Hello.Grat a géphez. Az enyém kotta ugyan ez.Tényleg 2001 es (ne aggódj én az enyémet 2003 ként vettem-itt felvilágosítottak a srácok én meg utánajártam a márkaker.ben-2003 ban helyezték forgalomba de 2001 es gyártású-de nincs jelentősége szerintem).Nekem is ez volt az első NAGY motorom és élek.Csak rajtad múlik mennyire húzod a gázt,mehetsz te 50 el is életed végéig ezzel,csak hatalmas a kísértés a száguldásra mert érzed hogy kívánja a sebességet a moci.Na ezt kell neked is legyűrni,hogy ott húzd ahol lehet és biztonságos.Én mondjuk az elején a nagy tapasztalattal rendelkező haverral mentem és őt küldtem előre,biztonságérzetet adott és ismerkedtem a vassal közben.Különben bizton állíthatom,ezek a srácok itt a fórumon vérprofik,kérdezz tőlük bátram,mikor vettem a mocit én is ezt tettem,és mindíg mindenre pontos válaszokat adtak.Pedig próbáltam kifogni rajtuk,megnyugtatlak,nem ment .
Köszönöm szépen ,hát látod ezt sem tudtam.A slusszpoént most írom le ezt a motort ugy vettem meg,hogy még a jogsit is most rakom le.Remélem túl fogom élni ezt a motort.Dehát majd kicsit lassaban kezdjük majd az ismerkedést egymással.
A mocid 2001-es gyártású csak 2002-es forgalombahelyezésű. Szóval még az E széria darabja (00-01) Ez látszik a fényezésből is, ez a 2001-es évjárat. Ez legyen a legnagyobb baj Pár hsz ezelőtt lettek felrakva cikkek a ZX-9-ről. Olvasd őket (és természetesen a topikot), légy büszke a "zöldikére" Egyébként nagyon szép gyári állapotú a gépezeted, az ilyet szeressem
Sziasztok! Üdvözlök mindenkit.Most elölegeztem le egy zx9r-t
/2002/.Ezt a topicot olvasgatom és úgy gondolom,hogy itt hozzáértők beszélgetnek egymással.Ha szépen megkérlek benneteket irnátok valami bíztatót eröröl az évjáratról? Megmondom őszintén mindenféle érdklődés nélkül foglalóztam le.De egyszerüen gyönyörü ez a motor és szerintem az ára is jó. 1 misi /28000km/.Ha valak veszi a fáradságot nagyon megköszönöm.
Nagyon köszi Coyot.Istenkirály vagy .Küldöm a címet és küld a számot,utalom a pííízt.Kapóra jön ez nekem,gyűjtögetni kezdtem a mocis újságokat és ez kincs lessz számomra mivel most már nem írnak a kilencesről (pedig megérdemelné-sőt).Köszi mégegyszer
Volt már rá példa! Sajna!
Haverom angliából vett egy Benelli tornádóhoz kerekeket! 100 ezerért! Pénzt elutalta aztán a kerk meg nem jött meg a mai napig!
Ha tudtok léci segitsetek! szeretném tudni hogy pontosan milyen szerkezetű váz van a 07/08 Kawa zx6r mociban?! a kérdés oka hogy eladásra ínáltak egy ilyen motort aminek az eleje sérült. Látszólag annyit ment hátra az első kerék hogy éppen hozzá ér a gumi a a leömlőkhöz, hűtő, egyéb nem sérült! talán 7-10 cm? nem tudom pontosan? (ha valakinek ilyen gépe van az lemérhetné mekkora ez a távolság:) (köszi)
A villa érzésre jól mozog és látszólag nem görbült tehát nyilván a váz nyelte el az egész elmozdulást! esteleg van valakinek ilyen tapasztalata? jól tűri a vissz huzatást? szerintetek érdemes pénzt és időt fektetni bele? a válaszokat és hozzá szólásokat előre is köszönöm! sokat segítenétek!
képeket későb mellékelek csak most nincs a gépen.
p.s: ha esetleg tudtok szakembert ezen a területen akkor egy-két elérhetőséget is szivesen fogadog!
én már kimotoroztam magam a régivel , most sulytcsökkentek és fazontváltok,ja és bontok.holnap viszik a vázat a gépből .a tizes fazont munkásabb felszegelni! pedig forgalomba helyezhető lenne,de bomlik!
Üdv a"klubban!"
A mocid 2001-es gyártású csak 2002-es forgalombahelyezésű. Szóval még az E széria darabja (00-01) Ez látszik a fényezésből is, ez a 2001-es évjárat. Ez legyen a legnagyobb baj Pár hsz ezelőtt lettek felrakva cikkek a ZX-9-ről. Olvasd őket (és természetesen a topikot), légy büszke a "zöldikére" Egyébként nagyon szép gyári állapotú a gépezeted, az ilyet szeressem
/2002/.Ezt a topicot olvasgatom és úgy gondolom,hogy itt hozzáértők beszélgetnek egymással.Ha szépen megkérlek benneteket irnátok valami bíztatót eröröl az évjáratról? Megmondom őszintén mindenféle érdklődés nélkül foglalóztam le.De egyszerüen gyönyörü ez a motor és szerintem az ára is jó. 1 misi /28000km/.Ha valak veszi a fáradságot nagyon megköszönöm.
Haverom angliából vett egy Benelli tornádóhoz kerekeket! 100 ezerért! Pénzt elutalta aztán a kerk meg nem jött meg a mai napig!
Ha tudtok léci segitsetek! szeretném tudni hogy pontosan milyen szerkezetű váz van a 07/08 Kawa zx6r mociban?! a kérdés oka hogy eladásra ínáltak egy ilyen motort aminek az eleje sérült. Látszólag annyit ment hátra az első kerék hogy éppen hozzá ér a gumi a a leömlőkhöz, hűtő, egyéb nem sérült! talán 7-10 cm? nem tudom pontosan? (ha valakinek ilyen gépe van az lemérhetné mekkora ez a távolság:) (köszi)
A villa érzésre jól mozog és látszólag nem görbült tehát nyilván a váz nyelte el az egész elmozdulást! esteleg van valakinek ilyen tapasztalata? jól tűri a vissz huzatást? szerintetek érdemes pénzt és időt fektetni bele? a válaszokat és hozzá szólásokat előre is köszönöm! sokat segítenétek!
képeket későb mellékelek csak most nincs a gépen.
p.s: ha esetleg tudtok szakembert ezen a területen akkor egy-két elérhetőséget is szivesen fogadog!
THANX