Supermotoban (is ) jo vagyok, csak az egykerekezes nem megy, mert neha hanyattesek. Szoval kesz lett a sm, de szerintem iden el is adom.
Az RSV-nel igazabol az erdekelt, hogy milyen menni vele?
Ninja nem lett meg...
Elkaptam vegul a CBR-t, bar ezek nem egymast koveto korben keszult fotok.
Jurgenrol tudsz valamit? (beszedem lenne vele, de egy ideje nem adott eletjelet )
Háj Csikánó!
Elvagyok, szerencsére nincs melóm, ami nagyon sürgős volna .
A vasad gondolom nem lett meg . Hogy áll már a kényszer-supermotó projekt? a felni-fék- miegymás szegelése gondolom már elkészűlt
Az eresvém még csak 1 éve van meg , egy garis felsőkuplungmunkahenger-cserét leszámitva passzentos minden , de még csak 12ezret sikerült belecsavarni. Ha belefordúl vagy hatvan, majd megmondom ,milyen volt .
Am alig várom már h vmelyik pályán megkergethesselek
Egy kis nosztalgia
Boldog új Évet kívánok mindenkinek! A jövőben sok kilómétert és olcsó benzint estére pedig mindenkinek jó bulizást, sok pezsgőt és jó csajokat kívánok! B U É K !
Én nem, de egy ukrán srác egész nyáron kinn hagyta a -magyar rendszámos- 400-as ZZR-jét, nem vitték el. Én boltba se megyek motorral, nemhogy egész esete az utcán aludjon. Nekem a garázsban van (immós) előtte a risztós-immós kocsi, a garázsban riasztó, nagy lakat! A lépcsőházakból a robogókat is kiszedik. Szerintem 6-8000Ft-ból tudsz garázst bérelni egy hónapra, ha van még valaki aki betársuljon szinte ingyen van.
Szereztem Simson 4 sebességes blokkot a csepelbe, de csak komplett motort tudtam venni. Így eladó egy simó S51B blokk-karbi és kipu nélkül. Ha valaki akar jégmotorozni -ha jól emlékszem itt kérdeztétek- egy romet, vagy star blokkal simán kibír egy telet. 15 pénz.
Én mondjuk a műszaki kara járok levelezőn,de még jóidőbe lementem a trofival azt infótanár aki szintén motoros kiszúrta 1ből,azt mikor mondom kb. majdnem 200km távról jöttem a 125össel egyből látta nem divat motoros vagyok XD
Hetessel lekellene nyáron menni,de ahol hétvégére van albérletem az lakótelepi ház ott nem merem otthagyni ha mg a koleszudvara álok be vele akkor meg az albérlet és suli közt hétvégén gyalogolhatok....
Te kint mernéd hagyni utcán északára a mocid?
Nem. Régebben felmentem az egyetemhez az épített chopperemmel de nem volt olyan a társaság, hogy ott bandázzak velük. Sok sportmotoros majom 2-3 centis majrécsíkka;l az egyetem sugárúton meg nyomják 200-zal. Ez sok éve volt. Egy jó arc volt köztük egy cbr-es srác (piros fehér) aki a debrecen-józsa távolságot általában 1 keréken tette meg.
Én most az injektoros lecsupaszított zx9-et havonta beindítom (ma is jó volt), mert nem hideg a garázs. A kilencesből tavasszal leengedtem a karbiból a benyát és egyből indult a lakásban tárolt, frissen feltöltött akkuval. Ha valakinek kell gyári zselés akku sikítson.
ahogy en gondolkodom: a karbiban a benzin rendelteteszeruen van. ha egesz nyaron benzinben vannak a tomitesek, miert pont allo helyzetben mennenek tonkre? ha valaki raadasul neha be is inditja a vasat netan meg megy is vele, mint itt nehanyan, akkor cserelodik is a benya benne - tehat a "lerakodo szennyezodesek" cimu fejezetet is at lehet lapozni. egyszeruen nem is ertem, hogy ezen miert filozofaltok. meg soha egyetlen karburatornak sem lett attol baja, hogy benzin van benne! (a tankok is jol birjak am a benzint!)
a karbiba csak egy icipici fuvokán lévő tömités szárad ki ,és akkor kuka! dehát ki mennyit szeret költeni,ugy csinálja ! kb 8000 pöngö darabja és van 4
Az RSV-nel igazabol az erdekelt, hogy milyen menni vele?
Ninja nem lett meg...
Elkaptam vegul a CBR-t, bar ezek nem egymast koveto korben keszult fotok.
Jurgenrol tudsz valamit? (beszedem lenne vele, de egy ideje nem adott eletjelet )