Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simán postaköltségért odaadom,motorosok vagyunk nem?
Nekem már nem kell,szivesen elküldöm!
Gondolom 300HUF-ba belefér.
Ird meg a cimedet a himizoli@citromail.hu-ra!
Aztán irok 1 számlaszámot,ha neked jo igy!
ezt nekem mondtad?
azért érdekel mert igaz bármikor ráülhetek a sajátomra, most hiába űlök rá ne tuok menni vele mivel télvan ha jóllátom...
és mivel a szobába melegebb van mint a motoron a garázsba ülve, ezért motoros újságokat olvasok, motoros oldalaokat nézuegetek, "okosodok" és érdekel, hogy mit irnak róla mások akik lehet többet tudnak a motorról mint én (de lehet nem)és tesztelték...ennyi...
Azt a KAWALKÁD című cikket nem tenné fel valaki úgy,mint a kilencesekről szólót?
Engem érdekelne ha el tudod küldeni.Mi pénz lenne a lap?
Akkor most egymásnak magyarázzuk,hogy milyen jók ezek a gépek?!? Nem Honda,nem Suzuki,se nem Yamaha,ezek bizony Kawasakik!
Értem én,csak irta valaki tavaly hogy az övének beráz az eleje nagy tempónál,és a tartokonzol hiányának tudta be.
Persze lehet hogy ez csak egyéni problem,nem széria hiba.
Én 9-es ről váltottam XX-re,de ujra 9-est veszek mert ég-föld a 2 motor közti külömbség.
Én semmiféle remegést nem tapasztaltam sem ennél,sem pedig az előzőnél,pedig járok 200 fölött napi szinten,ha motorozok.Szerintem ennek nincs alapja!Félig-meddig egyébként poénnak szántam a "beszólásomat",bár tény az,hogy a jelenlegi motorok közül csak a ZZR 1400-asra váltanék,ha váltanék.De már ebben sem vagyok biztos,annyira jó ez a motor!
Kinek a pap,kinek a . . . .
Technikailag biztos jobb.
Ha tudok,2001-est veszek.
A 2003-as feje hajlamos a remegésre nagy tempónál nem?
Mivel a konzolt lehagyták róla.
De sportosabb az biztos.
Nem,a 2003-as!
A 2003-as januári nekem is megvan!
Ha valakinek kell netán szivesen elküldöm!
Én már kivülről fújom!
Szerintem a legjobb széria a 2001-es.
Bocs, de miért érdekel a kilences teszt, ha bármikor ráülhetsz a sajátodra?
Lett egy átmeneti elmezavarom: egy évig a példádat követtem a bontószökevény autók terén, de megjött az eszem és visszatértem
MSN?
maiamanő! üdvözöllek ismételten..hátte hová tüntél?
Csak nektek csak most!
Ez megvan nekem itthon! Kell kölcsönbe?
Illetve csak és kizárólag
jjáájááj...
énis örülnék ha felraknád!:)
elsősorban a kilencesek tesztje érdeklne...
Az olasz szemű japán ződség nagyon mutatós lehet élőben!
A Kawalkádos újságot debrecenben kölcsön tudom adni. A lényege: leggyengébb a hatos, aztán a kényelmetlen hetes, aztán a brutál 12-es és a legjobbat tudjátok.
nem rakod fel a komplett cikket?
2003 január (ZX-9 B/C/E/F) oder 2004 március (ZX-6/7/9/12 2001 baujahr)
Ez engem is érdekel,azt hiszem megrendelem ha lehet
Helló én már rendeltem tőlük vissza menőleg újságokat ezen a számon tudod megrendelni:06203996146
én azt hiszem hogy ide a fórumra is fel volt rakva ez a cik régeben