Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy kingmidas !

Nagyon jól sikerült a masinád gratula az ülésed felől érdeklődnék milyen...? Hol tettél rá szert,és mennyiért? az elej az Z 1000- é..?
Valaki kérdezte honnan vannak ezek a jó képek:
nyálcsorgatós amcsi pickupok
Helo! En a sima Windows rajzprogrammal csinaltam (paint). Kicst ugyeskedve ossze elehetett hozni, de komoly feladatokhoz nem jo. En nem vagyok grafikus, nem tudom hasznalni a komoly foto-szerkeszto programokat. Emiatt csinaltam a pant-tel, azt legalab tudom hasznalni. pl. Photoshoppal vagy Corel-Draw-al, vagy Isten tudja meg hany ilyen van, biztos szebb munkat lehet vegezni. Forumon nyalat raverni ez is jo volt...
Hellósztok!

fehércápa 380 megmondanád nekem milyen programmal csinálod ezeket a képeket?egyszerű vagy bonyolult megcsinálni a motort
Egy jó vízhűtésnél nem olyan lényeges (a nagy fúvóka miatt alapból több a kaja), viszont csoppereknél a hátsó hengert így hűtik.
Igy van, a DynoJet kitben is elter a szelso es a kozbenso hengerekbe valo keszlet! (Bar allitolag, csak az F1-F2-be valo ilyen, a tobbinel 4 egyforma keszlet van.)
Sportdob +10% ha szűrő is van akkor 15% fúvóka növekedés, a középső hengereknél érdemes még egy picit nagyobbra venni a hűtés miatt. A rugókat meg ki kell tapasztalni, az jobb csukló és temperamentum függő is. A tűt nem biztos hogy kell újat faragni, a rugócsere is megúszható! Sokan elfelejtik az alapjárati fúvókát is, emiatt városban nagyon tud melegedni sport szűrővel/dobbal. Szerintem...
Az összekötő megvan hozzá és benne van az árában, csak egy dob kell hozzá, azt meg a legegyszerűbb megcsinálni. Ha komolyan érdekel a cucc kapsz hozzá ajándékba egy E betűs gixerdobot.
Ezt anno en is megkaptam olyan apr obb hibalehetosegek merlegelesevel, mint pl. vazrepedes... Semmi gond nem volt a szamarral persze...
Hali ,na te is jól elrémiszted az újj tulajt
Hali Furti!
Megnéztem a termosztátot!
58-62 °C-nál kell nyitnia! 95 °C -nál 8mm es nyitásnak kell lenni!
Szerintem is!
én a motulról áltam át valvolinre (fonetikusan ) és szerintem sokkal jobb!
igen jól tudod csak a simónak a mentes része kisebb ha jól tudom
ja és ha jol tudom akkor a simson fuvóka ugyan az mint a kilencesé ugyhogy inkább azon próbálkozz a fúrással
akor ha jó 98 99 évjárathoz akor 100% hogy kell dobot énis tudok csinálni nekem csak az öszekötő cső jelent próblémát de azt meg szolokon van egy srác aki dobokat csinál és az tud öszekötőt is csinálni
otthun vagy? akkó elvinném a fékbetéteket:)
Megvan a fékbetét! 10 ért odaadom a két párat!
Hűtőfolyadék? Menj ki a Langhmárhoz! Én most vettem! Alu rendszerhez is jó! 980 Ft 1 liter koncentrátum! (-72 °C) Piros színű!
A dolog nyitja nem is a kivitelezhetosg, hanem maga a meretezes. En korabban kerestem, de sehol sem talaltam egyertelmu leirast arrol, hogy milyen fuvokakat es tuket kell csinalni. Sajat szellemi tokebol persze tudtam volna szulni ezt-azt, de attol kicsit elment a kedvem, mert azert a sornegy blokkban egy kiserlet az legalabb felora szarozas, de inkabb egy ora. nem jo, akkor valtoztatunk. ujra esztergalyos, masnap megint proba. meg rosszabb. akkor, mas iranyba valtoztatunk.... stb. egyhengeres 2T-nel meg jatszom ezt a mutatvanyt szivesen. Tu be, proba, szarabb, tu vissza, bepattint, mehet... Ninjanal ez bonyolultabb jatek. De en is azt mondom, hogy nem erdemes jetkitet venni, ha van mas alternativa is.
nekiláttam a téliesítésnek...kicseréltem pár dolgot, kimostam minnyá a légszűrőt mielőtt föltöltöttem vóna benzinne...akksi kiszed föltölt desztvízze+tőttés...lecserélem a fékolajakat, mert megint megbarnultak kicsit...illetve a vizet akarom lecserélni meg a fékbetéteket...

Basi 2: megvan még neked a fékbetéteid amit árultál? illetve mennyibe lenne a moccomhoz egy termosztát? meg a vízről is volt ittend vita hogy a hűtőviz oxidálja az alut,, te mit ajánlasz? leszarom ha drága, de a lehető lgjobbat akarom ami nem oxidálja az alut..
Plusz egy CNC esztergályos aki az állítható tűket megcsinálja!
Házilag is nagyon egyszerűen kivitelezhető a dolog: panelfúró (ha kell 3000Ft hegyekkel) és 4 gyengébb/rövidebb rugó, karburálás és lesz egy kilencesed ami úgy reagál a gázra, mint egy ZX10. Ha van 3 rugód egyet adok ajándékba
A rendszer a barátomnál van (tőlem 100km-re), szép sötét titánium színű, a dobot már elhasználtuk egy másik kilencesre. Rugós összekötésűek az elemek, néhány rugó hiányzik, egyébként hibátlan a cucc. Ha komolyan érdekel elhozom tőle.
Kb. így néz ki (ez egy busáé, mellette a gyári):
hindle
Minden eleme szétszedhető, akár fel is tudom polírozni.
Ha dobot szeretnél hozzá itt a kép, vagy tudunk készíteni savállóból: