Csá! Mintha Kavaszeki mondta volna de ha a gépem hazakerül én üres karbival rakom el az tuti. Mi a szar száradhat ki benne? Amikor legyártották, és amíg el nem adták mennyi idő telhetett el? Hát még bengát sem látott nem?
Ezt halottátok Karácsonyi üdvözlő!
GYANTÁS A SEGGEM, CSILINGEL A HERÉM, SZERINTEM A KARÁCSONYFA JÖTT HÁTULRÓL BELÉM! BOLDOG KARÁCSONYT és neigyatok ne
Próbáld meg eladni a suzukis topikban ha már olyan motort nemképesek venni aminek van hütése hát lássák mennyire szar a motorjuk mikor főzi az olajat XDDDD
kb. 7e körül van.
FBS t ne jusson még véletlenül se eszedbe használni,de normálisabb fajta tömitőpasztával nagyon vékonyan de télleg hajszál vékonyan meglehet próbálni a régit megkenni ha akkor is enged csere.
FBS azért nemjó,mert csomosan keményre dagab ki,és a kidagadó részek levállnak ugye ami meg befelé dagad ki az olajba vállik le.
Nem lesz az égvilágon semmi baja sem, garantálom Ha "kiszárad" a tömítés az nem a benzinhiány miatt lesz, hanem mert elöregedett vagy szar minőségű volt és ennyit bírt
Hali!
Az én mocim hideg helyen van, de fedél alatt.
V- power van teletank, szombatonként beröff, kicsit melegít hűtő ventillátor bekapcsolásig járatom.
Simán indul, aksi töltődik a generátorról, benzin frissül a karbiban. Mivel bakon van még a kereket is pörgethetem,
így a váltó is mozog.
Srácok.Akkor most senkinek nincs ellenvéleménye a karbiból kifogyasztott téli leállásra szárazon hagyott rendszerrel kapcsolatban.Mindenki így rakja le a vasat,vagy csak nincs vélemény erről a dologról .
Szárazra törlés után vékonyan megkened fekete tömítőpasztával és kész.Csak arra vigyázz,hogy a csavarokat ne akard túl erősen meghúzni,mert könnyen elszakadnak/alu/,és tehermentesítős fajta,tehát véges a meghúzhatósága!
Ha nem szakadt a gyári akkor jó minőségű sziló (600-1000pénz) és jó lesz. Van fekete színben is. A 300Ft-os nem jött be, esetleg FBS.
Amikor ZX9-et látok
sokat gondolok rátok,
kaparom a fogam közül a mákot,
ezzel boldog új évet kívánok!
én má csapattam tegnap a jo kis hidegben . rendszám nélkül .nem tudja valaki hogy a szelepdekni tömités mennyi pézt kostál ?mert egy kicsit pisil az olaj
A királyok méltósága,az angyalok tisztasága,a pásztorok egyszerűsége ragyogja be a Karácsonyotokat, és adjon erőt és teljesítményt az újesztendőhöz minden fórumosnak. debrecenben még nem esik a hó, de már beborult az ég.hajrá hadjöjjön lefelé,ha máskor nem is örülünk neki. nálunk már többen fenik a simsonjukat,robeszt,nameg a qvadokat és várják hogy befagyjon a fancsikai viztározó.sok eszement cimbim hivott fel hogy nem tudok-e lestrapált gépet. végül is nemrossz móka, én ltz250 suzukival nyomtam, negyedikben indulsz,felgyorsítasz kb 80-ra megdobod a hátulját és driftelsz többszáz méteren át.ha túlnyomod a stiftet pörögsz mint nyáron a madmax körben. téééééééééééll! kawaszeki
Ezt halottátok Karácsonyi üdvözlő!
GYANTÁS A SEGGEM, CSILINGEL A HERÉM, SZERINTEM A KARÁCSONYFA JÖTT HÁTULRÓL BELÉM! BOLDOG KARÁCSONYT és neigyatok ne
FBS t ne jusson még véletlenül se eszedbe használni,de normálisabb fajta tömitőpasztával nagyon vékonyan de télleg hajszál vékonyan meglehet próbálni a régit megkenni ha akkor is enged csere.
FBS azért nemjó,mert csomosan keményre dagab ki,és a kidagadó részek levállnak ugye ami meg befelé dagad ki az olajba vállik le.
Az én mocim hideg helyen van, de fedél alatt.
V- power van teletank, szombatonként beröff, kicsit melegít hűtő ventillátor bekapcsolásig járatom.
Simán indul, aksi töltődik a generátorról, benzin frissül a karbiban. Mivel bakon van még a kereket is pörgethetem,
így a váltó is mozog.
B.U.É.K.
Amikor ZX9-et látok
sokat gondolok rátok,
kaparom a fogam közül a mákot,
ezzel boldog új évet kívánok!
A többi nem számít
Ha esetleg vkit érdekel 6000 Pezóért
Mindenkinek Békés,Boldog Karácsonyt kivánok!