sárvédőre 3e/db,müszifaltartó konzol 20e,két tükör 10e,tükörtartó 10e ha van de álltalában nincs, ha alut akarsz heggesztetni min3e/alk, és ha mindezt a vateráról akarod megépíteni az plusz egy karácsony, ez van. és ez van odakint is ahonnan pl az ilyen állapotúakat hozzák. és az í-re a pont hogy ezek áfa nélküli nettó árak, kérj számlát és te leszel a csillagszemű kawás!
nem sértegetünk csak lásd.fejidom 50e,müszifal 30e,oldalidom 20e/db, eke 8e, alsóidom 30e a jó,lámpa 50e,tartó csavarok biz-basz gumik 20e,blokk szét-össze 50e,főtengely 60-80e,hengerfejtömi 16e a yamahánál 40% nőttek az ára a ft gyengesége miatt,és ha mást is találsz az+sok ft és idő, olaj szűrők szinkron szelepállít,ha az idomok nem egyszínüek kpl festés 90-115 utángyartott matricával,15 a plexi, és dobj mellé egy 20-ast telcsire+benyára, a saját időd ne számold azt a szent cél érdekében áldozod föl? akkor hol is járunk pénzügyileg? ja és mindenhez találd meg a megfelelő embert is.
Van még a használtauton 1150000-ért is 1 zöld 2001-es.
Az is patentul néz ki.
Ilyenkor esz a fene hogy miért nincs már meg a lé,mert valamelyiket elhoznám biztos.
Meg persze jó szerszám kell hozzá! Ami megint nem 2 forint!
A hasidomra nem kapok választ?
Persze hogy nem tart semeddig szétszedni! Összerakni azért tovább tart!
Szétdobtam a karbim! Ceffet szar!Szerintem nem Mission Imposible ! A filc! tomítések a tengelyek végén nem tömítettek! A ház nincs kikopva! Ma mértük őket! Valami tömítést kell a tengelyekre mahinálni aztán GYÍÍÍÍÍÍÍÍ próba!
Most lehet hogy lesz egy 29000 Km-es Austriából!
://www.hasznaltauto.hu/2329751_kawasaki_zx900r_200
2
Sziasztok!
Köszi a tegnapi infót!Nekem az 1.3 sajnos sok egy kicsit,de biztos megéri az a motor!
A fentihez mit szóltok?Van valami trükk,vagy miért ilyen"olcsó"?
Azt látom hogy 2001-es,nem 02-es.
Ennyiért nem volna sok.
Haveromnak is zörgött a '98-as! Mi is azt hittük hajtókarcsapágyas!
Aztán szétszedtük és láss csodát! A hajtókar csapágyak tökéletesek voltak!
Viszont a Főcsapágyak vagy más néven nyugvócsapágyak rá sültek a főtengelyre, megforogtak a blokkban! Tehát blokkcsere lett a vége!
Szóval akkor látod hogy mi a baja ha szétszedted!
mért hézag+lapkavastagság,és ebből kivonom a szükséges hézagot,jelen esetben a 0,3mm-t?és ami marad,olyan vastagra kell köszörültetnem...0,22-031 a jó hézag,én inkább egy kicsit a nagyobbik határérték fele hajlok!