Zsir volt ez a cikk, koszi! Megvan az SBK 2002/03 szam, amiben az a bizonyos ZX-9R blokkal szerelt ZX-7R van? Az nagyon erdekelne! Barki aki tud rola valamit, irja le, linkelje be, scannelje be, vagy valami! Dologra fiukak, mert nekem tudnom kell milyen az a nehezbombazo! Viccet felreteve: orulnek, ha valaki meselne rola valamit! Lecci...
Helo! Azt lehet, hogy en irtam. Az enyemnek volt fek hibaja is, de most nem ez a lenyeg, hanem az, hogy 200 folott valoban kezdett nyugtalankoni a plexi, illetve az elso idomzat. 2003-as 9-es volt. Ugy ereztem, hogy lehetne fixebb. De igy is siman meszeltem vele a kanyarokat joval 200 folott is. Szoval csak vermerseklet kerdese minden... Amugy szerintem is a 2001-es a csucsmodel!
Kemény 197km-ig jutottam Most tartok egy kis szünetet. Átgumizás, leáttételezés oszt irány Bamako Egyedül a szelepfedélnél van még egy kis szivárgás. Amúgy csentótuttó, csak lehetne már pár fok pluszban
Ha van üresedés a szakműhelyben akkor beparkolnék a zöldikével egy kis krekkelésre Majd izgatlak MSN-en.
érthetöbben: raktam elöre ledes indekszet , és elég csálén áll, nem tudom hol lehet venni aszt a müanyag cafatot ami oda lenne valo . gsxr hez már láttam ilyet
Ha szabad észrevételt tenni, akkor a hátsó miniindex és a sárvédő felfogatás csavarjait/alátéteit én speciel matt feketével lenyomatnám mert így eléggé kisipari jellege van Báncsa a szemem és roncsa a Mánsztő összkípít
na hát még egy két dologban is külömbözik , a faridom mérete se egyforma de miért . Nehogy véletlen fel lehessen szerelni a pupot a régiekre .meg egy pár pacival erösebb ,de nem jobb
De csak hooonap!
Türelem kawasakit terem
Érdeklődnék hogy hol sikerült a motort ennyiért megkapni?
Persze ha nem titok!
Én is erre a szériásra gyúrok,csak kékbe,vagy zőőődbe.
Ha van üresedés a szakműhelyben akkor beparkolnék a zöldikével egy kis krekkelésre Majd izgatlak MSN-en.