Angolul? Akkor pedig mindegy mert kínaiul is lehetne Én nem nagyképűsködök, nem lógok ki az átlagból nem beszélek idegenül...
Maradjunk annyiban ha jöttök, akkor letöltesz valami programot vágni, feltelepíted a drivert, megmutatod, hogy működik ez az egész hóbelebanc, most jövőhétig úgy sem lesz homevideó, mert hazajött a szomszédaszony férje a kamionozásból
Asszem Horváth Rudolfnál nyomja Gyöngyösön...
No, a CD nemfog kiesni a lejáccóbó.
Én jelenleg töltöm a kütyüt, így csak nézegetem. User manual van a CD-n, óvasgasd angolú van, nem kínaiul, úgyhogy megfogod érteni.
Micro SD kártya kell bele, arra rögzít. De ilyet bármelyik közértben kapsz. 8 GB ajánlott hozzá.
AVI formátumban készíti a felvételt, valami vágó szerkesztő programot tölts le hozzá, amivel a bénázásaidat, nem teszed közkincsé.
De mi van itt ma mindenkivel, mindenki a kameráját bütyköli?
Te azért nem mert nem kaptad meg én meg azért nem mert nekem magas ez az elektrotechnika mint nyúlnak a lórács...
Te leszel a Cameraman
Meg létezhet az, hogy az optika nem pont középütt van, mert nálam, nem pont közép
meg zoom esetleg látószög állítás, vagy 5000-ért ne akarjak rögtön egy film stúdiót mi...
Vagy román lejben értetted?
Maradjunk annyiban ha jöttök, akkor letöltesz valami programot vágni, feltelepíted a drivert, megmutatod, hogy működik ez az egész hóbelebanc, most jövőhétig úgy sem lesz homevideó, mert hazajött a szomszédaszony férje a kamionozásból
Asszem Horváth Rudolfnál nyomja Gyöngyösön...
Én jelenleg töltöm a kütyüt, így csak nézegetem. User manual van a CD-n, óvasgasd angolú van, nem kínaiul, úgyhogy megfogod érteni.
Micro SD kártya kell bele, arra rögzít. De ilyet bármelyik közértben kapsz.
AVI formátumban készíti a felvételt, valami vágó szerkesztő programot tölts le hozzá, amivel a bénázásaidat, nem teszed közkincsé.
A Szekinek meg Isten fizesse meg...
Jó lett, és ezek az új fékbetétek is megérték az árukat.
Pipi hamarosan neked is lesz harapós első féked.
De mi van itt ma mindenkivel, mindenki a kameráját bütyköli?
Te azért nem mert nem kaptad meg
De nem te mondtad,hogy az enyém attól nagyon távol áll?!
Na majd ha motorral leszel ihatsz, egy jó motor hazatalál magától is mint egy jó ló
Amúgy ma gondolom nálad ünnepnap van!(április 1.)
és ugy menyibe dobnád?
köszike!