9363 hát megfordult a fejembe amikor Jimy mondta, hogy 4-5 péz egy ilyen kártya. A sok kamera memoriakártyából lehet a húsvétot Basi dubai-ban tölti...
ez egy idom, két részből áll, a fejidom leér a blokk oldaláig, a hasidom pedig felér a blokk feléig. tehát együtt feltehető. valahogy így néz ki feltéve egy 98-as 9-re
nem ajánlgatom csak mondom, zx10r pálya fejidomom van egy lámpával 10e ft-ért, és hasidomom 7e ft-ért.
zx9r idomzat többféle van, utángyártott óccót csak basi tud neked intézni.
basszus nagyon durva lett a 10es a folytástól, viszont szerintem a 12est nagyon megfogta volna, azért érezni hogy jobban veszi a lapot az 1000es de szerintem ugy nem tud kiforogni mint azelött, mondjuk 750esre kalibrálták ugyhogy nem csodálkozom hogy fogja picit. Vasárnap tényleg melozol eksön ?a györi gurulás kilőve?
igen basinak cimeztem csak nálad láttam a felsorolást, valaki esetleg tud zx9R fejidomot , oldalidomokkal , lámpával ocsoért utángyártott is jó, nincs rá sok pénzem, de akkor felhajitom a zx10re ma kiderül ha nem cserélösik el a banditára akkor megmarad a zx10 tevéék (eksön segitségével ) jól megcsinálták. Köszi eksön a segitséget.
Nem még,mert kártyám még nincs.Vagy működik anélkül is?!
Basi kiszedte mindből,azokat külön árulja!
Azé remélem nem sikerül használatba venned...
zx9r idomzat többféle van, utángyártott óccót csak basi tud neked intézni.