Simán postaköltségért odaadom,motorosok vagyunk nem?
Nekem már nem kell,szivesen elküldöm!
Gondolom 300HUF-ba belefér.
Ird meg a cimedet a himizoli@citromail.hu-ra!
Aztán irok 1 számlaszámot,ha neked jo igy!
ezt nekem mondtad?
azért érdekel mert igaz bármikor ráülhetek a sajátomra, most hiába űlök rá ne tuok menni vele mivel télvan ha jóllátom...
és mivel a szobába melegebb van mint a motoron a garázsba ülve, ezért motoros újságokat olvasok, motoros oldalaokat nézuegetek, "okosodok" és érdekel, hogy mit irnak róla mások akik lehet többet tudnak a motorról mint én (de lehet nem)és tesztelték...ennyi...
Értem én,csak irta valaki tavaly hogy az övének beráz az eleje nagy tempónál,és a tartokonzol hiányának tudta be.
Persze lehet hogy ez csak egyéni problem,nem széria hiba.
Én 9-es ről váltottam XX-re,de ujra 9-est veszek mert ég-föld a 2 motor közti külömbség.
Én semmiféle remegést nem tapasztaltam sem ennél,sem pedig az előzőnél,pedig járok 200 fölött napi szinten,ha motorozok.Szerintem ennek nincs alapja!Félig-meddig egyébként poénnak szántam a "beszólásomat",bár tény az,hogy a jelenlegi motorok közül csak a ZZR 1400-asra váltanék,ha váltanék.De már ebben sem vagyok biztos,annyira jó ez a motor!
Kinek a pap,kinek a . . . .
Technikailag biztos jobb.
Ha tudok,2001-est veszek.
A 2003-as feje hajlamos a remegésre nagy tempónál nem?
Mivel a konzolt lehagyták róla.
De sportosabb az biztos.
Az olasz szemű japán ződség nagyon mutatós lehet élőben!
A Kawalkádos újságot debrecenben kölcsön tudom adni. A lényege: leggyengébb a hatos, aztán a kényelmetlen hetes, aztán a brutál 12-es és a legjobbat tudjátok.
Nekem már nem kell,szivesen elküldöm!
Gondolom 300HUF-ba belefér.
Ird meg a cimedet a himizoli@citromail.hu-ra!
Aztán irok 1 számlaszámot,ha neked jo igy!
azért érdekel mert igaz bármikor ráülhetek a sajátomra, most hiába űlök rá ne tuok menni vele mivel télvan ha jóllátom...
és mivel a szobába melegebb van mint a motoron a garázsba ülve, ezért motoros újságokat olvasok, motoros oldalaokat nézuegetek, "okosodok" és érdekel, hogy mit irnak róla mások akik lehet többet tudnak a motorról mint én (de lehet nem)és tesztelték...ennyi...
Persze lehet hogy ez csak egyéni problem,nem széria hiba.
Én 9-es ről váltottam XX-re,de ujra 9-est veszek mert ég-föld a 2 motor közti külömbség.
Technikailag biztos jobb.
Ha tudok,2001-est veszek.
A 2003-as feje hajlamos a remegésre nagy tempónál nem?
Mivel a konzolt lehagyták róla.
De sportosabb az biztos.
Ha valakinek kell netán szivesen elküldöm!
Én már kivülről fújom!
Szerintem a legjobb széria a 2001-es.
MSN?
énis örülnék ha felraknád!:)
elsősorban a kilencesek tesztje érdeklne...
A Kawalkádos újságot debrecenben kölcsön tudom adni. A lényege: leggyengébb a hatos, aztán a kényelmetlen hetes, aztán a brutál 12-es és a legjobbat tudjátok.