Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó lesz facsemetére, ilyet szoktam húzni 4-5db ot,nap nem szárítja tövét kutya nem rágja a szárát. Volt 1olyan Slick köztük úgy 10éve,rá is volt írva Meklau 12lap.
Szevasztok trogerek
Tojás tarónak hogy darabja?
1 tucat használható gumit adok 1db. áráért. 120-tól 200-ig minden féle van benne. Utcai, sport és slick is. Keress meg privátban
jaja és ajtó van a házon és ablak és a szomszédnak is igy nem mond semmit ha látnám lehet is merném de nem biztos a városban sok mindenkit is merek,csak nem tudom hol lakik mikor dugod le ere az arcod
ahogy beérsz gyarmatra, a tivadari út keresztezödésénél balra a 2. ház... Enikö...
ez alap utánna gondoltam
éppen Petrov üti vágja a zsigulit
elsőkerék,telók,fejidom nélkül nehéz lenne......őőőőő akarom mondani talán 1 keréken el tudnék evickélni valameddig
szimering szimering szimering
Sehova
F1 van.
Csőváz anyaszomorítok ki merre ma?
Jó reggelt!

Sisak rekord idő alatt elkelt. Először nem tudta lecsukni a srác, aztán kettőnknek sikerült
nagyon helyes . .na majd holnap is teleszarjuk a 9es topikot ,pedig nincs is 9esünk . . . .
na lépek fódim megyek Győrfele biciglivel
kédem tüle mondom neki a semmi van?
ezekettes-ess
tanulj te is a mestertől! .
nem veszek,csak vennék 2diknak a nagy mellé .ha Buellem lenne akkor is azt mondanám,h a kawa a legjobb ,ez mán genetika éérrted..háá nórmális? nem. .
ez már tényleg kurva gyenge .ezeekettes azajó.vagy 1600os bigblokkos 220 lovas .
na jólvan kakazacsis te mé vesze buellt? ja bocs
semmi baja ,ez normál állapot egy buzukinál .arrafelé kawát nem árulnak?minek neked szutyuki? rendes motort vegyéé .