Igen, a 2006-os R1 villa nagyon fasza! Hosszu, de mivel jo trapezos, nem tunik annak. Vajon at lehet ugy fuzni a himbat rajta, hogy fejjel lefele bemenjen a ZX-10R vazba?
Hátöööö... ja tetszik !
De nem igazán érdekel,h mit szólnak,magamnak csináltam,nem kiállításra! Az asszony meg amúgyis veri a sisakot ha nem előre nézek
Szép lett a vasad! már többször nézegettelek a z-s fórumon...élőben biztos mégütősebb...modjuk személy szerint nekm jobban teszik a régi z első lámpa...de egyébként tényleg ütős...szép az ülés, biztos nem egy kényelmetlen darab...egyébként meg nem az a lényeg hogy kinek mi tetszik mert mindig mindenki fikázni rajta valmit hogy ez jobb meg az jobb, hanem az a lényeg hogy neked tetszen..és nem hiszem el hogy nem nézik meg a csajok
Hát most,h már van rutinom az építkezésben,simán belefognék egy ilyen 10-es project-be,cimbi most faragja a 12-est,az is fasza lesz!
De ez valóban szép is lenne,meg amit lehajigálnék róla(idomok,eleje) abból simán lehetne venni Z1000 felső villahidat meg 1 fejidomot és már kész is! És sztem is maradandó a formavilág! Sőt ,nekem nem is tetszik a fiatalabb verzió! Ha a motorját valahogy uralhatóvá lehetne tenni,és miértne lehene,akkor tuti kéne egy ilyen,ezt már nem kéne piszkálni,h menjen meg futómű meg ilyenek. És mit lehetne vele alázni
Addig gyönyörködök a sajátomban,egyenlőre bőven elég,még ezt sem tudom kimotorozni
A napokban készültem el vele! Ha már Zépítés,akkor ...
Hat ebben biztos igazad van! Sot, minden tenyszeru megallapitasban igazad van. En mindenesetre almodozos tipus vagyok, szeretek kombinalni a dolgokkal. Egy ilyen ZX-1000R-t azert megis szivesen epitenek, minden lehetseges bosszanto hatranya ellenere, mert a 180LE-t egesz egyszeruen nem tudom figyelmen kivul hagyni. Leattelelezve mondjuk egy Z750-es vegsebessegere (230), abba bele se merek gondolni mit muvel (mivel a munkahelyemen vagyok es nem akarok a gatyamba elvezni). Akarhogy is vesszuk az 6-ban egykerekezne.... Aaaaah! Sokminden folott szemet tudnek hunyni egy ilyen mopeddel. F...szt erdekli, hogy razza a kormanyt, ha soha nincs a foldon a kerek!
Gondolom a 2006-os R1 villa elég hosszú
Majd tavasszal kipróbálod az én Zémet és nem fog érdekelni a 10-es project. Mivel rövidebb a sportgép ezért idom nélkül elég idegesen viselkedik, főleg nagy sebességnél. Az egyik barátom már megjárta egy ilyen CBR-rel. Én maradnék a helyedben egy 2003-as Z1000-nél esetleg 636 első-hátsó futóművel fékkel. Azt a 125-130 lovat pillanatok alatt fel lehet húzni 140-re és az már utcára elég kell hogy legyen főleg 1 személyre. ingyen photoshop
Színe természetesen ilyen:
Hat, ha egyszer csinalok, akkor annak csodajara fog jarni a vilag! Az ici-pici hatraltato korulmeny, hogy ehez kell egy egesz ZX-10R meg egy fel Z1000. Jelenleg egyik sincs es sajna mindketto eleg draga motor....
(Nekem amugy a Z750 fejidom joban tetszik. Lehet, hogy en azt hasznalnam hozza.)
Majd meg rajzolgatok, csak megtanulok hasznalni valami jobb foto-szerkeszto programot, mert ezzel a Paintbrush-al csak vacakolni lehet. Milyen szinben lenne jo egy ilyen vas, mit gondoltok?
Az a formatervezo, aki a 2004-es Z1000/Z750 dizajnt kitalalta, az azthiszem tenyleg maradandot alkotott. Akarhogy szabtam at ezt a kepet Z1000 farokidommal sehogy nem jon ki olyan jol, mint a Z1000 alakja, ugyanis ez a ZX-10R egy arcatlanul rovid motor, kozel 5 cm kisebb a tengelytavja, mint a Z1000-nek. Marpedig igy a hatulja csak nem az igazi . Valaki mondjon egy olyan sportmotort, aminek a lengovillaja ugyanilyen szep kifli, bemegy a ZX-10R vazba, de mondjuk 4cm-el hosszab! Azt bele es kesz lenne a vilag legjobb nakedje, ami
KURVA!
- jol nez ki
- eros
- konnyu
- fordulekony
- jo a futomuve
- jo a fekje
- kompakt (a tobbi lecsupaszitott sportgep takonlmanynak tunne mellette)
Egy ilyen masina csaknem (csaknem, csaknem - rohadt elet! ) olyan jol nez ki, mint egy Z1000, de minden muszaki parametereben utcahosszat ver ra. Elegendo azt emliteni, h 50 LE-vel erosebb es 30km-el konnyebb!
Mai mottom: "Ha bele doglok is csinalok egy ilyet. (Ha csinalok, bele is doglok.)"
Szép a Z. Először én is ki akartam cserélni az ülést, aztán megszoktam! Jól szuperál az új műszerfal?
De nem igazán érdekel,h mit szólnak,magamnak csináltam,nem kiállításra! Az asszony meg amúgyis veri a sisakot ha nem előre nézek
Hát most,h már van rutinom az építkezésben,simán belefognék egy ilyen 10-es project-be,cimbi most faragja a 12-est,az is fasza lesz!
De ez valóban szép is lenne,meg amit lehajigálnék róla(idomok,eleje) abból simán lehetne venni Z1000 felső villahidat meg 1 fejidomot és már kész is! És sztem is maradandó a formavilág! Sőt ,nekem nem is tetszik a fiatalabb verzió! Ha a motorját valahogy uralhatóvá lehetne tenni,és miértne lehene,akkor tuti kéne egy ilyen,ezt már nem kéne piszkálni,h menjen meg futómű meg ilyenek. És mit lehetne vele alázni
Addig gyönyörködök a sajátomban,egyenlőre bőven elég,még ezt sem tudom kimotorozni
A napokban készültem el vele! Ha már Zépítés,akkor ...
Majd tavasszal kipróbálod az én Zémet és nem fog érdekelni a 10-es project. Mivel rövidebb a sportgép ezért idom nélkül elég idegesen viselkedik, főleg nagy sebességnél. Az egyik barátom már megjárta egy ilyen CBR-rel. Én maradnék a helyedben egy 2003-as Z1000-nél esetleg 636 első-hátsó futóművel fékkel. Azt a 125-130 lovat pillanatok alatt fel lehet húzni 140-re és az már utcára elég kell hogy legyen főleg 1 személyre.
ingyen photoshop
Színe természetesen ilyen:
(Nekem amugy a Z750 fejidom joban tetszik. Lehet, hogy en azt hasznalnam hozza.)
Majd meg rajzolgatok, csak megtanulok hasznalni valami jobb foto-szerkeszto programot, mert ezzel a Paintbrush-al csak vacakolni lehet. Milyen szinben lenne jo egy ilyen vas, mit gondoltok?
Limited, Advanced, Special, Edition and Version.
KURVA!
- jol nez ki
- eros
- konnyu
- fordulekony
- jo a futomuve
- jo a fekje
- kompakt (a tobbi lecsupaszitott sportgep takonlmanynak tunne mellette)
Egy ilyen masina csaknem (csaknem, csaknem - rohadt elet! ) olyan jol nez ki, mint egy Z1000, de minden muszaki parametereben utcahosszat ver ra. Elegendo azt emliteni, h 50 LE-vel erosebb es 30km-el konnyebb!
Mai mottom: "Ha bele doglok is csinalok egy ilyet. (Ha csinalok, bele is doglok.)"
Ime:
csá
ilyen az álom