Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a lila 1.150.000.-!
Az igaz, hogy ha egy motort totalkarra vett a biztosito, akkor azt ki is vonjak a forgalombol vegleg? Sehogyan sem lehet visszairatni?
most a görcs rángassa a kezem de a moto-marketnél van egy 2002-es igaz lila színben erősített lengővillával,tükörtartó nélküli kivitel,sárvédő természetesen levágva.990 a legvége szerintem,ez jó ár,de nem néztem meg jobban,lehet kakukktojás is? a300e ft-os zx9 re meg nem irta a hirdető hogy most szétszedve van. sedu ha nincs munkád akkor belelehet fogni,de megtartod vagy eladod.
Helló basi2!Valami fejlemény sárvédő ügyben?
Gondolkodom rajta
Szerintem előlegezd le ha nagyon tetszik és hozdd el a kulcsokat+rakjátok be egy kereskedésbe.
Én is ezen gondolkodom,csak sajna fosok hogy elviszik áprilisig,mert akkorra lesz meg a lóvém.
Van még a használtauton 1150000-ért is 1 zöld 2001-es.
Az is patentul néz ki.
Ilyenkor esz a fene hogy miért nincs már meg a lé,mert valamelyiket elhoznám biztos.
Szerintem ennyi az ára. Meg kell nézni, képről szép.
1 óra alatt simán megvan! Egyedül! Két embernek lehet hogy hamarabb megvan! Főleg ha tudja az egyik mit csinál a másik!
Meg persze jó szerszám kell hozzá! Ami megint nem 2 forint!
AIMT ITT ÖSSZEDOBTÁL AZ 600K, de lehet még más gond is. Felhívtam a srácot, nem akarja 300 alatt odaadni, de most szét is van szedve, nem indítható.

A hasidomra nem kapok választ?
Hol van ? Mármint a mester?Én nem látom!
Persze hogy nem tart semeddig szétszedni! Összerakni azért tovább tart!
és íme megjött a mester basi! hát basi ezek szemmel és füllel javítanak. kb 1 óra a blokk ki, hanyatlökni és kivenni a főtengelyt,még hengerfejtömítés sem kell cserélni. a munka az ami nehéz és a szaktudás!
Hali maister!
Szétdobtam a karbim! Ceffet szar!Szerintem nem Mission Imposible ! A filc! tomítések a tengelyek végén nem tömítettek! A ház nincs kikopva! Ma mértük őket! Valami tömítést kell a tengelyekre mahinálni aztán GYÍÍÍÍÍÍÍÍ próba!
Most lehet hogy lesz egy 29000 Km-es Austriából!
Szerelőnél volt, szétszedte, megnézte, nem volt pénzem megcsináltatni.
http
://www.hasznaltauto.hu/2329751_kawasaki_zx900r_200
2
Sziasztok!
Köszi a tegnapi infót!Nekem az 1.3 sajnos sok egy kicsit,de biztos megéri az a motor!
A fentihez mit szóltok?Van valami trükk,vagy miért ilyen"olcsó"?
Azt látom hogy 2001-es,nem 02-es.
Ennyiért nem volna sok.
mért hézag+ lapkavastagság? bocs hogy igy kérdem, de nem variáltad egy kissé túl a műveletet.igaz kértél segítséget, de begépelni ide,az a feladat!
Szétszedte már valaki? Hangról megállapítod hogy hajtókarcsapágyas?
Haveromnak is zörgött a '98-as! Mi is azt hittük hajtókarcsapágyas!
Aztán szétszedtük és láss csodát! A hajtókar csapágyak tökéletesek voltak!
Viszont a Főcsapágyak vagy más néven nyugvócsapágyak rá sültek a főtengelyre, megforogtak a blokkban! Tehát blokkcsere lett a vége!
Szóval akkor látod hogy mi a baja ha szétszedted!
és az ország bukik befelé a pénügyi csőd felé, csak idő kérdése hogy még több motor legyen meghirdetve 0%-al,névreírásért,hitelátvállalással és már a mocidra-nehogy cikizésnek vedd én pl személyszerint elbontottam az üzemképes,tk,forgalmis motoromat kawa zx- a bontósok fognak licitálni rá.
jól számolom a szükséges lapkavastagságot ha igy csinálom?

mért hézag+lapkavastagság,és ebből kivonom a szükséges hézagot,jelen esetben a 0,3mm-t?és ami marad,olyan vastagra kell köszörültetnem...0,22-031 a jó hézag,én inkább egy kicsit a nagyobbik határérték fele hajlok!
komplett ram-air 30e,elsősárvédő 10e, a két kis fül a sárvédőre 3e/db,müszifaltartó konzol 20e,két tükör 10e,tükörtartó 10e ha van de álltalában nincs, ha alut akarsz heggesztetni min3e/alk, és ha mindezt a vateráról akarod megépíteni az plusz egy karácsony, ez van. és ez van odakint is ahonnan pl az ilyen állapotúakat hozzák. és az í-re a pont hogy ezek áfa nélküli nettó árak, kérj számlát és te leszel a csillagszemű kawás!
nem sértegetünk csak lásd.fejidom 50e,müszifal 30e,oldalidom 20e/db, eke 8e, alsóidom 30e a jó,lámpa 50e,tartó csavarok biz-basz gumik 20e,blokk szét-össze 50e,főtengely 60-80e,hengerfejtömi 16e a yamahánál 40% nőttek az ára a ft gyengesége miatt,és ha mást is találsz az+sok ft és idő, olaj szűrők szinkron szelepállít,ha az idomok nem egyszínüek kpl festés 90-115 utángyartott matricával,15 a plexi, és dobj mellé egy 20-ast telcsire+benyára, a saját időd ne számold azt a szent cél érdekében áldozod föl? akkor hol is járunk pénzügyileg? ja és mindenhez találd meg a megfelelő embert is.
De a 250 is nevetséges ár
Beindul, csak zörög. Ezért hajtókar-csapágyas.
250-ért elvinném ha beindul és a papírja rendben van.
Jó mondom nem megsérteni akartalak én nekem sajna nem is lenne rá pénzem ezért nem tudnám megvenni akár menyiért adnád