Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Enyémben 55000-km van de nincs vele semmi gond.6000 alat eszik kb 1liter olajat.Megy mindt a meszes.
mellesleg ez a km es dolog tényleg érdeks 2000res gépekben 18e km elég furi. az enyémben 51 van de tökéletes a hangja és még szerintem simán kibir mégegyszerennyit hozzányúlás nélkül..ha én hajtom mondjuk faterom is mazsimotoros= 6 éve vett egy zsírúj 800as marauder és van benne 12e km...no comment
Tudom, hogy hülye vagyok mert tudom, hogy ilyen állapotút megyszer nem fogok találni. De sajna be kell látnom már "ennyi idősen" hogy vége a gyerekkornak.. kevés vagyok ilyen fizu mellett a hobbiaimat fentartani. és vagy megtartom a hobbijaim mazda rx7 és a kawám és minden pénzem rájukmegy és zsiroskenyeret eszek. vagy eladom mindkettőt és veszek egy új olsón fentartható kocsit amival tudok a-b be menni esőbe télen, és emellett tudok egy picit élni...sajna ezek vannak...nem születtem milliomoscsemetének, nincs "überfasza" 150ezres keres keresetem, mondjuk még mindig szerintem nem panaszkodhatok...ezért kell eladnom sajna...
Ént tavaj 14000-ret mentem,idén 9-et.Én is bírom az ilyen dumát-55 éves orvosé volt aki alig van othol.Van aki ezeket a baromságokat el is hiszi?
És a jó szándékú!
Biztosithatlak,itt joval több a hozzáértő emberke mint a többi topicban.
Akkor majd körültekintöbb leszek, és ha nektek nem fáradság kikérném a véleményeteket mielött megnézem.
Bízok a tapasztaltabbakban és örömmel veszem a segítséget, hátha tanulok belőle
Soooook!
Az a baj főleg ezekkel a 15 ezres motorokkal,hogy ha mondjuk 25 - 30 lett volna bennük,akkor még valószínűleg nem is tekerték volna vissza az órát!Szerintem!Na de akkor mennyi az annyi?!?
Helló érdeklődnék,hogy 98-99-00 ZX9-re oldal idomja nincs valakinek elfekvőbe
Hát igen,nagyon át kell nyálazni egy motort vétel előtt.
Szóval nem csak én gondolom így!Sokszor túl szépek az eladási történetek ahhoz,hogy igazak legyenek!
Én is inkább zsiros kenyeret ettem,de tankoltam a motorba!Csak hogy mehessek!
Pontosan. Havi 300km az max. 1,5 tank benzin. Nevetséges. Engem nem vet fel a pénz de eddig minden motoromba beleraktam 10 000km évente.
Ja,ja!Egy értelmes,valamirevalo motoros legalább 5000-et belerak 1 évben.Ezek az áll km-ek kamuk biztos,hacsak nem a raktárban volt a motor az eladása napjáig.
Valóban szépnek látszik az a motor,csak ÉN k.rvára nem hiszek az ilyen 15000 kilóméterekben!8 évesen.Ez kb.2000 km évente.Ha számolunk 7 motorozható hónappal évente,akkor az nincs 300 km sem havonta,szezonban!Napi 10 km.Kamu!Nem mondom,hogy nincs ilyen motor,csak az a baj,hogy Magyarországon minden motor ilyen,főleg ami kereskedőnél van! Egy Kawának pedig az legyen a legnagyobb baja,hogy ZŐD!
Nekem már tele van a gépem velük,remélem marad belőlük jövöre
http://www.hasznaltauto.hu/2476865_kawasaki_zx9r_2000
S
zerintem ez szép, csak Ződ.
Ez nem, mert az ezüst motor úgy húzta az utolsó kanyarban, hogy elforgott a kerék. Azt hitte, hogy nagyobb előnye van, próbált a biztonságosra menni. Szerintem.
Más. Motort egy hónappal ezelőtt volt érdemes venni, akkor nagyon padlón voltak az árak. Februárban (amikor már nem esik rád a 30k regadó) akkor már a legmagasabb áron (+100-200k) tudod csak megvenni a vasat, ráadásul jövőre valószínű drágább is lesz az átírás, ami most is 50-60K. Szolnokon van egy kereskedő srác, akinél jó áron vannak motorok, 636-os azt hiszem most is van nála. Ha megkéred szerez neked kilencest is.
Két embert nem javaslok, az egyik Ébert, a másik Újhelyi Imi. Mindkettő nagyon törött motorokkal "varázsol".
Ha Z érdekel abban esetleg tudok segíteni.
Használtauto.hu,van egy pár!
Ne baszd el,várj januárig,és sporolsz pár tanknyi benyát!
Ez is bunda volt? Biztosan

http://www.youtube.com/watch?v...
Szép az a motor furti!Miért adod el?Ha lenne lovém istenemre megvenném!
Akinek január elsején a nevén van a motor/vagy autó/,az fizeti az egész évi teljesítményadót.
Várhatok januárig :) nem ismerem a kis trükköket :)
Amúgy ha valaki tud eladó ZX9R-t 2000-es évjárattól az írjon e-mailt: batairoland@gmail.com