Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bodog kriszmaszt
Boldog karácsonyt mindekinek!
Boldog karácsonyt mindekinek!
Szeretetben teljes bÉkÉs boldog karÁcsonyt kÍvÁnok mindenkinek!
Sziasztok
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek és balesetmentes sikerekben gazdag Boldog Új Évet.
A Z1000-nél gyárilag 2-3cm-t írnak
cross-nál lehet nagyobb, kardánosnál inkább kisebb legyen
7000Ft. Kilencesre nem jó, mert oda hosszabb kell.

Ha 2 centitől (rajta ülve) hosszabb a belógás -lánc közepe- akkor rángathat a motor 3000 környékén.
Nincs különbség motortípusonként!
Szerintem hihetőbb a 25-35mm belengés!Nekem a (99-es) zx-6r 35-45mm az előírás a kiskönyve és a láncvédő műanyagra ragasztott cimke alapján!
Hali menyi lenne az az ócsó kormányteló Sedu?
Idáig ketyegett, mint DOXA
Csuhajja. .Én is ezt csináltam.Benzincsap elzár,moci berreg,aztán nafta elfogy karbiból és moci leáll.Akkor lehet hogy így kell elrakni a Kawa manual szerint is?Na akkor jó,ha valaki nem ért eggyet ezzel akkor azért adja a jó tanácsokat.Szerintem mást is érdekelnek a tuti tippek .Köszönöm szépen mindenkinek.
OK!
XLR ketyeg már?
Én sem A lényege, hogy alapjáraton járatva (+ elzárt benzincsappal ) ki kell pörkölni a benyát karbikból. Mert, ha hosszú ideig bent marad a lötty, akkor az úgymond "megtörik" és a lerakódik, ami nem jó.
Az összes gixer -amit láttam- egyforma kormánytelóval jön ki 600-tól busáig. Ezüst színű, holnap csinálok róla képet és méreteket is adok.
Erre a Gsxr-re nem kell a bilincs! A villahídhoz meg a fejidom konzolhoz van csavarozva! Beszélek a sráccal akinek kellene aztán kereslek! Szerintem kelleni fog!
K7 600 volt a drága (fostalicska). Ezen is alul volt, még megvan hozzá a törött alu bilincs is. Nincs kikopva, sűrűbb olajjal van feltöltve. A Z-re csak a tank elé (fölé)tudnám feltenni, de ott zavaró, így eladnám ócsóért.
Milyen GSX-R en volt a kormányteló? Nekem '94 GSX-R 750 W -re kellene! Alsó villahíd alá!
Mi a bajuk? A ciberék legendásan "megbízhatóak".

Lánc 1-2cm középen, mint minden más motoron, de a legfeszesebb pontján mérd a láncnak!
Középen kb.25 - 30 mm.
Sziasztok!

Mekkora elmozdulásának kell lennie egy jól beállított LÁNCnak,egy 1999-es zx-9r-en?

Köszönöm Szépen!
hát jah mostanság elég sokat motorozok...tisztában vagyok aaz elesés következményeivel ,volt már benne részem...óvatosan megyek, szinte motorfékkel állok meg...
Na gurultam én is egy karikát! Elvittem a bérelt garázsba! Itthon nem fér el a sok lomtól a VTR
Haverom vett két CBR 600 F4 est a harmadik F4 mellé!Mindegyiket javítani kell így kell a hely nekik!
Melegem nem volt !Nem is mentem sokat! Néhány km ! Idénre elég volt!