Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

En is mentem kb.150 kilométert,szuper volt.Nem tudom nektek hogy bír ki 8-9000-ret a gumi.Nekem 5000-től még soha nem bírt ki többet a zsír új.De a nagyon puha csak 3000-ret.
De jo lehetett,irigyellek ám komám!
Nem baj,eljön az én időm is,aztán jajj nektek ,mindenki huzodjon előlem!
Jóóó volt!
Biztos feldobtak egy "kis" lovét ennek a köcsögnek,hogy szakadna meg toyotástol.
átmentünk gyulára a haverokkal az a sok motoros nem semmi volt anyian voltunkaz utakon,csaba után meg egykiss hajsza volt ,jött az adrenalin
az biztos hogy bunda volt büdös négus jövőre már nem lessz bajnok remélem
Amugy biztos motorozott ma mindenki aki tudott, mert nálunk is nagy rajzás volt
F1-et néztek biztos.Mocskos cigo,csak megnyerte,hála ennek a köcsög Glocknak.Felbaszta az agyam kurvára.
mi van alszik mindenki vagy nem motoroztatok?
gyerekek ez a mai gurulás nem semmi volt ilyen idő kéne karácsonyig
A használtautó.hu-n árulta a Free Car autókereskedés 800-ért legutóbb,de már nincs fent!
Szia.
Hol tudom megnézni a motort, vagy egy kicsit részletesebb leírást kapni róla mert érdekelne.
A festés meg tényleg 20-ból kijönne?
hello ez minek a telója meg menyi lene ez huf-ba ?
neked volt ez a kilencesbe ha jó árban van akor lehet érdekel majd február fele
esetleg ha tudolmég felteni ojan képet amin bene van a motorba az jó volna
Seducertt!
12-ért jó a slick,bár az tuti ,h 6-7 000 km-nél többet nem fog kibírni. nekem is volt,jól tapad,bár inkább pályára való,hideg időben rohadt gyorsan kopik és esőben is észnél kell lenni vele!
Cső
Már rájöttem, csak .jpg-et lehet feltölteni, az adatok pedig .pdf-ben vannak. Nekem ez magas.
Ha feltöltené ez a sz.r!
Az ígért adatok a kilenceshez!
ez benne van a pakliba de azért jó érzés a pályán menni, igaz egyenlőre csak szeretek de gyakorlással majd tudni is fog az ember. egyenlőre kecsón és ha az megy akkor megyünk örkénybe
A pályára értettem,nehogy ő zuzzon le téged valamelyik kanyarba
ezért kell olyan motor amit nemsajnál az ember, A ZÚZÁS MEG SZERINTEM SOKKALTA KÖNYEBB A KÖZÚTON ANYI A SOK SZEMÉT AUTÓS AKIK BETARTANAK, a pályán meg ha esel az meg csak a saját hibálya az embernek
Nehogy ő zuzzon téged!
Elég érdekes azért,az igaz hogy a 250es ek szivatnak de azért jó kis adrenalin bomba.Ezért akarok max egy 600asat pályára amit lehet zúzni
Szerintem nem is igazán élvezetes ekkora motorokkal olyan kis pályán erölködni nem?
Idén voltam egypárszor kecskeméten és elég gázos a kanyar vétel,de még utcán is érzek egy kis remegést nagysebességnél.Jövőre már nemszeretnék vele pályára menni inkább valami papírnélküli gépet szerzek és azt szadizom,ez elég nagy böhöm arra a pici pályára