Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hej Bogyesz
pipi bőrfestékével az asszony világos barna övénél bejött
Szerintem bőrfestékkel
A ruha tényleg jó, de a gatyán lévő zsebek nekem kiszakadtak(belseje) megvarattam, 400 ft kért a varró, de csak 250 ft volt nálam. Elengedte a tartozást...
én már betámattam a körzetit,azé nincs jogsim az a helyzet,apa már vagyok,nemtudom milyen anya lennék......szerintem jól főznék vigyáznák rád és a többi elveszett lélekre.....de hogy 1 büdösnagy ribanc lennék az tuti
Már tudom,és meg is jegyeztem,úgyhogy nem kell több ízelítő belőle!
vánforszod hogyan bírja?
Több esésem azóta nem volt de nagyon pöpec ruha!
Ahol lejött a festék két kis helyen szerinted házilag mivel tudom befesteni?
Ami nem teszi tönkre a ruhát meg vízálló festék.
Dehogynem 9363 Te is tud meg mi az a kín...
Csimbikém előtünk a szezon, még én is akarok szervezni fórumos talit azt már nem is olyan soká gondolnám...
még jóhogy Csák Norisznak nincs ellenfele látnád hogy borotválkozik reggel......csak simán arcon rugja magát
Akkor rosz hírem van Bogyesz Mert ha elmegyek felétek, úgy be rúgunk, hogy felindulásunkból lecsapjuk a körzeti megbízottat. Bár lehet egy cellába kerülünk
Te mi szeretnél lenni anyuci, vagy apuci?
"és akko....kendő....szappan....2-es személyi szám............."

Kaptam tegnap a szomszédasszonytól 2 liter Szekszárdi Merlotot(félédes),nem akartam megbántani,elfogadtam.
Azt mondta nagyon finom,mert a rokonai csinálják,szőlőből.
Kíváncsiságból töltöttem belőle egy pohárral.
Vagy háromszor belekóstoltam,a többit kiborítottam.
Úgyhogy inkább csak simán emeld el,ne hagyj ott helyette valami borocskát!
jó van hej !
te meg nem hogy át jönnél ide egyszer inni úgyis csak egy köpésnyire laksz ! ozt majd én meg itatlak jó fajta alkoholal
ez azt jelenti.....bírói és pénz beszedői nyelven,hogy 1,5-év letöltendő,3-évre felfüggesztve ha ezt kapom akkor kiköltözök a telekre hogy még véletlen se csinálljak valamit mert ha valami gebasz van akkor életbe lép a letöltendő és akko....kendő....szappan....2-es személyi szám.............
hely pipi meg ijedtél saját magadtól hogy így magyarázkoc ( ezt kibaszotúl nem tudom hogy kell írni ) bogyónak
Csimbikém azt tanusíthatom, hogy jó, majd ha legközelebb találkozok 9363-al egy óvatlan pillanatban kicserélem a jégboros demizsonját valami alföldi cefrére...
Ez csak oktató célzattal volt Csimbinek, hát persze, hogy megyek, de a kelet az nem kellett vagy mi?
még hogy nem jössz keletre arcon is rugatlak magaddal CSÁK
Mi az a 03-as már nem emléxem jól Az most a kötél, vagy a villamosszék...
szerintem csak árnyékolod a jelet
a qurva életbe elnézetem
se baj a nyelvtan tanárom is meg mondta hogy hülye vagy fiam üjéle
3 napja akadozik ez a sz.r net, alig hoz le weboldalt a sportmotoron is küszködök vele Erre idegen rá tud csatlakozni? Rádiós a net egy ilyen antennám van a háztetőn, de onnan koaxal jön a számítógépbe valami antenna hungária vagy mi a szolgáltató neve, valakinek ötlet, vagy már a szolgáltató is ki akarhat útálni engem?
a dugó húzó az a pohár disz mint az ernyő
Az ám!
jég bor az fincsi lehet nem ittam még

én majd csak holnap borozok ma csak a bemelegítés van