nincs meg közületek valakinek a Superbike 2001 márciusi száma amiben tesztelik a kawákat? ha meglenne valakinek lefényképezhetné azt elküldhetné kiváncsi vagyok mit irnak... mivel motorozni már nemlehet olvasgatom a motoros újságokat..
Azt nem!Miért kérdezed?Nekem "elment" az irányjelzőm mert nem fűtött garázsban tárolom,és beoxidálódott a kapcsolónál.Befújtam neki egy kis kontakt sprayt, és pár perc múlva már működött is.De ugyanezt már a hatosom is megcsinálta anno.
33000 ft. a Corsaro-nál.22000 km-rel vettem a motort.Volt egy nagyobb európai túrán a gép,meg párszor Ausztriába,ezt mondta is a volt gazdája.Na de annyi baja legyen.Legalább ha bandában túráznak,akkor nem mennek 300-al!
jaja...ezekre felnit találni kész rémálom..az rx7 esemen is pl a gyári osztókör 4x110...na erre találj felnit...mentisrá egy mazda 2 es felni osztókörmdosítóval...bár rohattul nincs köze amit irtam a kawasakihó.
OK szerintem hirdesd meg, mert nagyon sokba lesz így nekem a tuning. Commander+injektorok+beállítás. Sajna még 8,5 hónapig nagyon gyatra lesz a fizetésem, aztán meg lehet nem is lesz munkám (határozott idejű a szerződésem).
A mazdáról majd csinálok képet ha érdekel benneteket, sajna nem tudok rajta komoly tuningot csinálni, mert az asszony jár vele, és néha földúton is mennie kell. Az biztos, hogy turbónyomás picit emelve lesz+ 1 sportdob, mert ez már a csajomnak is bejött az előző autón. Amikor visszacseréltem a gyárira eladás előtt, mondta hogy nem megy! A fekete felniket azonnal bevállalnám (a küllők közepén polírral), de erre a dögre nagyon nehéz kereket kapni. Ha jól tudom csak az Avensisé +1-2 japán csodáé jó rá. A zenével is megvagyok benne lőve, mert gyárilag 5x7 colos ovál hangszórók vannak benne, a fejegységnek nincs alacsony jelű kimenete.
Sedu! Sajna nem tudok negedni az árból,ha nem kell 40ért,akkor felrakom az ebay-re! Sajna most nagyon kell a lé TELEKRE ! Meg ha le lesz telek,akkó MAZDÁRA !
Egy picit mérsékeljünk az árán és akkor megveszem kp.-ban. Az a gond, hogy szombaton lecseréltük az Almerát egy Mazda 6-ra, és egy nagyon kerek összeget kellett ráfizetni. Nem az a fórum de ég és föld a két autó. A Nissanban volt kevesebb km, de ez ahhoz képest le sem tudom írni mennyivel jobb. Mintha egy GPZ600-at hasonlítanánk egy 636-hoz. Pedig a kocsik egyidősek.
Nem értem miért nem mindenki Mazdával rohangál (ebben és a 1,5X-es az árkategóriában).
A mazdáról majd csinálok képet ha érdekel benneteket, sajna nem tudok rajta komoly tuningot csinálni, mert az asszony jár vele, és néha földúton is mennie kell. Az biztos, hogy turbónyomás picit emelve lesz+ 1 sportdob, mert ez már a csajomnak is bejött az előző autón. Amikor visszacseréltem a gyárira eladás előtt, mondta hogy nem megy! A fekete felniket azonnal bevállalnám (a küllők közepén polírral), de erre a dögre nagyon nehéz kereket kapni. Ha jól tudom csak az Avensisé +1-2 japán csodáé jó rá. A zenével is megvagyok benne lőve, mert gyárilag 5x7 colos ovál hangszórók vannak benne, a fejegységnek nincs alacsony jelű kimenete.
mazda rx7 -kawasaki zx9r
Sedu! Sajna nem tudok negedni az árból,ha nem kell 40ért,akkor felrakom az ebay-re! Sajna most nagyon kell a lé TELEKRE ! Meg ha le lesz telek,akkó MAZDÁRA !
kivácsi leszek gyárin birod e hagyni a kocsid:)
Nem értem miért nem mindenki Mazdával rohangál (ebben és a 1,5X-es az árkategóriában).
Meg nekem is annyi lomom van,h már nincs hova tenni !
Cső