Valaki Debrecen környékéről? Szeretnék kérni egy kis segítséget vezérmű tengely kicseréléséhez. Úgy gondolom sajnos ki kell venni az egész blokkot hozzá.
Esetleg eladó ZX10R 2006-os injektorok?
a leömlők 38-asok ha jól emlékszem. A többi része kb. mint a kilencesé, csak nem dupla cső. Ha vastagabb kell ott az eriggy az 41-es és van hozzá dob is.
Ment mail. Az adatlapomon egyébként ott a címem a többieknek.
A hengerfej kísérletezésnek is megéri. Nagyobb kompresszió, egyéb reszelgetések kipróbálására.
Valaki nem tudja hogy van-e különbség a 98-99 és a 2000-2001-es vezérműtengelyek között?
hello 90 % hogy kell azért csak 90 mert ma haza zavartak a munka helyről és monták hogy találkozunk jan 12
na már most nem biztos hogy visza is kell menem
és ha nem lesz melóm nem lesz rendszer de meg köszöném ha adnál egy elérhetőséget ere a cimre csimbi66@freemail.hu és 12-én hivlak ha kell és megyek is érte ja és el ne ad senkinek adig
na ezt jól meg kombináltam
Köszi a válaszokat egyenlőre amit nagy fehér cápa szólásában letöltött nekem a netről az hirtelen kielégíti kiváncsiságom, most még konkrét kérdésem nincs, nem is lehet több okból sem, egyrészt én nem az a fajta faszi vagyok aki nekiesik a mocinak egy inbuszkulcsal és tíz perc múlva meglóbálja feje felett a főtengelyt, ( bár átnézegettem felületesen a motrot idomokat, tankot leszedtem, házi barkácsolásnak, kokányolásnak nyomát így első nekifutásra nem láttam, minden nagyon gyárinak tünt) másrészt még abban a sádiumban vagyok, ha heti kétszer kijutok a raktárba akkor először körbecsodálom, megsimogatom, majd ráülök a mocira behajolok a plexi mögé és brümmögök hozzá mint a motorosbéka a zsaru zenéjére. Konkrétabb kérdések nyílván majd használat során fognak felmerülni és ezeket majd akkor szeretném feltenni nektek, de majd csak tavasszal
Hy!
Nagyon köszi a gyors választ.. na hát annyiba nekem is jó volna egy ilyen ülés pláne ha kényelmes is, majd lesem az ebay-en hátha beleszaladok egybe,ezek használt cuccok(az ebay-en)?
Jó volna egy hátsó ülés mert kiszakítottam anno, béna voltam... a fekete ülésed mennyibe adnád? írd meg milyen motyóid vannak még.
Hali gyikarc01 !
Az ülést az ebay-en vettem, franciából jött, és asszem 45000ből ért haza (ez a Bagster,amin ilyen zöld betét van),ami az adatlapomon van fekete első ülés,azt pedig csináltattam,jó a gyári hátsó üléshez és a púphoz is.Már az is jóval magasabb és komfortosabb,mint az eredeti. A fekete eladó
Az eleje pedig : a fejidom új Z1000-é, a telók fékekkel 636-os ninja meg a felnik is.
Van pár eladó motyóm az eredeti alkatrészekből,ha érdekes...
Ha könnyen indul hidegen és az alapjárat is stabil esetleg még a fordulatot is könnyen visszaejti akkor valöszínuleg OK lesz a gép! Remélem nem kell hozzányúlnod!
Én csak azért írtam hogy tudd milyen áron mennek az alkatrészek ha kellenek hozzá!
Soha ne kelljen!
Hali! Én úgy tudom 139 Le '96-tól 141 LE
215 Kg szárazon!
Angol szerelési könyv van nekem hozzá! Én már leszedtem!
A '96-'97 modellen hatdugattyús fék van elől és utaskapaszkodóval látták el!
Hello! Muszaki adatokat mi sem tartunk fejben mindig, tobbe-kevesbbe pontos leiras rengeteg van a neten, pl. itt. Egy angol nyelvu Service Manual kering a neten a Te tipusodhoz, most probalom levadaszni Neked. Hidd el ez egy eleg segitokesz forum, de azert Te is megtehetsz annyit, hogy konkretabb kerdeseket teszel fel. Atnezed a motort, mi, hogy van megoldva es azzal kapcsolatban pontosabb kerdeseket iranyitassz felenk. A kerdes a muszaki dolgoktol a vezetestechnikaig barmi lehet. Mindenben g...ijok vagyunk.
kösszépen:)
megnézem majd hogy mi ottan a szitu, azt lehet inkább veszek egyy újat...majd kiderül...egyenlőre most pesten leszek pár napot.. kösz a segítséget!
A 3869-es hozászólásommal kapcsolatban, köszönöm seducertt és basi 2 hozzászólását, bár remélem nem rögtön blokkcserével kell kezdenem, majd az idényt. Megmondom öszintén egy kicsit részletesebb képet szerettem volna kapni tényleg főleg alapdolgokról, mint pl. hány kiló, hány le, mit ér az air ram, stb egyéb műszaki adatokról, mert higyétek el egy közel 14 éves géphez már nem mellékelnek gépkönyvet magyar fordítással. A neten sem találtam ehhez a típushoz semmi használhatót kivéve ezt a fórumot. Azt, hogy az egész fórumot elolvassam nem rossz ötlet, de ez kábé annyi volna mint Tolsztoj "Háború és Béke"-je, sajna nekem nincs karácsonyi szünet. Szerintem most a hidegben úgysem sokat motoroztok, tehát mivel k--vára ráértek irhatnátok pár sort. Ja az adatlapomat úgyahogy sikerült kitöltenem a horgászversenyen meg nem fogtam ló---rt se. Irjatok.
Esetleg eladó ZX10R 2006-os injektorok?