Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló csak azért kérdeztem mert magát a fejidomot ismerem haveré volt amikor elhozták Bátszitól a környék ismerős én H.sámsonba lakom
Rá kérdezhetek te veted meg tőle a motort?
Gratulálok a vashoz, neked is olyan a géped mint nekem volt. A kinti papírjában nekem 2002 volt, itthon 2001-esnek mondták (TK2002), de mindegy. Mentem vele kb. 20,000km-t és nem volt vele gondom. Olajat egyből cseréljél benne, és érdemes a légszűrőt is kimosni, csak nehogy fordítva rakd vissza! Ha sokat mész végsebesség közelében egy picit keményítsél a futóművön. Van még egy zöld szűrő, amit érdemes kitakarítani (a légszűrőház alatt-motor hátsó részén) ezt sokan nem tudják. Jól választottál, ha egy túrasport motort akartál, ami megbízható-kényelmes-gyors és jól fogyaszt!
Ha érdekel fém fékcső -olcsón- sikítsál!
hali! igen debreceni vagyok, ha azt az ürlapot még nem is töltöttem ki,sajna kis hazánk egy fos városában lakom.egészségügyileg sulyponti hely vagyunk, ha a szart is a sulyponthoz-ba számítjuk.a balcsin a régi szép időkben a frekventált helyeken nagy felirat hirdette:DEBRECENIEK NE LOPJATOK! most jöttem haza enni és ameddig a kaja melegedett kinyitottam a fórumot. vasárnap elvitték a vázát a másik kilencesnek, most a motorját építem be a saját vázamba,az a motor amit elbontottunk még soha nem volt szétszedve,a srác is látta és örült is rendesen hogy nem90"fokos villaszöggel kell mennie ezután.a fejidomot ő is említette hogy érdekelné de elfogyott a kincse,igy megpróbálja megheggeszteni forrasztópákával. összerakom a motorom és a kimaradt alkatrészeket feltehetem ide is ha valakit érdekel. a fejidomról teszek fel képet csak kis türelmet kérek mert a haver kasznis mühelyébe boritottunk szét mindent és sürgősen el kell takarítsam a lomomat.
Nem, ebben nincs. De van egy olyanom is. Az is ugyanugy nez ki, mint amit csatoltam. Azt 20 ezer penzert odaadom akarkinek. Szinten vadonat uj es van benne (E) jelzes, tehat nem lehet belekotni.
Én is gondolkodtam egy ilyen lámpán,de végül inkább lesötétítettem az oldalát és a közepét,csak a két kerek részt hagytam pirosan,hogy ne kössenek bele.Ebben a ledesben benne van az irányjelző is?
Mert érdekelne a fejidom
Helló te nem Debreceni vagy véletlen?
Tudtad,hogy a leállított motor 100-ból LEGALÁBB 98 -szor ugyanazon a helyen áll meg?!?Tehát ígyis-úgyis ugyanazt a szelepet nyomja a vezérműtengely bütyke.
Szia! Nekem van egy vadonat uj (zacsiban). Feher LED-es. Akksira ranyomtam, meggyozodtem rola, hogy mukodik. Ekozben arrol is meggyozodtem, hogy legalabb annyira jol lathato, mint a normal feklampa. Ez egy olyan 30-40 fokos szogben ertendo. Pont beleslukkolva hatulrol pedig boron at is latod, mert kiveri a szemed. 15 ezer penzert a Tied, pontosan ilyen, mint a kepen. (Szerintem nagyon jol illik a 2001 utani Ninjata, mert fekete alaplapja van es rajta attetszo bura (mint az elso lampaknal).
sziasztok
atibinek gratulálok az uj motorjához,vagyunk már páran itt ugyanilyen Kawával!szeretni fogod,az tuti!nem mondom el ugyanazt amit a többiek,meg én is elfogult vagyok ugyanugy...az enyémet mindennap láthatom,mert itt van a bolt raktárában,ahol dolgozom,kellemes fütött helyen!néha beinditom,meghallgatom a nemrég rákerült Raptor dob hangját,meghát nehogy mindig ugyanazt a két szelepet nyomja már a vez.tengely.ja,és alig várom a tavaszt!
szevasztok! had kérdem meg van valakinek ilyen ledes hátsó lámpája,mert nézegettem és vennék csak azt nem tudom hogy mennyire erős a fénye mert ha nem nagyon akkor nem csrélem le. kösz az infot
megértésed kérem, de reggel 6-tól nyomom és megfáradtam.
Hello! Köszönöm a kimerítő válasz.Akkor a motorral kapcsolatban úgylátom hasonlóak az előzmények.Nekem is van egy tapasztalt barátom aki már régóta motorozik,és vele tervezgetjük tavasztól a motorozást.Szerintem is jobb lessz ez így.A motor pedig egyszerüen hibátlan.A fórumról pedig annyit,hogy néhány napja olvasgatom már és le a kalappal a srácok elött.
Üdv neked is! Köszönöm az infót!
Hello Coyot! Nem titok,budaörsön a red baron-ban.Decemberben vettem,az eredeti ára 1,2 volt de abban a honapban minden ott vásárolt motor árából elengedtek 200-at. ott feltudsz iratkozni ha ilyen motort keresel,és ha jön nekeik értesítenek.
Igen, eleg hulladeknak tunik mind...
Koszonjuk!
Az R1-nek szép volt a kidolgozása, a többi mind barkács munka volt iszonyat drágán. Egy 2002-es R1 leiskolázta volna mindet szériában, és már benne is lett volna a csíklámpa. Az árukhoz képest a fele be sem indult
Okos gyerekek: pályára épített egy személyes gépeket utcán tesztelnek. Gratulálok! Ebben az időszakban még szerencsére nem csak a suzukikat tudták ajnározni.
Hali Kawaszeki! Szétbontod a gépet?
Karbi meg a fejidom merevítő-tükörtartó érdekelne!
Köszi!
Nekem ráér csak kérdeztem.
Hali Zoli! Megmondom a frankót! Még nem végeztem vele ! Rohadt hideg van aztán nincs sok kedvem melózni ebben a hidegben!
Talán a jövő 7 en végzem vele!
Hali Basi.Mizu kész lett az üléspúp Tomnak?
Az nem is ZX7 es! Az ZXR 750 R (M) a régi ZX9R (B) blokkal! A '94es 139 LE A '95-'97 141LE volt!