Hello.Hát erre én is kiváncsi vagyok,ki hogy csinálja .Bár szoktam járni nézelődni oda,még nem indultam gyorsulásin de most hogy van esélyes mocim most talán próbálkozni fogok.Kategóriák hogy vannak?Nem emlékszem.Köszi a segítséget a téli tároláshoz-természetesen megfogadom a tanácsokat-jól jöttek
Na ebben adjatok vmi okos tanácsot! Én azt is hallottam 2.ban kell rajtolni akkor nem emeli el az elejét, nem pörög a hátúlja Hát nem tom. Nem régóta moccozom még csak 4 éve 2év 6r most 9.
Ez tavasszal történt ! Haverral mentem 1et. Az volt életem első gyorsulása a kis Zvel, csak egy kicsit rövidebb áttétel volt rajta. Havernek R6osa van, erősebb és sokkal könnyebb,min 20 kiló. A bal oszlop volt az én eredményem. Szal elvertem a Z-vel az R6-ot.
És Igen,mitsem ér az erő,ha nem tudják uralni,irányítani !
Tavasszal jön vki gyorsulgatni,csiszolni kéne az időn kicsit,11-alá kéne menni meg alázni a sok f@szkalapot
Egy jó pilóta egy jól eltalált áttétellel egy majdnem széria motorral is "csodákra" képes még ezen a 10 mp körüli szinten versenyzők között!Nem bántani akarom őket,de a gyorsulási versenyeken sokszor sírni lenne kedvem azon,hogy sok versenyző nem ismeri a saját motorját,hogy abból hogy tudja kihozni a legjobb időt/váltás/!Húzatják szabályzásig,aztán csodálkoznak,hogy rossz az idejük meg elverték a szájukat!
Na jó,csak tudod Te is,hogy azon a szinten már ahhoz,hogy egy pár tizeddel jobb időt menj,ahhoz ott már nagyon bele kell nyúlni a masinába!Itt Nyíregyen nyáron a/szar/ gyorsulási versenyen is volt egy szériának tűnő 9-es,ami verte a nagyokat/R1,ZX10,Busa,GSX-R 1000!/.Egy kék színű.
192le keréken! 100nm feletti nm, gyári 953ccm blokk, kompresszor és nitró ami még +60-70 izmos paci. Van egy másik ilyen, azt utcán is használja a srác. Most készülnek a 220 lovas beállításra, de a kuplung nem nagyon bírja. Ehhez képest nem mennek túl jó időket 9.7.
Tulzas nelkul allithatom, hogy jol nez ki. Bar en nem szeretem az ennyire futurisztikus elkepzeleseket. Az elso Z szeria szuper, a 954-es szuper, a ZXR 750 a ket lampaval ket legbeomlovel szuper!
Hanyas évjáratú R6 volt?
És Igen,mitsem ér az erő,ha nem tudják uralni,irányítani !
Tavasszal jön vki gyorsulgatni,csiszolni kéne az időn kicsit,11-alá kéne menni meg alázni a sok f@szkalapot
Na itt egy vagányabb szétesixer:
Ne tartsátok vissza a véleményeiteket!