Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy iszonyat gyönyörű lett .(eddig is az volt mondjuk )
Hello.9363.Honnan lehet ilyen indexeket beszerezni?Hivatalosan is használható ezzel(műszaki stb)?
Hello.Grat a géphez. Az enyém kotta ugyan ez.Tényleg 2001 es (ne aggódj én az enyémet 2003 ként vettem-itt felvilágosítottak a srácok én meg utánajártam a márkaker.ben-2003 ban helyezték forgalomba de 2001 es gyártású-de nincs jelentősége szerintem).Nekem is ez volt az első NAGY motorom és élek.Csak rajtad múlik mennyire húzod a gázt,mehetsz te 50 el is életed végéig ezzel,csak hatalmas a kísértés a száguldásra mert érzed hogy kívánja a sebességet a moci.Na ezt kell neked is legyűrni,hogy ott húzd ahol lehet és biztonságos.Én mondjuk az elején a nagy tapasztalattal rendelkező haverral mentem és őt küldtem előre,biztonságérzetet adott és ismerkedtem a vassal közben.Különben bizton állíthatom,ezek a srácok itt a fórumon vérprofik,kérdezz tőlük bátram,mikor vettem a mocit én is ezt tettem,és mindíg mindenre pontos válaszokat adtak.Pedig próbáltam kifogni rajtuk,megnyugtatlak,nem ment .
Ilyen lett a gép,de még a hátsó sárvédő hiányzik róla!
Igen Postán!
2002-től merevített a lengővillája,nincs kapaszkodója,és fejidom merevítője valamint elöl a 6 dugós fék helyett 4 dugós van!
Üdv a"klubban!"
Szerintem sem ér még annyit sem!
Helótok a hírdetésben szereplő motoroz mit szótok szerintem kicsit túlzott az ár http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Köszönöm szépen ,hát látod ezt sem tudtam.A slusszpoént most írom le ezt a motort ugy vettem meg,hogy még a jogsit is most rakom le.Remélem túl fogom élni ezt a motort.Dehát majd kicsit lassaban kezdjük majd az ismerkedést egymással.
Grat a géphez!

A mocid 2001-es gyártású csak 2002-es forgalombahelyezésű. Szóval még az E széria darabja (00-01) Ez látszik a fényezésből is, ez a 2001-es évjárat. Ez legyen a legnagyobb baj Pár hsz ezelőtt lettek felrakva cikkek a ZX-9-ről. Olvasd őket (és természetesen a topikot), légy büszke a "zöldikére" Egyébként nagyon szép gyári állapotú a gépezeted, az ilyet szeressem
Sziasztok! Üdvözlök mindenkit.Most elölegeztem le egy zx9r-t
/2002/.Ezt a topicot olvasgatom és úgy gondolom,hogy itt hozzáértők beszélgetnek egymással.Ha szépen megkérlek benneteket irnátok valami bíztatót eröröl az évjáratról? Megmondom őszintén mindenféle érdklődés nélkül foglalóztam le.De egyszerüen gyönyörü ez a motor és szerintem az ára is jó. 1 misi /28000km/.Ha valak veszi a fáradságot nagyon megköszönöm.
Én is remélem!Akkor mégis csak postán jön?
Nagyon köszi Coyot.Istenkirály vagy .Küldöm a címet és küld a számot,utalom a pííízt.Kapóra jön ez nekem,gyűjtögetni kezdtem a mocis újságokat és ez kincs lessz számomra mivel most már nem írnak a kilencesről (pedig megérdemelné-sőt).Köszi mégegyszer
Volt már rá példa! Sajna!
Haverom angliából vett egy Benelli tornádóhoz kerekeket! 100 ezerért! Pénzt elutalta aztán a kerk meg nem jött meg a mai napig!
Még nem érkezett meg! Remélem nem baszott át az eladó!
Hali!Valami fejlemény?
Egy Úr vagy!Köszönöm!
Új vázat vegyél!
Hello Mindenki!

Ha tudtok léci segitsetek! szeretném tudni hogy pontosan milyen szerkezetű váz van a 07/08 Kawa zx6r mociban?! a kérdés oka hogy eladásra ínáltak egy ilyen motort aminek az eleje sérült. Látszólag annyit ment hátra az első kerék hogy éppen hozzá ér a gumi a a leömlőkhöz, hűtő, egyéb nem sérült! talán 7-10 cm? nem tudom pontosan? (ha valakinek ilyen gépe van az lemérhetné mekkora ez a távolság:) (köszi)
A villa érzésre jól mozog és látszólag nem görbült tehát nyilván a váz nyelte el az egész elmozdulást! esteleg van valakinek ilyen tapasztalata? jól tűri a vissz huzatást? szerintetek érdemes pénzt és időt fektetni bele? a válaszokat és hozzá szólásokat előre is köszönöm! sokat segítenétek!
képeket későb mellékelek csak most nincs a gépen.

p.s: ha esetleg tudtok szakembert ezen a területen akkor egy-két elérhetőséget is szivesen fogadog!

THANX
huuuuu! a sárga szin nem kicsit cigányos, vagy rajkós, de legalább kicsinyít ami a régi tipusra ráfér!
én már kimotoroztam magam a régivel , most sulytcsökkentek és fazontváltok,ja és bontok.holnap viszik a vázat a gépből .a tizes fazont munkásabb felszegelni! pedig forgalomba helyezhető lenne,de bomlik!