A 60-eveseknek valo a Zephyr 750, vagy a ER-5. A chopper pedig haborus veteranoknak volt valo Nevada allamba, de nekik is csak 1962-ig volt jo. Azota teret nyert ott is Kawasaki es az amcsik is gyorsan rajottek: a sufniban osszelapatolt vilaghaboru elotti szartalicskaknal letezik jobb motor.
Én is inkább maradok a spotnál de ha elér az ember egy kort akkor már nembiztos hogy megtud bírkózni egy lóerő gyárral.Ezért mondtam hogy egy idő után engedni kell a kornak bár szeretnék még 60évesen is pályázni amire sajna kicsi az esélyem
Amennyivel kenyelmesebb hosszu tavon, annyival kesobb is ersz oda.
Egyebkent en ahany chopperessel beszeltem, mind azt mondta, hogy rohadt kenyelmetlen. Persze azok limonade-joe-k, lehet hogy csak finnyasak es nem is szeretnek motorozni. Ha szeretnenek, nem vennenek choppert.
sedu te mit szólsz a festett idom garnitúrákhoz? láttam az ebay n egy csomót és elég korrekt áron,az egyik haver gondolkozik rajta neki 636osa van.Van valami tapasztalatod erről?
Egyebkent en ahany chopperessel beszeltem, mind azt mondta, hogy rohadt kenyelmetlen. Persze azok limonade-joe-k, lehet hogy csak finnyasak es nem is szeretnek motorozni. Ha szeretnenek, nem vennenek choppert.