Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi FehérCapa380 van,de egyenlőre a csíkozáson meg a kormány telón gondolkozom,Amúgy ha még meglesz akkor január végén visszatérhetünk rá addig még be kell sülyesztenem a lányomnak egy qadot.A jézuskának felkell kötnie a gatyát
Érdekes vélemény, de elfogadom.
Szerintem, Glock dupla vagy semmit játszott, és majdnem bejött.
viszont megajándékozta a világot egy nagy élménnyel.
szép napot.
Az a gond, hogy csak az utolsó fél körben lassult le látványosan, addig nagyon jól tartotta magát, ráadásul akkor már szinte teljesen elállt az eső, kezdett száradni a pálya. Kapott érte egy szép kerek összeget aztán bevágta a féket. Nem vagyok Massa drukker (a Schumit verő Kovalainen a favorit) de ez nagyon látványos bunda volt! Ha ezt a csapat társa csinálta volna a fekának a versenybíróság nem hagyta volna annyiban!
Köszönöm. Lehet hogy 2 komponensű gumit kellene néznem, csak annak az árából veszek 2-3 slicket. Vászonig soha nem motoroznék, mert egyszer vettem már le olyan kopott gumit, ami érzésre olyan puha volt, mint a kezemen a bőr, gyakorlatilag egy élesebb kavics kivághatta volna. Tavasszal felajánlom az én hátsó gumimat, füstölni-pályázni még jó lesz valakinek.
Még jó hogy lelassult.
Mentél már slick gumival vizes úton?
(má bocs ,hogy beleszólok)
Miért nem januárban veszel te!Nem neked kell fizetni a teljesitményadot!Ami nem kis összeg manapság,dehát te tudod,a te pénzed!
Komolyan gondolom.
Igazából december elején lesz esedékes a vásárlás, akkora jön össze a rá szánt pénz.
Emailbe írhatsz a gépről: batairoland@gmail.com
További szép napot mindenkinek, még talán egy kicsit kitart a naposabb idő, bár az út nagyon nyálkás :(
Szemét mocskos Glock,biztos feldobtak neki egy visszautasithatatlan összeget a végén.Sportszerütlen szemét banda!
Én az előző kilencesemet vágott slikkel vettem,és nagy meglepetésemre elment 4000 km.-t!Komolyan!Bár én esőben nem motorozom,de amúgy nagyon tapadt.Mivel a mintázata megegyezett valamelyik gyári utcaival,szerintem így a tapadása kb.olyan lehet esőben,mint normál társáé.Nekem az autópálya írta le végleg két személlyel,a Forma 1 -ről hazafelé már csak óvatosan ereszkedtem,mert kinézett a vászon a közepén!Szerintem kétszemélyes túrázásra ne ilyet vegyél,mert az hamar megeszi a közepét!De városba kanyarogni,ökörködni jó!
A gumi kopás a pilótán múlik: volt fenn hátul d207 2 Pest-Debrecen oda-visszánál lekopott a hátsó gumi fele, de akkor 1 óra alatt lezavartam 230 km-t.
A mostani motoromon még a gyári gumik vannak. Elől olyan 60%-os, hátul már max 1000km és cserélni kell. 8500 km van benne.
Volt FZ6s-emnél 7000-nél az első gumin alig volt kopás, a hátsó még 50%-os volt, bár a BT20 elég kemény (szar) gumi.
Nagy bunda volt az egész forma1. Nem hiszem el, hogy a kötsög kis tojtás addig hasonló időket ment a cigóval, aztán meg fél kör alatt 12 másodpercet lassult, úgy hogy még ki sem csúszott, akkor már az eső sem esett! Nagyon csodálkoznék ha a pirosak nem óvnák meg. Az utolsó három kört végigkiabáltam, aztán láttán a Massa és családja tekintetét. Aki látta biztosan hallotta a közönséget. Mi volt a reakció: Massának népünnepély a nigának kifütyülés és döbbent csend!
A volt motorom Budapesten a Fehér út 10 alatt (a Nagy Lajos folytatása) volt a FreeCar autókereskedésben. Ha valaki kipróbálta biztosan megvette annyiért.
Olyan slick-et szeretnék venni, amiben van minta is, az is -nagyon- csúszik esőben?
A képen látható állapotban (felpolírozva, kerekestől, 4 dugós fékekkel, fém fékcsővel, carbon sárvédő, Pazzaz kormány, stb) 110 bélást szeretnék érte. Ha kerék, vagy valami nem kell akkor persze olcsóbb.
Hello Zozo! Ha van mar elkepzelesed a 9-es kicsinositgatasara, akkor szolj. Van LED-es feher hatso lampam hozza. Sima stoplampa es index-szel kombinalt kivitel is van. Mindketto vadonat uj, dobozban kapod. A sima 18, az indexes 22 ezer. Termeszetesen barki mas is lecsaphat ra, mindketto ELADO! Mindketto igy nez ki:
Ha komolyan gondolod a mocivásárlást akkor irok róla dolgokat....egyébként röviden annyit hogy elég patent kis gép és ezt nemcsak én mondom és az ár is vicc érte...
Az ényém is eladó !
Hát ja. Idáig csak novicsento Pirelli Diablo-t tettem hátra, de 6000 körül kongatnak neki, pedig nem vagyok egy gumigyilkos típus
Most veszel motort?Semmi közöm,de mért nem vársz tavaszig,lehet hogy kicsit drágábban,de legalább felkészitett motort kapsz.
Akkor lehet elkelt :(
Pedig megnéztem volna szivesen
nemszoktam száguldozni de néha jólesik egy kiss sebesség főleg csaba és gyula között jó az aszfalt.De városban kimondottan jámbor vagyok
Az nem baj,csak a mama meg ne tudja!A kawa birja
Biztos finoman motorozol teso!
Nem huzatod ki mindegyik fokozatba
most gondold el én 16 évet vártam hogy ulyra motorom legyen de megérte,de megvárunk téged is.Amúgy meg úgy volt hogy orosháza fele jövünk haza csak a párom szolt hoyg sietni kell mert vendégek jöttek,lett is belőle egy kiss 290km-hra