nem lehet ki iktatni mert irják kifelé és hazafelé is az a lényege,hogy vettek egy 10literes átlagot minden vaskarikára és meg kell lenni a km-ernek például.ha én behozok 100liert akkor legközelebb 1000km-el kell töbet mutatnia na most ez nem gond mert van 1 elektromos kütyüm amit ha bedugok a szivargyujtóba és az órába,10 perc alatt Pessten vagyok csak sajnos nem hülyék annyira és tudják hogy másfál óra alatt nem tudok 1000km-ert menni ugyhogy igylehet 1 nap 1 szer kimenni vagy korán reggel 1-et,és késő este még 1-et
jövök vissza hát meg javult a vekker(kontakt hiba)valahogy nem biztam a Texaszi lopókban és megkerestem a kijövő soron a tagot hogy már jó a kütyü mondja hogy keressem meg a szolgálat vezetót.mondom ok!megvan a föfasz aki monta hogy nem lesz semi menjek csak nyugottan hát már kivolt töltve egy lajstrom papir hogy hibás a verda,bünti meg kpm mondom öreg 3 tanum van hogy azt montad gond nélkül mehetek mert én kijeéentettem ha bünti ako vissza fordulok!mondom ez ügyész ség gyanus erre megjött m1 normális sok galamb szaros hogy mi a problem miért áll a ssor mondom a remd őrei rendetlenek erre a tag átiratta velem a papirt hogy az én irásom legyen rajta (óra állása)lehúzgálta amit a koboldok alkottak és rá irta mostmár jó kikacagtam öket hogy ez nem jött be fatörzs+lobogó zászlól
fene bánja ez is vótam ma a sünök meg akartak szopatni begyek ki külföldiába,és a magyar át kelőnél bedöglött a km-órám digitális és nem mutatott semmit(képcsöves lett)mivel kötelezó az óra állást irni,ráirtam a papira hogy rossz mondja a vámos ilyet nem lehet,de megkérdi a főnököt jön a főkopó,és közli hogy menjek de majd a jardtól kapni fogok papirt mondom ha bünti lesz ako inkább visszafordulok mert én nem fizetek mondja hogy menjek nyugottan nem lessz semmi kérdem biztos?mondja igen
megyek arra hétfőn... barátnöm gyarmati... csak lehet nem motorral, mert rossz idöt mondanak és csajos is rinyál, hogy nem tud sok kaját hozni, mert nincs hova rakni..
savban