Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét!
A kamera nem műkszik kártya nélkül, én 16órát tőtöttem az kasiját, ahogy javasolták sok esetben. Megvan a próba felvétel is. Nagyon jó lett, nem motoros úgyhogy most nem osztom meg veletek.
Ki mondta hogy hazamegyek? Lakosztály? A pálmaszigeten vettem telket! Ott építettem villát! A maradék építőanyagból meg felépitettem azt a vitorlaszerű építményt! Valami Burdge Dubai nak lett elnevezve!
Az újabbik ZX9-em a ZX7-R dobjával ment a legjobban!
Ha integetsz a lakosztályodból,talán még látunk is!
Onnan drágább a postázás?!
Mert akkor megvárjuk míg hazaérsz!
Vigyázz a Nappal,le ne égj!
Hali! Itt Dubaiban fasza motoros idö van! 28 fok árnyékban! Egzébként lett volna beépített 8 GB memoval kamera 12-ért!Jaa ha valami kell akkor a postát már Dubaiból küldöm!
nem mind1 miért veszik el a jogsimat gyorshajtásért vagy ittasvezetésért
hmm... majd adok neked minnyá még neked vezetned kell
jah tényleg akkor ennyi, ez is eltelt faszán és még a pálesz is a hütőben pihen, de lehet nem sokáig
az igaz de ezt is a melóban fogod tölteni mivel holnap is melózol ha nem tévedek
még jó hogy a szülinapomat is meloba tölthettem, és mivel ez a hétvége még belefér az ünneplésbe
jah,,, max a szád
igen szerintem jól néz, ki csak hát a színe na nem baj majd utánfestünk ,
Az én adagomat átadom,mert én már kihalok úgy,hogy ezeket csak hírből ismerem!
remélem a kamerához jár az is ugyis a szülinapomra jön elvileg
Azt hittem valami tájszó felétek!
Ja,jó,csak nem esett le,mert a kameráról volt szó!
De így visszaolvasva,hogy "cucc",így már O.K.!
Öregszem.
Hasis te bar.m
jó lessz ez neked csaje? azt gondolom láttad hogy csak az egyik oldalt van lámpája, de jól áll neki
kicsit mérgesen néz ki
probáld ki és megtudod
Mi az a haska?
Én 6400- ért találtam a legolcsóbban 8 GB-osat kártyaolvasóval.
De még szétnézek,hátha akad olcsóbban.

Basi,majd küldj egy lapot Dubaiból!
tipusonként változó, szoval akkor tedd el nekem azt az idomgarniturát, fizetéskor megveszem, elöre is köszi