Helo! En a sima Windows rajzprogrammal csinaltam (paint). Kicst ugyeskedve ossze elehetett hozni, de komoly feladatokhoz nem jo. En nem vagyok grafikus, nem tudom hasznalni a komoly foto-szerkeszto programokat. Emiatt csinaltam a pant-tel, azt legalab tudom hasznalni. pl. Photoshoppal vagy Corel-Draw-al, vagy Isten tudja meg hany ilyen van, biztos szebb munkat lehet vegezni. Forumon nyalat raverni ez is jo volt...
Igy van, a DynoJet kitben is elter a szelso es a kozbenso hengerekbe valo keszlet! (Bar allitolag, csak az F1-F2-be valo ilyen, a tobbinel 4 egyforma keszlet van.)
Sportdob +10% ha szűrő is van akkor 15% fúvóka növekedés, a középső hengereknél érdemes még egy picit nagyobbra venni a hűtés miatt. A rugókat meg ki kell tapasztalni, az jobb csukló és temperamentum függő is. A tűt nem biztos hogy kell újat faragni, a rugócsere is megúszható! Sokan elfelejtik az alapjárati fúvókát is, emiatt városban nagyon tud melegedni sport szűrővel/dobbal. Szerintem...
Az összekötő megvan hozzá és benne van az árában, csak egy dob kell hozzá, azt meg a legegyszerűbb megcsinálni. Ha komolyan érdekel a cucc kapsz hozzá ajándékba egy E betűs gixerdobot.
akor ha jó 98 99 évjárathoz akor 100% hogy kell dobot énis tudok csinálni nekem csak az öszekötő cső jelent próblémát de azt meg szolokon van egy srác aki dobokat csinál és az tud öszekötőt is csinálni
Megvan a fékbetét! 10 ért odaadom a két párat!
Hűtőfolyadék? Menj ki a Langhmárhoz! Én most vettem! Alu rendszerhez is jó! 980 Ft 1 liter koncentrátum! (-72 °C) Piros színű!
A dolog nyitja nem is a kivitelezhetosg, hanem maga a meretezes. En korabban kerestem, de sehol sem talaltam egyertelmu leirast arrol, hogy milyen fuvokakat es tuket kell csinalni. Sajat szellemi tokebol persze tudtam volna szulni ezt-azt, de attol kicsit elment a kedvem, mert azert a sornegy blokkban egy kiserlet az legalabb felora szarozas, de inkabb egy ora. nem jo, akkor valtoztatunk. ujra esztergalyos, masnap megint proba. meg rosszabb. akkor, mas iranyba valtoztatunk.... stb. egyhengeres 2T-nel meg jatszom ezt a mutatvanyt szivesen. Tu be, proba, szarabb, tu vissza, bepattint, mehet... Ninjanal ez bonyolultabb jatek. De en is azt mondom, hogy nem erdemes jetkitet venni, ha van mas alternativa is.
nekiláttam a téliesítésnek...kicseréltem pár dolgot, kimostam minnyá a légszűrőt mielőtt föltöltöttem vóna benzinne...akksi kiszed föltölt desztvízze+tőttés...lecserélem a fékolajakat, mert megint megbarnultak kicsit...illetve a vizet akarom lecserélni meg a fékbetéteket...
Basi 2: megvan még neked a fékbetéteid amit árultál? illetve mennyibe lenne a moccomhoz egy termosztát? meg a vízről is volt ittend vita hogy a hűtőviz oxidálja az alut,, te mit ajánlasz? leszarom ha drága, de a lehető lgjobbat akarom ami nem oxidálja az alut..
Házilag is nagyon egyszerűen kivitelezhető a dolog: panelfúró (ha kell 3000Ft hegyekkel) és 4 gyengébb/rövidebb rugó, karburálás és lesz egy kilencesed ami úgy reagál a gázra, mint egy ZX10. Ha van 3 rugód egyet adok ajándékba
A rendszer a barátomnál van (tőlem 100km-re), szép sötét titánium színű, a dobot már elhasználtuk egy másik kilencesre. Rugós összekötésűek az elemek, néhány rugó hiányzik, egyébként hibátlan a cucc. Ha komolyan érdekel elhozom tőle.
Kb. így néz ki (ez egy busáé, mellette a gyári): hindle
Minden eleme szétszedhető, akár fel is tudom polírozni.
Ha dobot szeretnél hozzá itt a kép, vagy tudunk készíteni savállóból:
Nagyon jól sikerült a masinád gratula az ülésed felől érdeklődnék milyen...? Hol tettél rá szert,és mennyiért? az elej az Z 1000- é..?