Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

o3-mas az ügy remélem az is lesz belőle
"Kelet"-re nem megyünk. de "kellet"-tel már egész hibátlan mondatot pötyögtél...
Én is a jégboromat kóstolgatom itt unalmamban!
nem csak ennyi idő kelet hogy ki gyűjtsem a magyar helyesírási szótárból azokat a szavakat amit ide be írok

csak azért nem szoktam írni mert lusta vagyok
uh Ez még a jobbik hír. Haq jól sejtemakkor dettó ugyanaz a sz.rság volt mint múltkor...
hülyéskedsz semmit nem szabad a véletrene bízni
félmunkát nem szoktam végezni
Látom Csimbi az ilyen dolgokból ami a képen van sosem elég...
Azért jót beszélgettünk, másfél hónap alatt benéztél egy hozzászólásra, vagy nálatok csak a szomszéd faluban van kötve net...
Viszont én is lépek, mert holnap nekem is van találkozom "vadászmester" úrral, meg holnap után is, hétfőn már csak a "róka"úrral találkozgatok, de őt nem szeretem...
Biztos ami biztos,a dugóhúzót is odakészítette!
na ezt lássa meg Jimy rögtön küldened kell neki fénypostán
jó estét az uraknak látom zajlik az élet ere fele
esti motorozásra megy majd valaki ?
na én léptem is mert még sok a dolgom egészség
megvagyok Dr Pipi még =re a szokásos profi legális pénz lehúzás folyik mint a fociban idő húzás.... szabad rugás!semi extra uj időpont majd értesitenek
Uhh Bogyeszt efelejtettem fehívni, hogy mi van má annyi lóti-futi dolgom volt mámma, azé remélem nem törülközővel és fogkefével kellet mindgyárt mennie.
9363 nagyon nem lőttél mellé, végűl is igen...
Ha elfogy a lé, majd még rásózunk ezekre a szerencsétlenekre egy két bóvli kínai cuccot...
Basi akkor ahogy beszéltük, nekem kűdjed a repülőjegyet a holnapi indulásra, meglátogatlak, a lakosztályomban ledér hölgyek és finom enni-innóvalók legyenek, a zizi 1400-et csak vasárnap tesztelem amivel meglepsz, mert addig józanodom...
És találtál?
Én is mindíg bokászok, fűbe földön, de sose találok pénzt csak "rókákat"...
neha kell penzt is kereseni
Dubai -ban
Itt is, ott is
Ja,és köszönjük Basi,hogy a hibásat Jimynek postáztad,ahogy azt megbeszéltük!
Ennyi SD kártya árából simán kijön!
Hát Te hun vótá eddig:
Szevasztok trogerek!
Ja, a power gomb nem műkszik, úgyhogy megy vissza garanciába.
aksiját.