A bankjegy temahoz annyit, hogy - bar en egyaltalan nem nezek TV-t - tegnap sikerult elkapnom a TV-bol (apam nezte) az evszazad hiret: "A Papa a arra kerte a vilag bankjait, segitsenek megoldani a valsagot!" Valami baj lehet odafonn, ha Isten foldi helytartoja is ennyire anyagiassa valt. Eddig eleg volt, ha fellepunk a gyulolet ellen, ha szeretjuk embertarsainkat stb. Mostmar nagy a gaz, nem art ha a bankok pumpalnak egy kis lovet a vilagba! Ahogy a bankokat ismerem, valoszinuleg nem fognak tudni ellenallni a KATOLIKUS szentatyank keresevel.... Elkeseritoen vicces es persze korantsem biztos, hogy igaz, hiszen a hiradoban mondtak. Ma itt tartunk. En ezzel mar nem is foglalkozom....
Elég drágán veszed barátom. Nálunk 100%-ban hígítható bázis festék tetszőleges színben 6000 pénz. Felhígítod és 3200-ban van egy liter bázis, amit tetszőleges fényű lakkal lefújhatsz. A candy drágább az 12000 volt a Lambo narancshoz.
Hát az első sárvédő ugyanaz,mint a 2003-04 636-osé,ebből következik,h a ninja telójára passzol a Z sárvédője!
Sőt én beleoperáltam a Z felnijét is a ninja telóba, de nemrég sikerült elcserélni bontós cimborámmal a felniket a ninja saját felnijeire (ill. ezek a mostaniak már a 2006-osé) plussz lefújattam szép feketére és kész is! meg rendeltem hozzá fasza tarajos tárcsát. Szal van 1 pár gyárim eladó ,ha vkit érdekel ,a 98előtti 9-esre jók!
A hátsó villa 2002-es 600-as ninjaé, mert a 2003-asnak már 5mm-rel vastagabb a villatengelye.
A sárvédő pedig öszvér! Se nem Z senem ninja, ill. mind2 ,zx láncvédője van összevarázsolva a Z sárvédőjével és fényes feketére fújva!
Erről jut eszembe, érdekel vkit 7000 Ft/ literért oldószeres (nem metál) sima fekete festék? 3.5literes a kiszerelés,fém dobozos, a készlet erejéig ! viszonyításképp,nemrég vettem suzukihoz az 1.5 deci volt 4900 Ft
Csak szép mély fekete van
OK! En ugy ertettem, hogy az R1-en gyarilag also ivu (forditott) lengovillat tegyuk a ZX-10R-be felso ivre szerelve (klasszikus modon) - tehat az R1-hez kepest forditva....
Hat a 2004 Z750, Z1000 els sarvedoje asszem azonos. Amugy azt nem en vagtam a kepre. A farokidom Z1000 keprol szarmazik, ami azonos a Z750, ZX-636R faroidommal.
Ahol mi szintereztetünk, ott tudnak rücsiset is.
Van egy csomó minta lehet válogatni.
Üdv
Nem tudjátok véletlenűl,hogy a mph-ben mérő és számoló órát át lehete-e állítan,hogy km-ben számlálja a megtett utat?
kb.: 6000ccm, 2 supercharger, stb.
Elírtam az árat! 4700 Ft! így már azé jobb nemde
Sőt én beleoperáltam a Z felnijét is a ninja telóba, de nemrég sikerült elcserélni bontós cimborámmal a felniket a ninja saját felnijeire (ill. ezek a mostaniak már a 2006-osé) plussz lefújattam szép feketére és kész is! meg rendeltem hozzá fasza tarajos tárcsát. Szal van 1 pár gyárim eladó ,ha vkit érdekel ,a 98előtti 9-esre jók!
A hátsó villa 2002-es 600-as ninjaé, mert a 2003-asnak már 5mm-rel vastagabb a villatengelye.
A sárvédő pedig öszvér! Se nem Z senem ninja, ill. mind2 ,zx láncvédője van összevarázsolva a Z sárvédőjével és fényes feketére fújva!
Erről jut eszembe, érdekel vkit 7000 Ft/ literért oldószeres (nem metál) sima fekete festék? 3.5literes a kiszerelés,fém dobozos, a készlet erejéig ! viszonyításképp,nemrég vettem suzukihoz az 1.5 deci volt 4900 Ft
Csak szép mély fekete van